Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usfhdu

misje w Afryce

Polecane posty

Gość usfhdu

czy ktos z Was lub z Waszych bliskich bierze, bral udzial w takich misjach? moge prosic o informacje?

Gość NAvoie
Witam :) Ja także chce wyjechać na misje do Afryki chociaż nie jestem jeszcze pełnoletnia :). Podaje email, jeśli ktoś chce sie czegoś dowiedzieć. Mam kontakt z Panem, który jest animatorem misyjnym, prócz tego, że ja odpowiem Wam na te najczęściej zadawane pytania, to mogę Was skontaktować z Panem Animatorem :) - który je chyba wszystko na temat misji :)

Gość Mandarynkaaaa
mam 20lat tak samo chciałabym wyjechać na taką misje prosze o wiecej informacji gdyż nigdzie nie umiem znaleźć nic na ten temat

Gość Rozerwalna
Zastanawiam sie jaki jest powod dla ktorego chcecie wyjechac. Czy zdajecie sobie ze na misjach jest bardzo ciezko? Bo jezeli chcecie jechac tylko dlatego zeby zobaczyc murzynki i Afryke to nie widze was na misjach. A niestety wiekszosc dziewczyn tak własnie to widzi.

"Ja także chce wyjechać na misje do Afryki chociaż nie jestem jeszcze pełnoletnia " pochrzanilo was kobity? zaraz was czarni tam zgwałcą jak białaskę zobaczą :P nie wiecie ze nienawiść za dziesieciolecia kolonializmu nadal tam żywa? :P

Gość n_avoie
Wyjechać chcemy, bynajmniej ja, żeby pomagać. Co do gwałcenia, nie poślą Cie nigdzie samą, poza 'miasto' - wieś, prace młodych ludzi, tym bardziej dziewczyn nie polegają na zapuszczeniu się w wioskę napalonych 'panów'. Widać jesteś bardzo zorientowana ;)