Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wybych

coś dla miłośników islamskich partnerów

Polecane posty

Gość Wybych

Para ukamienowana w Pakistanie Para 40-latków oskarżona o cudzołóstwo została przywiązana do drzewa i ukamienowana przez rodzinę w pakistańskiej prowincji Pendżab. W ciągu ostatnich kilku lat w wyniku tzw. honorowych zabójstw zginęło w Pakistanie cztery tysiące kobiet.

Gość paszczakowa
to moze przypomnijmy sobie sprawe 7-laki z wałbrzycha , która została zgwałcona i uduszona przez dobrego wujka z sąsiedztwa - katolika z dziada pradziada

Gość lubie cie paszczakowa

Gość ja tez ja lubie
🖐️ dobrze gada

Gość _kobra
nie widzisz róznicy, paszczakowa? naprawdę? ja widzę kamieniowanie par JEST TAM PRAWEM i gawiedź chętnie w tym uczestniczy biernie lub czynnie, a zamordowanie siedmiolatki u nas jest wbrew prawu i ani jedna osoba w Polsce (oprócz sprawcy) nie ma z tego satysfakcji... dla mnie róznica jest ogromna

Gość przeciez paszczakow nie mowi
ze nie widzi roznicy . Podaje fakty bez komentarza. Otworz tv i gazete, codzinenie znajdziesz wiele innych. Zwazywszy ,ze Pakistan ma ponad 160 mln mieszkancow (6 co do liczby ludnosci panstwo swiata) to 4 tysiace kobiet przez lata - nic nie ujmujac ich cierpieniu- stanowi nie wiekszy procent niz procent umeczonych kobiet i dzieci w katolickiej Polsce w tym samym czasie - spojrz w statystyki . Co pod rozwagę.

Gość Joe Konserwa
w grajach muzułmańskich powszechne jest wycinanie częściowe lub pełne łechtaczki, któremu nierzadko towarzyszy zaszywanie sromu. W cywilizowanym jak na świat muzułmański kraju jakim jest Egipt około połowy kobiet jest obrzezana.

Gość halończyk
stańczyk, idź się leczyć bo ci na ten pusty łeb głupota się rzuciła.

Gość halończyk
zgoda, to zasadniczo prawda ... ale forma nie służy sprawie uświadamiania zaczadzonych liberalno-lewicową wizją świata.

Gość zabajkalny
tylko idiotki mogą porzucać chrześcijaństwo dla islamu, a cywilizację europejską dla muzułmańskiej. Ale wiadomo kobieta idzie tam gdzie ją cipka prowadzi ...

Gość jkglhjyg
oni kamieniują zdradliwe, a ponieważ kobiety europejskie zdradliwe są strasznie więc wyginęły by szybko

Gość Liserka
no i co teraz powiecie miłośnicy islamskiego robactwa???? Mordują ludzi a wy pie..licie o bzdurach.. Tepić islamską hołotę i zakazywać zalęgania się im w NASZYM KRAJU , niech gnieżdżą się w swoich lepiankach z wielbładziego łajna

tylko jak u nas była święta inkwizycja, wyprawy krzyżowe dzieci i cały ten syf - u nich było oswiecenie. Wiecie ile grecko-rzymskich ksiąg przetrwało do naszych czasów tylko dlatego, ze było tłumaczonychna arabski? Poczytajcie biblię - tam też jest o kamieniowaniu niewiernych żon. Ja nie bronię ich świata - mówie tylko ze nasz katolicki też nie jest "świety". Kto jest bez winy niechpierwszy rzuci kamien.