Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smith Kline Beecham

higiena intymna - poradźcie

Polecane posty

Gość Smith Kline Beecham

jak myslicie mogę połączyć płyn lactacyd z innym żelem do higieny intymnej, ?? dla mnie tn płyn jest niewygodny podczas używania ponieważ jest on zbyt rzadki i nieporęczny, a skład emulsji lactacyd budzi we mnie strach emulsja: Skład: Aqua, Magnesium laureth sulfate, Disodium laureth sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Głyceryl Laurate, Głycol Distearate, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide Mea, Laureth-10, Methyl Isothiazolinone, Methyl Chloro-lsothiazolinone, PEG-7 Głyceryl cocoate, Lactose, Milk Protein, PEG-55 Propylene Głycol Oleate, Propylene Głycol, Phenoxyethanol, Parfume, 5-Bromo-5-Nitro-1, 3-Dioxane, Propylene Głycol, Lactic Acid, Sodium Chloride. płyn: Skład: Aqua, Ammonium lauryl sulfate TEA-lauryl sulfate, Lactic acid, Hydrogenated peanut oil, Lactose Milk protein, PEG-2 stearate, Hydroxyethyl ethylcellulose, Głycol stearate, Cholesterol, Phosphoric acid, Parfum, Sodium methylparaben

Gość asia_mała
kup po prostu plyn ochrona przeciwgrzybicza ziaja z macierzanka. tez daj rade jesli chodzi o profilaktyke, chyba ze w Twoim przypadku chodzi o leczenie

Gość hgfhgf
skład emulsji lactacyd budzi we mnie strach??? o co chodzi??

Gość PIPIIIII
we mnie sklad obu tych spesyfikow budzi strach:o Nie lepiej myc sie mydlem szarym czy tez delikatnym tanim ziolowym mydelkiem z Natury?

laktacyd tak ale nie plyn a emulsja- swietne efekty! ladnie pachnie i w ogole polecam.

Gość PIPIIIII
a od kiedy to zapach decyduje o jakosci?No ale w dzisiejszych czasach pierwsze co to patrzy sie na wydajnosc,pienienie sie produktu,wspomniany zapach,czy cena...Ja tam wole troszki dolozyc i miec prosty w skladzie,niekoniecznie pachnacy ale naprawde dobry kosmetyk,a nawet mozna przeciez cos kupic i taniego i dobrego,jak polecone wyzej mydelka:)

oj Boze ja nie mowie, ze zapach w jakimkolwiek stopniu decyduje o jakosci. tak napisalam po rpostu, ze jest przyjemny- nie doszukuj sie w tym niczego wiecej! a laktacyd polecil mi moj ginekolog, bo mam ogromne problemy z infekcjami i odkad go uzywam jest o wiele lepiej. co do super naturalnych kosmetykow- przyznaje ze ogolnie nie przepadam i na wiele jestem uczulona.. ni edla kazdego to co naturalne lub pseudonaturalne jest najlepsze!

Gość PIPIIIII
ginekolodzy i wogole lekarze to polecaja specyfiki od producentow ktorzy im za ta reklame placa,to chyba kazdy glupi wie,co do lactacydu- sklad mowi sam za siebie...

no coz.. mojemu chyba nie placa.. zawsze przepisuje mi najtansze leki i tylko te ktore maja sens.. jakos nigdy mi sie krzywda nie stala smutne masz zdanie o lekarzach.. albo na takich trafilas co do skladu, to tylko zastanawiam sie kim jestes- np jakie masz wyksztalcenie- zeby nalezycie ocenic sklad tego preparatu? to nie agresja.. moze jestes po farmacji? chetnie sie dowiem, co w nim szkodliwego...

Gość aśkaaaa
A mój lekarz ginekolog stwierdził,że najlepiej używać 50% kwasu mlekowego 1 łyżka na 1 litr wody. Stwierdzil, że jest to lepsze od tych żeli. Jest on na receptę za 1/2 litra zapłaciłam 5złotych!!! Polecam

Gość PIPIIIII
takie zdanie o lekarzach ma co 2 polak,zreszta poczytaj topik o lekarzach-partaczach(to nie ja pisalam:)) Jesli chodzi o naturalnosc kosmetykow i ich sklady to po prostu mnie interesuje,nie jestem po farmacji,ale wiem ktore skladniki szkodza skorze,zapraszam na topik NATURA GORA

Gość majua
A co macie do lactacydu? Używam i wszystko jest ok.

Gość PIPIIIII
po prostu lactacyd i te wszystkie drogeryjne zele to jedna wielka chemia w skladzie...