Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZbulwersowanaPaskudnie

Dzisiejszy Raj i leczenie gejow

Polecane posty

Gość ZbulwersowanaPaskudnie

Przypadkiem wlaczylam, patrze , o homoseksualizmie. OK.Troche zdziw ze w srodku dnia katolicy o tak trudnych tematach (wogole zdziw ze taki program na 1 o tej porze ale mniejsza z tym). Slucham obierajac ziemniaki slucham i mi gula rosnie. Ze geje to frajerzy (sonda w jakiejs wsi) , ze to choroba jest, ze to ze tamto.I wywiad z homoseksualista ktory podjal leczenie zanim sprobowal "TEGO życia" . Normalnie smiech na sali!!!!! Juz sie nie dziwie ze sa marsze skoro ludzie potrafia takie debilizmy wymyslac!!

a czego się spodziewasz po programie katolickim? Oni zawsze grzmią na ważne tematy, o których nie mają pojęcia. Lekarze mówią, że homoseksualizm to cecha wrodzona, a kościół, że to choroba, którą można wyleczyć :/ to wogóle dziw, że nie rzucają kamieniami w biologów, którzy mówią o teorii ewolucji... bo jakże nie było 6 dni, w czasie którzych Bóg stworzył świat? Przez takie podejście kościoła do różnych spraw przestałam wierzyć w tą instytucje ;]

ogladałam. ten gej na terapii to juz naprawde... biedny chlopak :(

Gość nie sądzę
A dla was dwóch macających się facetów to coś normalnego?

Gość ggggggggggggggggggg
a ja uważam ze homoseksualzm to jednak choroba, to seksualne zaburzenie które można leczyc, ja tego nie akceptuje i nie podoba mi się to i nie popieram. A nie jestem w klimacie katolickiego światka i moherowych beretów.

Gość ggggggggggggggggggg
dokładnie, czy to normalne dwóch facetów macających się , całujacych itd ?

Gość Ble..
A skad wiesz ze te 6 dni to byly dzisiejsze dni, moze trwaly dluzej? :P Myslenie nie boli! :P

Gość zupa nic
ta faceci jak sie macaja to ble, ale jak baby dwie, to kazdy chetnie by dolaczyl :P hipokryci

Gość Ble..
Probowac leczyc to jak leczyc hetero z hetero! :)

Gość ale kobiecie podoba sie inna k
facetom nie bardzo:P

Gość ggggggggggggggggggg
ale jak dotykają się kobiety dla facetów, seksowne kobiety to facet chętnie dołączy a dwie lesby babochłopy, do takich nikt by nie dołączał. Co ciekawe jakos żadnych kobiet nie podniecałoby oglądanie macających sie dwóch facetów i nie myślałaby o dołączaniu. Kobiety które robią to w sensie podniecającej gry erotycznej a nie lesby to jest ok.

Gość oł maj god
Ashley, a co myślisz,że geje się tak bardzo kochają?:D

Gość ggggggggggggggggggg
nie mozna leczyć hetoroseksualnych z ich orientacji bo jest NORMALNA I NATURALNA i gdyby nie ona to nawet ciebie by nie było. Może za parę lat znajdą sie pedofile i zoofile którzy powiedzą że ich orientacja jest normalna i żądajądla siebie praw, małżeństw, pomników i tolerancji :O Bo do tego to wszystko zmierza. Kiedys gejów palili na stosie dziś akceptują a "palą" pedofili. Jutro i pedofili zaakceptuja :O

Gość zgadzam się absolutnie

Co za roznica czy kocha sie dwoch facetow czy facet i babka? Dla mnie kocha sie 2 ludzi i trzeba to uszanowac. Ashley 🖐️ :)

Gość Czy jesteś mężatkątak tylko ze
Wśród gejów nie ma miłosci, a takie zwiazgi sa z reguły poligamiczne 🖐️

chce wierzyc w to ze oni sie naprawde kochaja. w kazdym razie, gdybym ja miala byc z kims tylko po to, zeby sie od czasu do czasu byknac to zainwestowalabym w dmuchaną lale :O

gggggggggggggg - a jeszcze dawniej homoseksualizm byl na porzadku dziennym, i co ty na to? Zreszta homoseksualizm byl i jest z ludzmi od zawsze, tak jak i seks przedmalzenski. Zoofilia i pedofilia to calkiem inna sprawa, bo to krzywdzenie zwierzecia/dziecka, a tych ludzi nikt nie krzywdzi. To jest zwiazek 2 doroslych osobnikow.

Gość hfghfghf
no pewnie, a co za różnica czy kocha się facet i pies, facet i 10 letnia dziewczynka, facet i świnka? Trzeba to uszanować przecież. Zezwolić im, być tolerancyjnym, przecież sie kochają a ważna jest miłość :O

Gość no i w tym problem
ze geje wiaza sie głownie dla seksu.Facet to inne stadium wrazliwosci i na pewno jeden drugiemu nie czyta wierszy:classic_cool:

ale pedofilia i zoofilia opierają się o przymus. Homoseksualizm jest dobrowolny, a co dwoje kochających się ludzi robi w łóżku to ich sprawa :) Seks heteroseksualny bywa czasem dużo bardziej obrzydliwy ze wszystkimi pissingami, scatami, vomitami i innymi takimi

Gość ggggggggggggggggggg
wiesz co? tylko jak oni to robią u siebie w domu to mi to nie przeszkadza. Ja nie mówie wszystkim wszem i wobec jaki i z kim uprawiam sex. Ale nie zaakceptuję małżeństw a tym bardziej adopcji dzieci. Bo taka adopcja to juz nie tylko zwiazek dwóch dorosłych ludzi - to juz ingerencja w psychikę dziecka i OKRUCIEŃSTWO!

Ashley - przyjaznie sie z jedna para homoseksualna i niejedna para hetero moglaby im pozazdroscic zwiazku. Jest szacunek, milosc, tolerancja, przyjazn. Kiedy po raz pierwszy zobaczylam pare gejow pomyslalam ze... oni naprawde musza sie kochac skoro tyle znosza dla tej milosci. 🖐️

no i w tym poroblem -> to w takim razie może kobiety nie powinny wiązać się z facetami, bo to dranie pozbawione uczuć, których głównym celem w życiu jest SEXSEXSEX i jeszcze raz sex

Gość ggggggggggggggggggg
kro a co myślisz że geje nie uprawiają pissingu, scatu , fistingu itp? Założe sie że częściej niż zwiazki hetero :O Akurat kiedyś znałam towarzystwo gdzie było duzo osób homo i mogę szczerze powiedzieć że pełno tam zdrad , ochydy, fałszu, obłudy itp. Nioenawidze gejów z tą ich manierą, z tym modulowanym głosem na głos damski, z tymi obcisłymi , przymałymi ubrankami bleeeh

enamorada ja mam podobnie :) Też znam parę gejów. Są razem 3 lata i są z miłości. Seksu prawie wogóle nie ma w ich życiu

Gość ddoris*
to co to za zwiazek skoro nie ma sexu w ich zyciu? Nie rozumiem? :O

myślę, że uprawiają to wszystko. Ale udowadniam, że nie są w niczym gorsi od heteryków