Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rilly

brak seksu w wieku 20 - 30

Polecane posty

Gość rilly

temat przede wszystkim do osob w wieku 20 - 30 ktore z roznych swoich powodow nie uprawiaja sexu. jakie macie do tego podejscie? nie zalezy wam na tym specjalnie ( bo to dla was niewazne, lub czekacie na wlasciwa osobe ) czy tez moze czujecie ze zycie wam ucieka przez palce i jednak cos tracicie.

Gość współczuje
hm, ja czekam na odpowiednią osobę i chyba się w życiu nie doczekam... No, ale co, zabić mam się? A tak z pierwszym lepszym to ja dziękuję.

mój chłopak był prawiczkiem a ja doświadczona. I dlaczego ni euprawiał seksu?? pierwsze:jego filozofia życia mu na to nie pozwalała- dopiero poślubie 2. wstydził się. i teraz dymał by się cały czas. Ja nie rozumiem tego jak to możliwe, że seksu nie uprawiaja. Moja koleżanka też się nie kocha nawet z chłopakiem z którym była ponad 1,5 roku bo sie wtydzila. Seks jest dla ludzi dlatego trzeba z niego korzystać.

Gość BIDETTKA
Mam do sexu odpowiednią osobę więc się grzmocę ile wlezie podziwiam wszystkie panie nie uprawiające sexu. Ja tak nie potrafię.

Teraz nie korzystacie a później praca, dom, dziecko itd.. i chęci a jakże są tylko siły nie ma!! Zawsze jest tak samo-życie biegnie tak szybko, że nikt go nie dogoni a tego z czego nie skorzystacie już nie odbijecie sobie nigdy!! Życie przepływa wam między palcami-co nie znaczy, że macie szykać pierwszego lepszego, ale czekać na księcia z bajki..... Andersena, braci Grimm się czytało w wieku przedszkolnym.... :-)

Gość rilly
wspolczuje: a ile masz latek ?

Gość boloolo
Ja też nie . niestety jestem wybredny i ,,byle czego" nie łapię. A poza tym jestem nastawoiony na karierę to dla mnie priorytet. Niech się wszysvcy dookoła walą. wytrzymaem tyle, to teraz to mi już obojętne. To be love.

Gość ja nie uprawiam chociaż
mam chłopaka... Nie ammy warunków. Robiłam sobie przerwę od kilkuletniej kuracji hormonalnej, nie chciałam brac pigułek na razie, bo nigdy nie miałam normalnego okresu:( Chciałam, zeby mi się to jakoś unormowało, ale.. po roku znowu będe musiała je brać... :o A na pewno nie będę tego robić bez zabezpieczenia. Nawet nie wiem, czy mam owulację w sumie, skoro mam taki beznadziejny ten okres. Ale nie chcę wpadki, w ogóle nie chcę dzieci. Poza tym nawet jak będę brać te tabletki nie wiem, czy będę się kochać. Dlaczego? Kocham mojego chłopaka. Ale po pierwsze wydaje mi się to szczebniacki- mieszkamy dlaeko od siebie, to nie jest naturalna sytuacja, żebym przyjechała do niego, cała wyprawa po to, zeby się poseksić:O Dla mnie to dziwne trochę... Poza tym chciałabym to robić przez całe życie z tą samą osobą. Bo uważam, ze tak jest najlepiej. nie jestem wierząca ani nic z tych rzeczy, ael po prostu uważam, ze tak byłoby najlepiej i dla mnie i dla tej osoby. A w zasadzie czuję się dzieckiem...:( Jestem na utrzymaniu rodziców, nie wiem, co będę w życiu robić, dopiero się uczę. I mimo, ze kocham mojego chłopaka, nie wiem, czy będziemy razem. i nie wiem, czy on mnie kocha:( Kiedyś byłąm tego pewna, teraz już nie jestem...:( A nie zamierzam przywracać mu uczuć do mnie swoim tyłkiem, bo to jest za niskie zachowanie jak dla mnie. Czy potrzebuję seksu? Nie wiem. Masturbuję się często, czasami nawet codziennie, dwa razy dziennie, czasami raz na tydzień- jak mam czas, ochotę itd. Nie pociągają mnie faceci. Nie myślę o seksie z nikim. Tylko z moim chłopakiem. Ale chciałabym być pewna tego, co robię. Wiem, ze on tez by już chciał, jest prawiczkiem, ale wiem, ze rozumie mnie, nie nalega. Mimo wszystko pewnie podświadomie zacznie go to irytować. Ale trudno- nie zamierzam odzyskiwac nikogo seksem i się upokarzać. jeżeli będzie chciał, to odejdzie. A ja nikogo innego nie chcę. Mam 22 lata.

Gość boloolo
O rany...ludzie jakie Wy macie problemyyyyyyy. Szok.

Gość rilly
ja nie uprawiam chociaż : podoba mi sie twoja wypowiedz :)

Gość eia
nie uprawialam seksu do 28 roku zycia dlaczego? nie chciałam z kimś kogo bym nie kochała a o prawdziwą milosc nie jest latwo, tym bardziej dla osoby niesmialej, nieprzebojowej, nieufnej wprawdzie czulam ze cos mi umyka ale nie wiedzialam co z tym zrobic; co do wlasnych potrzeb, nauczylam sie samodzielnie je zaspokajac; na szczescie znalazlam "tego jedynego" i teraz sobie odbijam a przynajmniej on wie ze jest moim pierwszym i cieszy mnie ze dla niego to mile (ja osobiscie nie uwazam dziewictwa za jakas wyjatkowa wartosc)

Gość Słoneczko 1000
Ja uprawiałam teraz mam przerwe od wrzesnia i mam taka opchote ze szok. Nigdy nie myślałam ze bedzie mnie tak ciagnac do faceta!!!

Gość kotka 20
a ja w sumie to czekałam czekałam ...az bedzi emnie kochał....az poczuje sie dojrzała.... bo dziewictwo to ważna rzecz...i tak dwóch wspaniałych sexownych i supernamietnych samców mi uciekło ( nie przez brak sexu tylko nie pasowalismy do siebie) a teraz nie ma widoku na chłopa, a nawet ja kbedzie to tez trezba troszeczk epoczsekac zeby ten wianuszek troche uszlachetnić....czyli na 1oo% najblizsze pol roku sexu nie bedzie!!! a tu nagle sie chce!!! mam takie mega zapotrzebowanie ze mnie rozrywa:( i zalujer ze tego nie robiłam juz wczesniej.... teraz kur%^ zostane cnotka niewydymka do konca zycia . mam 20 lat i masturbuje sie juzprawie codsziennie;(

Gość boloolo
rzeczywiście masz problem, ja piedolę ludzie Wy jesteście opętani tym wszystkim, halo scena mikrofon..jak słychać:):):):):)

Gość Ferguson____
kotka 20 - o kurwa mac, masz 20 lat? To faktycznie przegralas zycie 🖐️

Gość rilly
Ferguson____ : a w jakim wieku musi byc osoba zeby powiedziec ze rzeczywiscie "przegrala zycie" w tej kwestii ???

Gość Ferguson____
OMG. To byla ironia. Dziewczyna tak sie zali, jakby miala juz 50 lat. A ma dopiero 20, cale zycie przed nia. KPW?

Gość anonimowo00
Ja nie mam seksu, nigdy nie mialem :o Powod - brak dziewczyny. Strasznie mnie to irytuje. jeszcze jakies pytania?

Gość rilly
no tak, ale celowo podalem tu przedzial wieku 20 - 30, poniewaz teoretycznie jest to niby czas najwiekszej i najlepszej aktywnosci seksualnej. oczywiscie wiadomo ze kobiety ok 30 i po 30 osiagaja ten szczyt, ale wiadomo, po 30 to juz powazne obowiazki, dzieci, praca i rozne tam inne kwestie, a facetom po 30 to juz libido spada. stereotypowo poprostu sie tak, niestety, utarlo, ze jak sie miedzy 20 - 30 nie wykorzystalo to tego czasu to wlasnie "ktos przegral zycie"

Gość Ferguson____
Że co? Facetom po 30 spada libido? Pffffff Przed 40 to moze i tak, ale to i tak zalezy od wielu czynnikow. Ale po 30 to chyba najlepszy czas :P Bo juz duze doswiadczenie, no i w ogole :D

Gość anonimowo00
Czyli przegralem zycie? Ciekawa masz chlopie teorie.

Gość rilly
ja tylko prezentuje teorie jaka utarla sie w tym chorym swiecie :/ wystarczy tylko raz to forum przejrzec i wiadomo jaki sie obraz wylania.

Gość pieprzyc to
Gdybym mial sie tym przejmowac, to juz dawno bym sie pochalastal. Wiekszosc forumowiczek to dziwki.

Gość opaoaplalaoa
wiekszość kobiet to dziwki. ja się tym nie łamię bo jestem antywszystkim kobietom. Say hahahahahahhahahahahaha. Say hahahahahah

Gość TO SEM JA
Zycie to nie Sex.. a szukanie celu który pozwoli .. ci się spełnić... i będziesz czuł że... warto było tu rzyć bo zrobiłem coś.. duszą.. a nie penisem.. czy porfelem..itp.. Sex to tylko chwilowa przyjemnośc.. nic nie znacząca tak naprawde..

Gość do opaoaplalaoa
A ty co byłeś z "większością" kobiet skoro piszesz że większość do dziwki?????? :-P Ja nie kochałam się z moim facetem od roku (!) bo mam ciągle jakieś problemy zdrowotne ( bakterie :-( )

Gość gość
ja mam 28 i uprawiam sex tylko z prostytutkami i miałem tylko 3 razy sex

Gość gość
a ja mam 35 lat i czekam na tego jednego

Gość gość
Mam 22 lata i czekam na tą jedyną. Wiem, że takie istnieją i chciałbym, żebyśmy byli dla siebie pierwszymi z moją mam nadzieje przyszłą żoną