Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oleńńńńkaa

zakochalam się w chłopaku siostry z wzajemnością-

Polecane posty

Gość Oleńńńńkaa

To dobry chłopak nie jakis bawidamek.Kochał moją siostre do szaleństwa spdzał u nas w domu całe dnie i tak po roku....najpierw ja zaczełam coś czuć,zaczełam go wtedy unikać.Potem on,przychodził coraz częściej rozmawiał ze mną,pytał gdzie jestem.Nikt nic nie podejrzewał mamam traktuje go już prwie jak członka rodziny ale oczywiście widz w nim chłopaka MOJEJ sSIOSTRY!Dziś dostałam sesemesa w którym pisze"że niemoze dłuzej życ w kłamstwie że mnie kocha od jakiegoś czasu,i nie moze sobie z tym poradzić"ja go też do szaleństwa!Czy to moja wina!Dlaczego życie wystawia nas na akie proby co robić??

Gość powiedz siostze
o tym wszytskim!musi wiedziec

Gość ale tooooo
zapomnij o nim!

Koniecznie porozmawiaj z siostrą..on też powinien..Ciężka sprawa bo ona najbardziej będzie cierpiała..

Gość kasia0883332
Ten gość to kretyn jakich mało!Powonien pogadać ze swoją dziewczyną o tym a nie pisac Ci miłosne esy jeszcze bardziej się nakrecając.Zostaw tego kretyna i pogadaj zsiostrą!

Gość Oleńńńkkaaa
Myw iemy że musimy pogadać z moja siostrą,ale ja się pytam czy pwoinnam zrzygnować z tej miłości??/

Gość Oleńńńkkaaa
no wiem rodem z telenoweli sama nie moge wuwierzyć w to co się stało.......

Gość żal mi wasss
Ciebie Jego i siostry nieciekawa sytuacjia nie iwem co doradzić

Gość siostra go kochaaa
jw

Gość zerwanie
moim zdaniem pierwszy krok to on powinnien zerwacz Twoja siostra skoro juz mu na niej nei zalezy. musi troche minac czasu - dopiero wtedy z siostra pogadaj i ja bym nie mowila jej o tym smsie

Gość siostra go kochaaaaa
??

Gość oleńńńńkaaa
tak kocha niestety......

Gość łłłłłłłłłłłłłłoooooooooo
MAtko!MASAKRA NIE ZAZDROSZCZE:/

Gość łłłłłłłłłłłłłłoooooooooo
pomyślałam i doszłam do wnoiosku ż emoze świnia jestem ale ja bym nie rezygnowała jeżeli na prawde byłabym zakochana

Gość daj sobie spokój naprawdę
Facet jest jakiś niepoważny, przez smsa wyznawać miłość to mało ambitne, to po pierwsze. Po drugie siostra to coś ważniejszego niż koleś, który raz a za chwilę go nie ma. Sorry, ale jesteś zwykła egoistką i nie mów tylko, że wielka miłość Cię usprawiedliwia, bo padnę ze śmiechu.

Gość Olenkkkaaa
dlaczego egosita przecież narazie nic nie zrobilam tylko analizuje całą ta sytuacje ale ni podjełamd ecyzji

Gość życie jest skomplikowane

Gość życie jest skomplikowane
uważam, że najlepiej byłoby, gdyby ten facet zerwał z siostrą z którą jest aktualnie w związku. Zrobiłabym to na zasadzie braku czasu, ograniczania kontaktu itp. Po jakimś czasie, kiedy sprawa zaczęłaby przysychać, a uczucie do tej drugiej siostry by nie wyparowało, zaczęłabym się spotykać z nią. Sprawa wymaga delikatności i dyplomacji.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak z nim będziesz stracisz siostrę a może nawet rodzine.

Gość gdyby to byla obca dziewczyna
to jeszcze. Ale siostrze czy przyjaciółce bym tego nie zrobiła.

niefajna sprawa.... :O istnieje ryzyko ze staniesz przed ultimatum: on albo siostra....?

Gość ja nie mam takich problemów
znam taki przypadek podobny....dziewczyna zakochała się w facecie siostry... tez niby z wzajemnościa... nie mówili o tym nikomu pewnego dnia po prostu zaczeli sie całować potem był seks....oboje mieli wyrzuty sumienia..bo ranili bliską im osobę.. on przyznał sie do zdrady bo czuł straszne wyrzuty sumienia.... dziewczyna go zostawiła a do siostry się nie odzywa... rób jak uważasz lepiej zeby wiedziała teraz niz byscie mieli wylądować w łózku.. ogólnie to wielkie swinstwo bys zrobiła wiążąć sie z tym facetem bo prawdopodobienstwo jest duze ze mozesz miec w siostrze wroga...

Gość jak ja się cieszę że
nie mam siostry :o tylko brata:) uufff brat mi faceta nie odbije:P

Gość reese
dziewczyno nie zastanawiaj sie, zostaw go!! Zranisz siostre, w ktorej bedziesz miec wroga do konca zycia. A z tym facetem i tak nie bedziesz, bo poczucie winy was rozdzieli!! Daruj sobie!!