Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zareczyny

JAKIE PIERSCIONKI ZARECZYNOWE DOSTALYSCIE???

Polecane posty

Gość zareczyny

Wklejacie linki do Wasz pierscionkow. Pochwalcie się co dostalyscie w ten wyjatkowy dzien. Sam wybieral Wasz przyszly maz czy mu pomoglyscie???

Gość ale jesteś glupia
:O

Gość zareczyny
Spieprzaj palancie

Mój złoty pierścionek pierdolnął Bronek z wystawy :P

Gość zareczyny
a co w tym glupiego??

Gość do zareczyny
nie wazne jak wyglada, wazne czy byl dany od serca, ja np nie pokaze zadnego linku bo moj ukochany maz sam wymyslil jak ma wygladac pierscionek i jubiler go wykonal, to chyba zalezy od mozliwosci finansowych i fantazji danego faceta. co ci da ze napisze o nim, ze ma 33 brylanty + 7 mniejszych diamencikow, taki wymyslil bo te liczby cos dla nas znacza, a to ,ze bylo stac na to, zeby tyle zaplacic to jest inna kwestia, najwazniejsze, ze mnie sie podoba i nigdy bym go nie zamienila, nawet gdybym dostala plastikowy z guma do rzucia i tak bym go nosila, bo kocham mojego meza a nie pierscionek, ktory jest tylko dodatkiem.

Gość chyba sie obale
ze smiechu do zareczyny..... 33brylanty i 7diamentow hehehehehehe toc misztal dal swojej narzeczonej "skromniejszy"....

a ja się chętnie pochwalę! mój pierścionek jest najpiękniejszy na świecie! przynamniej dla mnie. nie jest drogi, ale nie to jest ważne. ma owalne oczko z opalu i dookoła cyrkonie. taki mi się spodobał i taki mój narzeczony mi kupił.

ja dostałam wczoraj pierścionek mój facet oczywiście nie lubi chodzić po sklepach więc zakupu dokonał w sklepie internetowym www.Diamondscenter.net, polecam zresztą, pierścionek G-5039 kosztował 1560zł śliczny, z jednym dużym brylantem, klasyczny zaręczynowy. Musze przyznać, że mnie bardzo zaskoczył pewnie mu ktos pomagał wybrać hee...