Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZbulwersowanaPaskudnie

Dzisiejszy Raj i leczenie gejow

Polecane posty

mówię, że seksu jest mało, a nie, że nie ma go wogóle

Gość ggggggggggggggggggg
A jednak krzywdzą dzieci bo walczą o ich adopcje co moim zdaniem jest niedopuszczalne. I moze tak by mnie nie denerwowali gdyby nie te ich parady, no i jak pisałam ten ich głos z tą manierą i te kretyńskie obcisłe bluzki i wogóle ich zachowanie.

gggggggggggg - bardzo glupio uogolniasz, a pamietaj, ze uogolniajac zawsze kogos krzywdzisz. kro - no wlasnie, najabrdziej sa przeciwni ci, ktorzy widzieli gejow w tv :D

Gość ggggggggggggggggggg
wiesz co ja nie widziałam gejów tylko w tv bo jak pisałam znałam wiele gejów , byłam w towarzystwie gdzie było ich duzo i jeszcze nie widziałam towarzystwa gdzie panowałaby taka obłuda, chamstwo, przechwalanie się, wywyższanie i degeneracja :O

gggggggggggg - co Ty wiesz o gejach! Nie wszyscy maja \"gejowska\" maniere. A zreszta nienawidzic ich za glos i obcisle bluzki?? Co do adoptowania dzieci to jestem sceptyczna, ale z drugiej strony mysle, ze lepiej zeby dziecko wychowywalo 2 kochajacych ojcow niz pusty dom dziecka.

ggggggggggg - trafilas do jakiegos glupiego towarzystwa po prostu, wsrod hetero tez sie to zdarza.

Gość ggggggggggggggggggg
zresztą widzę że pomimo twojej tolerancji nie mozesz zaakceptować że ktoś nie popiera tego , n ie lubi itd. Moze ja nie chcę wiedzieć że np mój kolega z pracy lubi to robić z drugim kolega, nie interesuje mnie to i ja im też nie opowiadam jak ja to robię i z kim.

Gość kto tam mowi ze wsrod gejow
nie ma milosci? A ilu gejow poetow? Pisarzy? Co, oni pisza do kobiet? Wezmy chociaz Prousta "W poszukiwaniu straconego czasu"

Gość ggggggggggggggggggg
ale jakoś do dziś nigdy nie spotkałam geja który mówiłby normalnie, bez tej maniery, odrazu słychać po głosie ze ktos jest gejem, po sposobie bycia, chodzenia , ubierania :O

jak spotykają się w swoim towarzystwie to czasem się przeginają, ale tak Cię to denerwuje? mnie to raczej śmieszy, gorsze są rozchichotane różowe panienki w obcisłych jeansach i krótkich bluzeczkach odsłaniających tłusty brzuch. gggg(...) Mojej pary gejów byś nigdy w życiu nie posądziła o gejostwo. Byś powiedziała, że to w 100% hetero.

ggggggggggggggggggg - nie musisz tego słuchać. ale też wiedząc, że Twój kolega jest gejem nie powinnaś z tego względu ładować go do gorszej kategorii. Bo wartości człowieka nie mierzy się na podstawie tego, z kim on sypia i kogo kocha. Bo można być gejem i kochać swojego partnera. Wychowywać razem dziecko A można być hetero i tłuc żonę i dzieci aż do nieprzytomności

Gość Ciii....
idioci...dajcie już sobie spokoj z tymi teoriami...tak naprawde nic nie wiecie o homoseksualiźmie ...opowiadacie niestwozone historie podsycane stereotypami a nie znacie blizej zadnego homo ...co za tepak wypowiada sie na temat o ktorym nie ma pojecia...naprawde zal mi was bo jestescie slepi i ograniczeni...ludzie ktorzy naprawde sa bliko zaprzyaźnieni z homo wiedza ze to normalni ludzie ktorzy chca tylko kochac i nie musiec tego ukrywac ...a bezustanne wmawianie im ze sa zboczencami rownymi pedofilą,ze sa pomylką,zarazą,ze sa chorzy i źli udowadnia jacy ludzie sa glupi slabi i bezlitosni...wy tepi tchurze bojicie sie kazdego co wyroznia sie z tłumu i zżucacie poza społecznosć i niszczycie ... nie dotyczy to tylko gejów i lesbijek ale wszystkich ktorzy nosza jakiekolwek oznaki inności ... tak.teraz mówicie że geje to zło wcielone a kiedyś zabijano rude dzieci pod tym samym pretekstem... aj ludzie czy wy nigdy nie zmądrzejecie...?