Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzyzaczkowa

czy moglo dojsc do zaplodnienia

Polecane posty

Gość krzyzaczkowa

witam mam pytanie: miesiac temu przestalam brac tabletki (zrobilam sobie miesieczna przerwe) okres mialam dostac 27.01 a do tej pory ani widu ani slychu przez ostatni miesiac bylismy zabezpieczeni prezerwatywa ale raz byl bez ale bez wytrusku czy jest jakas mozliwosc abym zaszla w ciaze i ile sie czeka na okres po odstawieniu tabletek???? czekam na odpowiedzi pozdrawiam

Gość tak to bardzo możliwe

jak się myśli dupą a nie głową to się zachodzi w ciąże. Niewielkie ilości plemników wydostają się podczas stosunku jeszcze przed wytryskiem. Gratuluję bezmyślności

Gość młodziutka mama
właśnie po odstawieniu tabletek najłatwiej zajść w ciąże, okres powinnaś mieć normalnie tak jak przy braniu tabletek

Gość młodziutka mama
więc bardzo możliwe że wpadliście

Kochałam sie z facetem bez gumki w dni płodne ale nie wytrysnoł. okres miałam dostać 15 stycznia lecz nie dostałam 20 zrobiłam 1 test i wyszedł negatywnie dzis zrobiłam 2 i rónież wyszedł negatywnie. Myślicie ze testy mogły sie mylić? Prosze o odp.

Odpowiedź brzmi: kobieta cierpiaca na bulimię nie powinna uprawiać seksu oralnego.

Małe prawdopodobieństwo, także nie powinnaś się zbytnio przejmować, ja po odstawieniu tabletek nie dostawałam okrsu przez długi czas (chyba mi sie 3 tyg spóźnił) i nie używałam żadnego innego zabezpieczenia...nie bój się to mało prawdopodobne abyś była aczkolwiek możliwe. Pozdrawiam

Gość dziwne hmmm
ktoś napisał ze niewielka ilosc plemnikow wydostaje sie jeszcze przed wytryskiem, jakoś nie chce mi sie w to wierzyc ja b często kocham sie na przerywanym i do tej pory nie zaszlam w ciąże..

popieram, ja juz od 6 miesiecy kocham sie na przerywanym i nic, uwazamy i jest ok

Gość KaszkaWProszku
moja przyjaciółka kochała się na przerywanym jakieś pół roku i jest teraz w 3 mscu ciąży

Gość dobra rada 1986
Po odstawieniu tab, bardzo często zdarza sie , ze @ się spóżnia. Co prawda moja kumpela właśnie wtedy zaszła w ciązę, ale ona uprawiała seks bez żadnego zabezpieczenia. Raczej mało prawdopodobne, żebyś była w ciązy. Jak się obawiasz zrób test i będzie wszystko jasne :)