Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mimka11

Porod w prywatnej klinice ŁÓdź

Polecane posty

Gość Mimka11

Serdecznie witam!!!! Postanowilismy z mezem postarac sie o drugie dziecko. Nasza corcia ma 3 latak, i czuje,ze wlasnei teraz powinnam zostac mama po raz drugi. Mieszkamy w Łodzi i pierwszy porod mialam w ICZPM.Bylam zadowolona, przy porodzie byla przy mnie moja dr , u ktorej leczylam sie prywatnie( bardzo wspaniala kobieta), jednak od pewnego czasu w Matce Polce zmienily sie procedury dotyczace porodow. Nie moza wzywac i umawiac sie na telefon z wybranym przez siebie lekarzem do porodu. lekarz bedacy na porodowce na dyzurze musi odebrac porod, a ja tak nie chce :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((. Chce swojej doktorpowe, chce sie czuc pewnie i miec ten komfort. Pisze ,dlatego zaczynam zastanawiac sie czy jesli jesli juz zajde w ciaze nie wybrac prywatnej kliniki. Pomozcie, czy ktos z was wie gdzie w Łodzi jest prywatna klinika, wiem,ze taka klinika albo juz jest wybudowana, albo jest w trakcie budowy....Jesli macie jakeis wiesci piszcie.................bede wdzieczna. Moze ktoras z was iwe, ile taki porod kosztuje???????????????????? Serdecznie dziekuje za odpowiedzi

Odświeżę temat. Prywatnej kliniki w Łodzi niestety jeszcze nie ma... ale właśnie powstaje. Konkretnie na Teofilowie, przy ulicy Szparagowej. Staram sie trzymać rękę na pulsie bo też chciałabym się już tam załapać, ale szanse mam niewielkie - budynek ponoć już stoi, ale załatwiają jeszcze rozmaite formalności (m.in. umowy z NFZ). Ja mam rodzić w drugiej połowie maja, niby powiedzieli mi że powinni do tego czasu zdążyć, ale wiadomo jak to jest z papierkami, a czasu zostało niewiele. Ja mam kolejność taką - ta prywatna klinika, jeśli nie - domowy poród. A w trzeciej kolejności to jeszcze nie wiem. Na pewno nie Matka Polka, zwłaszcza że w ubiegłym tygodniu leżałam tam na matczyno-płodowym i zostało mi poczucie taśmowości i przedmiotowości w tym szpitalu. Acha - klinikę buduje Salve, więc do nich wydzwaniam i zamęczam pytaniem "kiedy, no kiedy?" ;) Gdyby któraś z was wiedziała coś więcej, to piszcie!

Gość qwertt
ja w Salve mialam laparoskopie, bylam bardzo zadowolona z opieki, z podejscia lekarz, pielegniarek. Fajnie ze buduja klinike, czas najwyzszy :)

Gość w temacie
czy juz jest ta klinika prywatna otwarta?ile kosztuje tam porod? prosze o info jesli ktos wie..

Gość w temacie
uuupppupppp

Gość zadna tam nie rrodzilla

Gość upupup

Gość upupup

Gość ja rodziłam
miałam tam cc. warunki b. dobre, opieka też.

Gość a czy mogłabyś napisać coś
więcej? co prawda rodzę dopiero za 2,5 m-ca ale już teraz chciałabym dowiedzieć się wszystkiego a najlepiej od kobiety która już tam rodziła.