Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadzwyczajny

moja dziewczyna nie moze zrozumiec ze nie mam ochoty na slub i dziecko

Polecane posty

Gość nadzwyczajny

po prostu mnie to bedzie meczyc i stresowac a ona tak bardzo tego chce :o nie przetlumacze jej ze nie mam ochoty zdrowia ani piendzy nasz wiek 27 i 34 lata

Gość kgkk
jeśli z góry zakładasz że nie chcesz pogłębienia związku, czym jest sformalizowanie go i dzieci, odejdź od niej i nie zgadzając się z jej potrzebami nie przeszkadzaj jej w układaniu sobie życia

Gość orbitka 81
my i tak nie pomozemy bo to sprawa miedzy wami ;) wasza sprawa ...macie kilka wyjsc...albo sie jakos dogadac...albo ona zbastuje i zaakceptuje strachliwego mezczyzne....albo przemysli sprawe i dojdzie do wniosku ze moze nie jest ta jedyna z ktora chcialbys byc na dobre i na zle i odejdzie...albo ty zakumasz ze to jednak kobieta twojego zycia i przez swoj strach przed nieznanym niechcialbys jej stracic ;) mozliwosci do koloru do wyboru....yyy...czy jakos tak ;)

Gość latka
Weź ją zostaw, a niedługo znajdzie sobie faceta, który tak się w niej zakocha, że oświadczy jej sie bo miesiącu bycia razem. Znam taki przypadek. 8 lat związku, facet nie chciał sie oświadzcyć, dziewczyna znalazła w sobie siłę żeby go zostawić, po miesiącu znalazła faceta jej życia, a teraz jest szczęśliwą mężatką. A jej były też sobie znalazł kogoś, z kim nie czekał 8 lat do zaręczyn i też jest w szczęśliwym związku małżeńskim.

Gość donia.26
jeżeli nie chcesz zmarnować jej życia to ją zostaw. Ona nie może zrozumieć ciebie a czy ty potrafisz zrozumieć ją?

Hej, rozmawiałeś z nią o tym tak poważnie? Czy tylko dawałeś do zrozumienia. Powiedz co czujesz i dlaczego. Szczera rozmowa może wszystko wyjaśnić. Pozdrawiam.

Gość KrystynaM
"nie mam ochoty?" "nie moze zrozumiec?" brzmi to wszystko, jakbys calkiem lekcewazyl nietylko jej marzenia, ale w ogole jej opinie. na malzenstwo i dzieci nie miewa sie "ochoty"! to sa rzeczy dla doroslych ludzi, a nie dla rozkapryszonych niedojrzalych emocjonalnie chlopcow. jesli "nie masz ochoty" - to daj swojej dziewczynie chociaz wolnosc. na pewno szybko znajdzie kogos, kto ja doceni.

Hej nadzwyczajny, ale nie napisałeś czy ją kochasz, a to jest bardzo ważne co czujesz.

Szczerze mówiąc jeśli Ty nie chcesz, a ona chce, to raczej powinniście się rozstać. Jesteście w wieku w którym \"czas najwyższy\" się na coś zdecydować. Po co ona ma cierpieć, albo Ty się zmuszać? Długo jesteście ze sobą?

Wszyscy piszą zebyś ją zostawił, a ona.... jeśli chce ślubu i dziecka to znaczy że bardzo Cię kocha.Zostawić dziewczynę bo jesteś dla niej najważniejszy na swiecie.........zastanów się ..... porozmawiaj i znajdzcie wspólne wyjście.

Gość dokładnie tak
"albo przemysli sprawe i dojdzie do wniosku ze moze nie jest ta jedyna z ktora chcialbys byc na dobre i na zle i odejdzie" dokładnie takie wnioski wyciągnęłam po tym jak się dowiedziałam że mój facet nie chce dzieci. I nie myśli nawet o ślubie. Widocznie to nie "ja". I odeszłam...

Gość poprostu pogadaj z nią może zm

Gość poprostu pogadaj z nią
Może zmieni zdanie jeśli cię kocha, nigdy nic nie wiadomo

Gość ja mam taką sytuację
mój facet nie chce mieć dzieci, i ja to zaakceptowałam, bo bardzo go kocham a mam już 32 lata. Jeśli cię kocha naprawdę to myślę że będzie chciała z Tobą być bez względu na wszystko. Więc uszy do góry.Życzę wam wszystkiego najlepszego!!!!!

Gość a skąd wiesz że
nie przetłumaszysz? Taki pewny jesteś............

Gość nadzwyczajny
wiem ze nic nie zdzialam bo ona mi juz truje 3 rok :((

Gość te nadzwyczajny
jak nie chcesz się żenić to po co baranie jej głowę zawracasz. Powiedz, że chciałeś sobie za friko trochę podupczyć, a teraz to znikasz. To będzie choć trochę bardziej przyzwoite od tego co teraz robisz.

Gość nadzwyczajny
macie dosc juz tych gierek chyba jej to powiem w miedzyczasie znajde sobie inna

Gość kjhgf
a masz już kogoś konkretnego na myśli? Czy dopiero będziesz się rozglądał?

Gość mirelkaaa
Nadzwczajny - a w czym ty sie wyrozniasz? w zaliczaniu panienek, i bajerowaniu? jak jestes Piotrusiem Panem, to nie udawaj, ze chcesz budowac powazny zwiazek! powiedz jej szczerze, ze trafila na losia, ktory nie jest w stanie wziazc na siebie odpowiedzialnosc za nia, i za ewentualna rodzine - a skoro tak jest, to na jej miejscu, w zyciu nie chcialabym od Ciebie uslyszec ``kocham cie``. Po co te gierki? Masz 34 lata, nie pasuje Ci opcja rodziny z nia, to jej nie ludz, ze masz wzgledem niej plany, ale miej tyle odwagi, by powiedziec co myslisz - chcesz ja nastepne 3 lata przytrzymac? to jest chore!!! Ona jest Ciebie pewna i chce byc z Toba, jesli ten temat porusza, tzn. ze zaufala Tobie, wiec nie wykorzystuj tego dluzej, ze ona kocha Cie bardziej niz na to zaslugujesz! Od kobiety nie mozna wymagac, ze ``dla partnera`` zrezygnuje ze swoich marzen, takie rzeczy przynosza czesto rozgoryczenie, nie jestes dojrzaly na powazny zwiazek z nia i dzieci, to zakoncz to, aby ona sie dluzej nie katowala z mysla o przyszlosci i dzieciach, ktorych z nia nie chcesz! Powodzenia !

Gość khfshf
nie chcesz dzieci i rodziny, ok. Ale powiedz wierny chociaż byłeś swojej dziewczynie czy nie? Jak to wielu z nas... rozumiem Cię facet

Gość juuuor
To chociasz miej odwagę powiedzieć jej to w oczy, a nie jak skunks i cienias dzwonić czy smesować!!!!!!!!!!!!!!!! Cienias z ciebie czy gość............ sam sobie odpowiedz.........

Gość Gośćććććć
No własnie nadzwyczajny cienias z ciebie czy gość. Pewnie tego nie powiesz jej w oczy, co? hhehhehhehhe a jak ona powie że ok co wtedy zrobisz?

Gość Gośćććććć
o co chodzi z tym BMI możesz mi to łaskawie wytłumaczyć?

Gość naiwna dziewczynka
No i zostawiłeś ją. Tak bez słowa.Nic jej nie wyjaśniłeś.Szukasz innej. Jesteś zwyklym draniem, który nie szanuje uczuć innych, bo mogłeś załatwić to inaczej. Kiedyś wszystkie twoje uczynki wrócą do ciebie ale będzie za póżno. Będziesz sam. A o niej bedziesz zawsze pamietał (gdy będziesz patrzył w lustro)...........bo była wyjątkowa i chciała ci dać cały swiat.................. A ona? Ona jest szczęśliwa, że nie marnowała więcej czasu dla kogos takiego jak ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!