Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkiełko

Kochankowie z internetu

Polecane posty

Gość szkiełko

Oglądacie ten program ? Podziwiam tych ludzi, że potrafili przed kamerą mówić o swoich tęsknotach, marzeniach, ja bym się na to nigdy nie odważyła. Ciekawe jak ich losy się dalej potoczą, czy komuś się naprawdę uda, ja myślę że się zawiodą, rozczarują i stracą złudzenia..

szczerze mowiac ci ludzi wygladaja na ostrych popaprancow.. a tego co pamietam tylko jedna dziewczyna była tam w miare normalna..

Gość eia
a kiedy to bylo i na jakim kanale?

Gość szkiełko
Bellarossa może i niektórzy z nich są rzeczywiście troszkę infantylni ;) znalazłam streszczenie dzisiejszego odcinka ( dziś, godz. 23.00 Polsat ) Polak, który pewnej Meksykance złożył wirtualne oświadczyny, stracił radość życia. Tyle serca włożył na uwicie wspólnego gniazdka w realnym świecie z Laurą i nic. Mimo cierpkich doświadczeń w poszukiwaniu mężczyzny na resztę życia, Wikunia 777 podejrzewa, że udało jej się zwabić na wirtualną stronę wyśniony ideał. Pitbull z Mińska Mazowieckiego, tatuażysta i ochroniarz w dyskotece, umówił się na spotkanie w ZOO z internetową znajomą.

Gość szkiełko
BMI a Ty, jakie masz ? ;)

Gość eia
szkielko, dzieki widzialam zapowiedzi ale zapomnialam i przegapilabym

Gość eia
chryste.... mam nadzieję że przynajmniej dobrze tym ludziom zapłacili za udział w programie

Gość eia
no, na Polsacie

Gość randka w zoo
:( :( :(

Gość eia
(właśnie reklamę puścili)

Gość eia
a mi by się podobał w ZOO, oryginalnie i od razu nasuwa się masa tematów do obgadania

Gość ta zegarynka
wyglada na jakies 50 lat a ma niby 32

Gość eia
niesamowita fotka z tą jaszczureczką u Zegarynki dżizus, tak z innej beczki, randkowałam kiedyś przez net, z fajnymi ludźmi się spotykałam ale jak patrzę na ten program to cieszę się że to już za mną

hehe nawet pasuja do siebie - ta parka z zoo ;) Przynajmniej jej matka nie bedzie miala pretensji ze chlopak niewyksztalcony ;)

Gość szkiełko
Pitbull ma fajny biust ;) Boże jak mnie ten program przygnębił :o nie wiem dlaczego..

haha to dopiero numer! :D Oni sie jeszcze na żywo nei widzieli a ten Viking pierścionek zaręczynowy kupuje? :O

No jakoś tak dziwnie sie ogląda...Można sie zadumać, zobaczyć jak to dziwnie z boku wygląda, jakie to nierealne i naiwne i ryzykowne...

Gość szkiełko
to był dopiero drugi, więc mało straciłaś ;)

Gość eia
szkiełko, mnie też po pierwsze, przypominają mi się klimaty z nieudanych randek po drugie, kto wie czy się nie będzie kiedyś jeszcze kogoś szukało... ble

Gość eia
byłabym za tym żeby w miarę możliwości ich nie krytykować, to zwykli ludzie, pokazali nam się, można by ich bardzo skrzywdzić chociaż.. pewne uwagi cisną sie same (jak o stanie włosów tego Wikinga, no ale on tu chyba nie zajrzy a mógł je umyć)

Gość skąd ja to znam
Ten program = znajomośc/milosc via net moze wydawac sie zalosne,smieszne,dziwne ale to ma wiele swoich PLUSÓW:). Jasne, ze zdarzaja sie czesto porazki, ale one sa takie same w realu. Pan, ktory nie widzial jeszcze swojej przyszlej zony - swir!;):D:P

eia masz racje , teraz ta dziewczyna moze sie z nim dalej spotykac albo i nie;0 ale jak tu nie oceniac skoro wlasnie posrednio sie na to zgodzili;) To ten co pierscionek wybieral dzis , to jeszcze nie widzial tej swojej przyszlezony??????;) o kurcze!;)

Świetny program z socjologustycznego i psychologicznego punktu widzenia :) Każdy kto lubi opbserwować ludzi powinien to oglądac :) Mnie zawsze fascynowal temat znajomości internetowych :)))Sama poznałam wielu miłych ludzi w necie, z niektórymi sie spotkałam :) ale miłości nie znalazłam jeszcze póki co ;) Przypadek tych zoorandkowiczów uddowadnia że często spotykają sie ludzie na swoim poziomie :), że nawet klikając, wyczuwa sie pewną wspólnotę :) co oczywiście nie ratuje od porażki w realu heh ;)

Gość szkiełko
Eia, ja też nie lubię krytykować, wytykać i tego nie uczynię, ale jakoś tak smętnie mi się zrobiło na duszy, o rany ! :o Setunia, Wiking widział swoją śliczną Meksykankę przez kamerę internetową, Wy zaraz że świr, a to marzyciel ;)