Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkiełko

Kochankowie z internetu

Polecane posty

Gość ojojka
szkoda ze do srody trzeba czekac na tych popaprancow hjehje czysty cyrk i szkoda ze pokaz trwa tylko 25 minut bo sa smieszni ci klowni :D

Gość ojojka
nie mow ze to nagrywalas?????? :)

Gość ściągawka
Bohaterowie serialu: Wikunia 777: wykształcenie wyższe, po rozwodzie, od roku szuka partnera w serwisach randkowych. Adam: uczeń szkoły fryzjerskiej, zakochany w swym zawodzie. Poszukuje miłości w kawiarenkach internetowych, bo babcia, Sybiraczka, u której mieszka nie zgadza się na założenie w domu internetu. Renata - Zegarynka: samotnie wychowuje trzy córki. W internecie od trzech lat szuka dla siebie męża I ojca dla córek. Dziewczynki pomagają jej wybrać odpowiedniego kandydata. Wiking: od dwóch lat codziennie spotyka się w internecie z narzeczoną z Meksyku. Bardzo się kochają, nie potrafią żyć bez siebie, ale jeszcze nie spotkali się w realu. Planują ślub. Wiking jest konserwatorem automatów do gier hazardowych. Pidbul: mieszka w Mińsku Mazowieckim, bramkarz w dyskotekach, tatuażysta, budowlaniec. W internecie podrywa najpiękniejsze dziewczyny. Waldi 48: własna działalność gospodarcza, ale bliżej nieokreślona. Mieszka z 80 letnią matką i noce spędza klikając w internecie. W Warszawie organizuje środowisko singlii, urządza spotkania samotnych w lokalach. Justyna: przyjechała z Radomia do Warszawy. Poznała w internecie chłopaka, ale jest z nim nieszczęśliwa. Pracuje w sklepie i zaocznie zdobywa maturę. Szalona Martita: warszawianka, pracuje jako fryzjerka. Odważnie, mimo przestróg mamy spotyka się z mężczyznami z internetu. Szuka trwałego związku.

A ja chcę się wypowiedziećco do powodów powstania takiej noweli; pokazanie pewnych postaw moralnych; otóż ja zwróciłam uwagę na sposób w jaki wychowuje córki w/w zegarynka: ten przystojny ale biedny, a córcia na to : to znajdź sobie bogatego bo nie będę do szkoły autobusem jeździć...no kurde aż strach sobie wyobrazić jak owe córcie będą przebierać gdy nadejdzie ich \"pora\" Cały pidbul - dla tego liczy sie tylko kobieta jako przedmiot do zaspokojenia swojej chuci - dawno by juz bzyknął szaloną /naiwną / Martitę gdyby nie telewizja....albo dał se spokuj w przypadku odmowy... Martita nie wierzy w siebie - myśli że gdyby miała chłopaka byłaby bardziej spełniona, dowartościowana, ale przecież jak nie szanujesz i nie cenisz się sama to inni też nie uszanują, a w/g mnie dzięki temu programiwi Martita jeszcze tylko straci - wiadomo ludzie to tylko ludzie i będą jej wytykać pidbula jeszcze długo... Viking - istny ideakista romantyk ale trąci autokratą - kupuje /wybiera/ suknie pannie młodej...która pewnie znowu nie pojawi się nalotnisku i skończy się wirtualną kłótnią i łzami następnego przebaczenia... to tyle tak z grubsza.Pozdrawiam!!

* oczywiście SPOKÓJ WIKUNIA777 zepsuta stara baba i tyle, nie miała pewnie dzieci i szuka wrażeń, myśli że jak sobie zrobi brodę, nos czy usta to będą faceci na nią lecieć jak muchy na lep... ADAM jest młody i brak mu miłości rodziców....chyba, szuka ciepła

Gość yyyyyyyy
cichutko bo znowu beda cenzurowac trzeba sie wypowiadac grzecznie i pochlebnie o uczestnikach w/w programu hehehe

Gość yyyyyyyy
no Zegarynka sie zawiodla ze tylko kubek dostala pewnie by chciala cos zlotego lancuszek czy cus od robola z irlandii hehehe pewnie sie corka tez nie spodoba

Gość Ginekomastia
a pidbul sie bedzie z martita wymienial stanikami buehehhehe

Gość ODWAGA
Ja tam cenie tych ludzi za odwage!!

Tu nie odwagi trzeba, lecz cechy, która się zwie - bezwstydność :P

Też uciekam na spacerek, mam nadzieje, że za ten czas się temat rozwinie i ku uciesze użytkowników obejdzie się bez interwencji cenzorów ;):D:P

Gość cyt.
" hmm to bardzo fajny facet mieszkal ze mna pod jednym dachem przez prawie 15 lat i mama kazala mi mowic do niego tato dziekowalam bogu ze zniknol z mojego zycia az tu buuuuummmmm powrocil i to jako gwiazdor hhehe. chciala byb poznac ta jego narzyczona ciekawe czy powiedzial jej ze nie ma rozwodu heheh szczerze sobie wspolczuje ze mam g w dowodzie jako tatusia T atusiu jesli to przeczytasz zastanow sie nad tym ze ty kupujesz pierscionek swojej niuni a twoja corka moze nie miec co jesc. tobie tez szczerze wspolczoje ze zrobiles z siebie jeszcze wiekszego idiote niz byles. cala PRAGA POLNOC sie z ciebie brechta nawet zalowali ze na Rownej telebimbow nie da sie ustawic bo chcielismy zbiorowo sie posmiac jestes zalosny.... gdzie moja i Pauliny torebka z kokosa i spodniczki z muszelek????????? "

Gość majua
a ten cytat to o kim? Ostatniego odcinka nie widziałam , ale jak piszecie,że Zegarynce facet kubek daje to śmiać mi się chce. W tym programie nie ma nikogo z kim chciałabym się spotkać. Skąd oni ich wybrali. Tragedia Ci ludzie , jeden drugiego głupotą przebija.

Gość mileka
ta Zegarynka strasznie staro wyglada. Ja choć jestem starsza od niej wyglądam przy niej jak jej córka.

Gość ehehhe
solarium jej cere zniszczyło:D

Gość jo tyż Cię kochom
a ten cytat to prawdopodobnie o wikingu, bo on kupuje pierscionka na przylota laury ahahahha zeby bylo smiesznie suknie tez a wiadomo ze nie przyleci hehehe

Witawki, wróciłem:D a nie ma nikct sznurka (czyt. liny) do Mr.Pidbul?? :P Pośmiał bym się :P

Na początku to myślałem, że ludzie się nie chcą wypowiadać albo, że nikt tego serialu nie ogląda:) a się okazało, iż moderatorzy o2 często i gęsto cenzurują, nawet fajny topik (mocno krytykujący osoby biorące udział w tym dokumencie) wykasowali heh :o

Pewnie, że ma hehhehe:D tzry córki, które jej doradzają jak wybrać tatusia, który ma wypchane kieszenie:D