Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djdddddddd

Przesunięcie macicy...

Polecane posty

Gość djdddddddd

...właśnie wróciłam od ginekologa.Mam przesunięcie macicy w prawą stronę...powinnam się martwić...?

Gość hhhjjhjhjh
jezu nawet nie wiedzialam ze moze byc cos takiego :/

Gość djdddddddd
ano,mozna:(

Gość djdddddddd
Żadna z was tego nie ma...? :(

Gość djdddddddd
up

Gość skrzywiona
haaalo tez mam :) nic takiego :) kochac sie mozna dolegliwosci nie ma tylko tyle,ze skrzywiona tak jak niektorzy maja odstajace uszy albo krzywe nogi:)

Gość baskabaska
smiejecie sie widze z tege a to jest powazna przypadlosc. Nie mozna wowczas urodzic tradycyjnie tylko konieczne jest cesarskie ciecie. Poza tym bardzo ciezko takim osobom jest zajsc w ciaze i czeste sa poronienia. niestety tez to mam............... od 2 lat probuje zajsc w ciaze i nici z tego.

Gość djdddddddd
A czy jest mozliwosc, zeby "dac ja" na wlasciwie miejsce? I to wcale nie jest tak,ze nie ma zadnych dolegliwosci,bo mnie to troche boli:(

Gość łuuup

Gość asiek1989
Ja ostatnio też się dowiedziałam, że mam przesuniętą w prawą stronę... :( U mnie to się wzięło od dość silnego zapalenia wyrostka robaczkowego w dzieciństwie :( Lekarz powiedział, że na razie nie ma po co pruć brzucha laparoskopią (czy jakoś tak). A z tą cesarką to prawda?? :(

Gość Asssiek
Spokojnie, niedawno się dowiedziałam, że mam przesuniętą macicę.. i w sumie chyba nic poważniejszego, oprócz tego, że może to zmniejszać uczucie przyjemności podczas stosunku...ale są leki dzięki którym wszystko wraca do normy ! Więc głowa do góry i bez paniki ;)

Gość WERCIAAAA
JA TEZ OSTATNIO SIE DOWIEDZIALAM ,ZE MAM PSZESUNIĘTA I CZY TO MORZLIWE ZE LAKASZ MORZE NIEZAUWARZYC CIAZY PSZEZ TO????

Gość gość
Ja miałam przesunięcie macicy w lewą z i bardzo mnie plecy bolały, do takiego stopnia że nie mogłam chodzić, byłam u osteopaty i wstawił ja, dolegliwości minęły