Gość kolacyjka Napisano Styczeń 31, 2007 kobietki podpowiedzcie jakiś pomysł na kolacyjkę dietetyczną bo już sama nie wiem co tu wszamać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolacyjka Napisano Styczeń 31, 2007 nicz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sałatkaa Napisano Styczeń 31, 2007 ze świeżych warzyw a do tego grilowana pierś z kurcocka:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolacyjka Napisano Styczeń 31, 2007 hmmm nie za bardzo,takie zestawiki wcinam na obiad:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość orbitka81 Napisano Styczeń 31, 2007 tunczyk z puszki...podsmazony na niewielkiej ilosci maselka popieprzony i do tego wkroj oliwki....moim zdaniem pycha! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karola sloneczna Napisano Styczeń 31, 2007 ja bede zajadac gotowana piers z kurczaka z sosem sojowo imbirowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anunanuna91 0 Napisano Styczeń 31, 2007 zupa "nic" ;) z mleka i jajka. jeśli Ci odpowiada, to napisz, to naskrobię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zupa nic Napisano Styczeń 31, 2007 jest obrzydliwa :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anunanuna91 0 Napisano Styczeń 31, 2007 jeśli ktoś nie umie robić i robi tak jak napisze autor to ja sie nie dziwie, ze jest obrzydliwa... mi też przepryszna nie wyszła, ale wiem, co musze zmienic, zeby nastepnym razem była dobra. bez sensu robic cos wg czyjegoś gustu potem widac efekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anunanuna91 0 Napisano Styczeń 31, 2007 zupa \"nic\" hehehe :) szklanka mleka - najlepiej odtłuszczonego w przepisie jest pół jajka, ale ja wziełam całe i tam cukru ze 4 łyżeczki (albo i więcej jak ktoś woli słodsze) mleko gotujemy, pianę z białka ubijamy (i tu moja wersja przepisu - dodaje do piany 2 łyzeczki cukru i na sztywno ubijam) i łyżeczka nakładamy kuleczki małe na gotujące się mleko. jak zrobią się z nich takie "żelki" to zdejmujemy na talerz głeboki. żółtko ucieramy z resztą cukru i wlewamy do mleka, gdy juz wszystkie kulki są zrobione, mieszamy i zalewamy tym te pianki (żeby sie nic z żółtkiem nie zrobiło, to radze najpierw kilka łyzeczek goracego mleka dodać i wymieaszac w naczyniu z żółtkiem). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karola sloneczna Napisano Styczeń 31, 2007 ufff ale na nazarlam, a niby tak malo zjadlam. spoko:) tylko za dobre to nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heli06 Napisano Wrzesień 13, 2016 Ja jadam najczęściej serek wiejski z warzywami ;) do tego przyjmuję suplementację African Mango http://afrikanmango.pl jem regularnie posiłki i dużo biegam! a efekty są widoczne gołym okiem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach