Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 cebulkaaa

jak sie przeczyscic?

Polecane posty

Go艣膰 cebulkaaa

hmm by艂am na imprezce i sie najad艂am jak nigdy tak sobie obiecywa艂am zadnych s艂odyczy wytrzyma艂am tydzien jad艂am skromnie ale na imprezie sie niepowstrzyma艂am wzie艂am jedno p贸xniej zacze艂am jesc jak s艂on teraz za艂uje...pr贸bowa艂am wymiotowac ale nic tego nie dam rady moze znacie jakies sposoby na przecysczenie mam w domu tylko olejek rycynowy ale tak smierdzi ze nieiwme czy bym go wzie艂a do ust albo napiszcie co zrobic zeby zwr贸cic...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 matka dziewczynek
Ile masz lat?

Udost臋pnij ten post

palec do gard艂a i trzymac twardo a偶 nie poleci:P na偶re膰 si臋 jaki艣 owoc贸w i popic mlekiem lub ma艣lank膮 albo zrobi膰 sobie chleb z musztarda i cukrem:) mniam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka dziewczynek
Czy wy jeste艣cie normalne??? Przeciez to nazywa si臋 BULIMIA!!!!!! G艂upie g贸wniary,ktore nie zdaja sobie sprawy z tego jaka krzywd臋 robia sobie i swojemu organizmowi:( A p贸藕niej,jak Ci wszystkie z臋by wypadn膮 od tego rzygania,to b臋dziesz szcz臋艣liwa??? 艁OOOO MATKO!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cebulkaaa
boze odrazu bulima...dobra wzie艂am juz ten olejek rycynowy i teraz mi nieodbrze ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olejek rycynowy
jest na przeczyszczenie a nie wymiotowanie. A w艂asnie tak zaczyna si臋 bulimia. Gratuluje wyboru wspania艂ej drogi zycia

Udost臋pnij ten post

nie艂偶e te teksty o bulimii naparwde niez艂e:) wida膰 specjalistki si臋 znlaz艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cebulkaaa
pozatym moje zycie moja sprawa ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oczywi艣cie ze Twoje
tylko p贸偶niej nie p艂acz jak b臋dziesz wyglada膰 jak 70 latka w wieku 30 lat i b臋dziesz mia艂a spaczon膮 psychik臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 akle
zawsze mo偶esz wypi膰 senes to takie zi贸艂ka za 4 z艂. a gwarantuj臋 ze cie przeczyszcz膮 :)

Udost臋pnij ten post

bedziesz mia艂a spaczon膮 psychik臋 bo wypij艂a艣 olej rycynowy;)haha a w ulotce nic o tym nie napisali dranie:) skonczcie o bulimi bo 艣miac si臋 chce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cebulkaaa
jak spaczona psychike?? o co biega? napisz cos o tych ci贸艂kach --->>akle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mia* czy
Ty udajesz czy na prawde jeste艣 taka g艂upia. Nikt tu nie m贸wi o olejku rycynowym w konteksie bulimi. Ale o tym ze si臋 najad艂a i chce wymioty prowokowac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oanana
cebulkaaa twoje zycie twoja sprawa, a potem my bedziemy musieli czytac posty ze nie mozesz przestac wymiotowac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale jak wida膰
dziewczyny dalej wierz膮 ze na bulimie nie zachoruj膮 gdy b臋d膮 uwa偶a膰, ciekawe tylko sk膮d si臋 bierze tyle dziewczyn chorych na to paskudztwo skoro tak 艂atwo zatrzymac si臋 w odpowiednim momencie

Udost臋pnij ten post

Rozumiem, gdyby艣 nie mog艂a si臋 na przyk艂ad wypr贸藕ni膰, wtedy polecam czopki gliceyrnowe, ale w takim wypadku nie pozostaje mi nic innego, jak poradzi膰 ci, 偶eby艣 spyta艂a w jakiej艣 aptece czy sprzedaj膮 zdrowy rozs膮dek :o

Udost臋pnij ten post

zgadzam si臋 z poprzedniczk膮:) i nie jestem g艂upia tylko wyrozumia艂a i nie odpowiadam moralizatorskim be艂kotem na pytanie o rade.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cebulkaaa
dok艂adnie przypominam ze bulimia to choroba na tle psychicznym a ja sie objad艂am i jestem taka pelno mdli mnie az ale zwr贸cic nie zwr贸ce niedam rady a wy odrazu po mnie jedziecie ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NENA O NINA
dziewczyny przestancie. raz czy dwa ktos zwymiotuje i zaraz ze bulimia? owszem jest to niewskazane i owszem jest to bardzo niebezpieczne iz wq pozniejszym czasie trudno sie powstrzymac az nadchodzi choroba od ktorej trudno odejsc. Ale zamiast niektorym tu pomoc i wytlumaczyc to tylko jezdzicie... chorowalam / choruje na anoreksje ... bulimie ..... tzn teraz jest juz o wiele lepiej lecz keidys bylo ze mna naprawde zle... wiem co czuje osoba ktora sie naje ... (oczywiscie osobe zaczynajaca chorowac) wyrzuty sumeinia drecza? nie trzeba byc chudym (bardzo chudym) by byc anorektyczka czy bulimiczka. wszystko dzieje sie w psyhice. Czy jesli zjesz? miewasz wyrzuty sumienia? czy glodzisz sie przez kilka dni a pozniej nie wytrzymujesz i najadasz sie. a na drugi dzien nadmiernie cwiczysz? i tak w kulko? jedzcie wszystko oprucz miesa i slodyczy... ziemniakow itp. proponuje szpinak, kisiel bez cukru. warzywa, owoce. i biegac, basen lub inne sporty jesli nawet najesz sie duzo.... pojdziesz pocwiczyc nic ci nie pojdzie ale wystarczy odrobine dobrych checi..... cwiczyc cwiczyc cwiczyc......!!!! i ograniczyc slodycze. dziewczyny przeciez idzie bez nich zyc !! jedzcie sobie goirzka czekolade jak juz cos jedna kostke dziennie i nie ebdziecie czuly checi na slodkie... jeszcze jedno. czasem lepiej jest byc grubsza i akceptowana niz odchudzac sie i byc nerwowym i wszystkich odpychac od siebie wiem sama po sobie .

Udost臋pnij ten post