Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linutek

Lotnisko w Heathrow w Londynie!!!Kto był??? Pomocy

Polecane posty

Gość linutek

Hej. Szukam osób które mogłyby powiedziec mi coś o tym lotnisku i o sposobie poruszania się po nim.Z tego co wiem jest to jedne z największych lotnisk na świecie.Musze dostać się z terminalu 1 na 4,a one są rozdzielone.Dziekuje za kazdą informację. PS. Pierwszy raz będę lecieć więc kazda rada się przyda.

Gość malkuyra
a co to jest ten terminal?

Gość linutek
dla mnie to naprawdę ważne. Mam ogormnego stracha,że się zgubię i nie zdąże na samolot :( Pomooocy.

Jest też informacja. Poza tym, łazi tam po lotnisku kupa strażników i ich też się możesz spytać. Wszystko jest dobrze oznaczone - ja trafiłam sama 2 razy bez problemu :)

Gość malkuyra
a co to jest ten terminal?

Gość linutek
wstyd się przyznać ale nie bardzo umiem po angielsku.Niestety zawsze uczyłam się francuskiego.Mam nadzieje,że dogadam się. Generalnie chodzi mi o to jak się dostać z ! terminalu na 4. W internecie piszą cos,ze jest tam jakiś pociąg,który kursuje co parę minut.Zastanawiałam się czy nie ma jakiegoś przewodnika,który wskazałby drogę???

Gość linutek
upup

Gość malkuyra
ja leciałam z lotniska Stansted , i tez musiałam na lotnisku pociagiem jechac, angielskiego wogole nie znam, leciałam 1 raz i sobie poradziłam bez problemow.Tam wszysko jest zaznaczone, sa strzałki, nie mozesz sie zgubic.

Gość malkuyra
chciałam dodacze to lotnisko Stansted jest tez olbrzymie.