Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdka***

dzwonil do mnie pan z orange

Polecane posty

Gość gwiazdka***

Mam telefon w Orange (abonament). Dzis dzwonil do mnie taki pan z centrali Orange i proponowal zakup drugiego w promocyjnych warunkach. Nie mozna tego zrobic w salonie, bo mowil ze to taka ich promocja w centrali. Od razu pomyslalam o mojej mamie, bo cos ostatnio mowila ze komorka by jej sie przydala. Nie mialam za bardzo czasu by wnikac w szczegoly, zapytalam wiec, gdzie mozna jakies blizsze informacje znalezc - powiedzial ze na stronie Orange. Bylam i niestety nic nie znalazlam:( Ktos wie moze o co chodzi?

do mojej Mamy tez ostatnio dzwonil z tą samą ofertą coś tam mówił, że drugi telefon na abonament i że tylko za jednorazowa opłatą 50 zł za rok (sic!) a potem co miesiac zero rachunkow na pewno jest w tym jakis haczyk bo nie ma nic za darmo :O mama nie miala czasu na pogawedki i on jej powiedzial, że w salonie orange tez sie dowie

Gość gwiazdka***
Dzieki Teoria :) No mi z kolei powiedzial, ze w salonie niczego sie nie dowiem, no ale chyba i tak trzeba bedzie sie wybrac... Tez jakos nie chce mi sie wierzyc w to, ze warunki beda jakies super ekstra, troche dziwne tez to, ze twierdzil ze w salonie nic nie zdzialam... No dzieki mimo wszystko:)

skoro przedstawiciel wie to jak pójdziesz do salonu i wpisza do bazy Twoje dane to na pewno coś Ci wyjasnią :D wiesz mojej Mamie tłumaczył, że jest już długo ich klientka (prawie 5 lat) i że w związku z tym mają taką rewelacyjną ofertę tylko ta jednorazowa opłata za telefon na abonament wydaje nam się ciut dziwna :D no ale może mają jakieś dni dobroci ?? ;)

Gość kasiak788
najlepiej idz do salonu!pracowalam tam kilka dni !cos chachmeci oni ci tam wszysko powidza!tylko niekupuj od niego komury!!!!!!!!!!1

Gość gwiazdka***
No ta jednorazowa oplata to rzeczywiscie mocno podejrzane... mi tlumaczyl cos nie o jedorazowej oplacie, a o duzej liczbie darmowych minut co miesiac i troche mniejszych cenach telefonow. Ale ja jestem w Twoim planie dopiero od wrzesnia (wczesniej mialam ten sam nr tylko w popie), takze niezbyt dlugo... Ide dzis do salonu, moze rzeczywiscie czegos sie dowiem:)