Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baracuda

domowe sposoby na tradzik...help mi

Polecane posty

Gość baracuda

nie mam kaski na chodzenie do lekarzy i zabiegi laserowe,czy to znaczy ze blizny juz nigdy nie znikna??? pomozcie!!!

Gość blizny i tradzik to co innego
wiec nie wiem co ci radzic

gdzies tu czytalam ze na blizny dobra jest terapia uryna...hmm nie wiem ile w tym prawdy ale laski wypowiadaly sie ze dziala

Gość baracuda
zdaje sobie sprawe,ze blizny i tradzik to co innego... jak mam je rozjasnic? chociaz troszke!!!

to w końcu chodzi o trądzik czy o blizny? na blizny kup sobie np. Acne Derm, ok. 20 zł.

Gość zorac jest świetny
na blizny, działa jak zabieg kwasami, złuszcza naskórek, wygładza, blizny się spłycają, ale powoli i na pewno całkowicie nie znikną. Jest na receptę i kosztuje ok. 50 zł.

Gość baracuda
tak,chodzi o blizny juz po tradziku wybiela ten kremik,kory polecasz???

Gość baracuda
co to za zorac? mnie kwasy kiedys pomogly,ale wydlam kupe kasy...niestety pojawily sie nowe pryszce a potem nowe blizny ;-(((

Gość ty baracuda ty jeste sjakas
pieprznieta w glowe i niekumata

Gość zorac jest świetny
to jast taka maść na trądzik. Bardzo silna. Zawiera jakieś kwasy, zresztą skład mozesz sobie sprawdzić w necie.

Gość bodmin
dzieki sprawdze.. a za zlosliwe komentarze fuck you very much!!!

Gość alekxx
cześć, ja mogę Ci cos polecić bo mam (a raczej mialam) podobny problem. Rano i wieczorem przemywaj twarz (zamiast toniku) sokiem z cytryny (wyciśnij bezpośrednio na wacik). Cytryna rozjasnia ślady, świetnie nawilża,a do tego zaszusza syfki. Kup sobie mydło lekarskie z olejkiem lawendowym i z wyciągiem z drzewa herbacianego i stosuj zamiast żelu do twarzy rano i wieczorem. Kup sobie maseczkę z zielonej glinki i rób sobie raz lub w razie portrzeby dwa razy w tygodniu. Pij herbatke z ziela fiołka trójbarwnego (bratek). Mnie pomogło, pomaga nadal, moja buzia wygląda o niebo lepiej niż kiedy stosowałam środki chemiczne,a w dodatku cera się nie świeci (a mam tłustą). Oprócz tego stosuję (dzięki temu forum) oliwkę Hipp zamiast kremu. Rewelacja