Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie kapuje nic

O co chodzi w tej GRZE???

Polecane posty

Gość pykpykpyk
Tych ludzików nie można dobrać:(

to jest gra, ktora dostaja osoby starajace sie o prace w min. japonskich firmach. polega to na tym, by na druga strone rzeki przewiezc wszystkie osoby. tylko niektore z nich potrafia sterowac promem, a wiec musza byc na promie obecne, ponadto nie wszystkie moga ze soba przebywac, np matka nie moze przebywac z synami bez ojca, ojciec z corkami bez matki, rodzina z wiezniarka bez policjanta itd...

Gość pykpykpyk
Lesne, dzieki!!! Ale mi wchodza tylko dwie osoby max. I i tak dupa. Jak przewioze 2 osoby to i tak prom nie chce wrocic😠

Gość pykpykpyk
pitole to!

prom nie moze byc pusty. na promie musi byc matka, ojciec, lub policjant, bo tylko te 3 osoby moga sterowac promem. wbrew pozorom nie jest to takie skomplikowane. a im dluzej przy tym posiedziesz, tym wieksza bedziesz miala satysfakcje z rozwiazania zadania...;)

Gość pykpykpyk
Tylko ojciec z matka jadą. Inny uklad nie jest mozliwy:( Plisssss, podpowiedz cos dokladniej!

Gość pykpykpyk
Ło ludu ruszyłam!!! Zaczęłam od policjanta. Dzięki!!!

Tylko ojciec, matka i policjant potrafia sterowac. Wiezien nie moze zostac sam z czlonkami rodziny. Matka nie moze zostac z synami sama. Ojciec nie moze zostac z corkami sam. Na tratwie moga byc max 2 osoby.

Gość pykpykpyk
Dzięki, dzięki jeszcze raz!