Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona sytuacja

mój facet przyjaźni się tylko z dziewczynami

Polecane posty

Gość przerażona sytuacja

jak go poznałam byłam zaskoczona, ma mnóstwo koleżanek, dużo więcej niż ja mam. Mówił mi że lepiej rozumie się z kobietami, co wydawało mi się eee.. dziwne. Okazał się że rzeczywiście świetnie rozumie kobiety, z żadnym facetem tak mi się dobrze nie gadało. No i stało się, zakochałam się po uszy. Teraz jesteśmy parą. Myślałam jednak że jednak troche ochłodzi swoje kontakty z tymi wszystkimi dziewczynami, ale się pomyliłam :-( Nie wytrzymuje już tego że tak często się z nimi widuje i choć wierze w jego uczucie to cholernie mi przykro :-(

Gość kgkk
moze to trans lub bi- czy gej...

Gość eLo Elo pOmArAnCze DD
sluchaj ja mam sytuacje podobna tylko ze odwrotnie ja wiekszosc czasu spedzam z facetami od maleg z chlopakami i tak juz zostalo nie umiem sie poprostu dogadac z kobietkami mam z 3 najlepsze kumpelki a reszta sami faceci -- kumple i nc wiecej oni maja swoje dziewczyny a mnie traktuja jak doprego kumpla przyjaciela sadze ze jesli masz zaufanie do swojego faceta to nie powinnas sie obawiac zaufaj jemu poprostu :)))

Gość ja nie mam praktycznie
zadnych kolezanek. Mialam kilka w lo ale wszystkie pozyjezdzaly do innych krajow , jedna do innego miasta i przyjezdza raz na 1-2 miesiace. jestem na 3 roku, jestem jedyna dziewczyna sami chlopcy. Super sie dogadaujemy z kilkoma sie przyjaznie, z zadnym nic mnie nigdy nie laczylo. Fakt jest taki ze mam samych kolegów i nie raz sobie pomyslalam ze ja na miejscu mojego chlopaka bym tak nie potrafila ale On jest bardzo wyrozumialy. Fakt, ze nigdy nei dalam mu powodow zeby mi nie ufac, zawsze bylam z nim szczera, z reszta zna moich kolegow. Czasem jednak brakuje kobiet w towarzystwie, kolezanki zeby wyjsc na zakupy czy gdziekolwiek :/ poplotkowac..

Gość tak wszytskie
oprócz A.:) i nie martw sie:)

Gość hallamma
A cuiekawe ,czy podniecaja go dziewczyny czy tylko lubi z nimi poplotkowac i na tym koniec?

Gość eLo Elo pOmArAnCze DD
ja nie widze w tym nic zlego ze Twoj facet przyjazni sie z dziewczynami o ile umie znalesc w tym czas dla Ciebie :))

eLo Elo pOmArAnCze DD ja śpiewam dziś i tańcze ja jem i kocham pomarancze:D to prawda, jak ma czas pryz tym dla Ciebie jest okiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:) ale A> eliminejeszen:P a co usta fo My Tresoir:)