Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krecik30

Kto gotuje a kto kupuje gotowe jedzenie ?

Polecane posty

Gość krecik30

Ja niestety musze gotowac i to codziennie bo tak zyczy sobie "pan i wladca " :(

Gość ja też gotuję.
Tak taniej i zdrowiej

ja nie muszę gotować ...robię to kiedy mam na to ochotę lub gdy spodziewam się gości.... a gotowych potraw nie kupuję ...z oszczędności chyba

ja tez gotuję, no chyba,że mam lenia i mi się nie chce wtedy.... pozostają produkty np z lider prisa :D

W większości gotuję, ale czasem robię sobie \"dzień dziecka\" i wówczas podaję zakupione obiadki :)

Ja też gotuję. :-) Bo jak przeczytam na etykiecie gotowego produktu co tak naprawde jest w środku, to mnie odrzuca... Same E, konserwanty, wzmacniacze i Bóg wie, co jeszcze... Wolę szybkie potrawy, proste i zdrowe. Często gotuję dania jednogarnkowe (np rózne gulasze w zimie) albo robię sałatki... Uwielbiam je. :-)

Nie żebym lubiła gotować ,ale gotuję,bo gotowców się brzydzę .Idę na totalną łatwiznę.A jak pan i władca sobie życzy to do knajpy won!Zresztą kto mi tam pan a już zwłaszcza władca:P

Gość lieder price = tesco
zabrali nam lieder prica:P a ja ani nie gotuje ani nie kupuje gotowego zarcia:) moja mama robi pyszne obiadki i zawsze zabieram od niej spore zapasy i potem tylko odgrzewam:D hmm chociaz jak mi sie konczu to zarcie to raczej kupuje gotowe zarcie, ale wole nie patrzec na sklad;)

Gość abg
w tygodniu nie mam czasu na gotowanie, nie chce mi się kombinować jak około 19 ląduje w domu, zresztą teraz mieszkam sama, to tym bardziej tylko dla siebie się nie chce. często robię coś na szybko, spagetti czy pierś z kurczaka z ryżem i sosem łowicza. tak w pełni gotowe żarcie, to rzadko kupuje

Gość krecik30
Witajcie kobietki . Ja do mamy mam daleko wiec tak nie moge :( Lubie gotowac ale czasem mnie to wkurza , codzienne stanie przy garach (bo moj chlop mysli ze se kucharke wzial ) zawsze ma byc co innego i swieze , dla mnie kanapka jest super :) dla "szefa " trza obiad podac :(....eh to zycie

my sie stolujemy w eleganckich restauracjach jedzac wykwintne dania. i co nas obchodzi gawiedz , ktora je produkty z biedronki.