Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicola26

nigdy nie bedzie mnie stac na dziecko!

Polecane posty

Gość nicola26

a jeszcze mam kolezanke w pracy ktora jest w ciazy jezu jak sie cieszy a mnie zrzera zazdrosc ,,,, czemu tak jest ze jesda moze miec a druga nie..?

Gość
nie rozumiem twojej wypowiedzi. Czy boisz, że sobuiie nie poradzisz finansowo, czy nie możesz mieć dzieci? Jeśli chodzi o pierwszą kwestię, to zawsze jest wyjście z takiej sytuacji. Można skromniej wychować dziecko, ono potrzebuje miłości. Znam wiele biednych rodzin (pracuję w wiejskiej szkole) i szczerze mówię, że one są lepiej wychowywane, niż dzieci rodzin zamożnych.

będe szczera wkurza mnie takie gadanie ..nie stać mnie na dizecko.. też nie mam swojego mieszkania uczę sie pracuje i jetsem w ciązy nei przelewa sie stajemy na głowie zeby było dobrze i cieszymyu sie z mężem ze będzie dzodiuś bo wiemy ze jak coś to rodzina nam pomoże przeciez nei trzeba zaraz kupowac ekstra najdroższych dzieci można kupic używany wózek, rzeczy dla dziecka typu ubranka od znajomych pieluszki nie muszą byc pampers sory wiem ze chcesz dizewczyno dziecko... uwierz mi pieniądze sa potrzebne ale nie sa najwazneijsze...