Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkiełko

Kochankowie z internetu

Polecane posty

Gość szkiełko
znaczy romantyk ;)

Gość szkiełko
ale pomyślałaś :p;)

nie pomyslalam skad mozesz znac moje mysli:P Pomyslalam , ze odwazny;)i zakochany;)

Gość szkiełko
Setunia :D już ja tam swoje wiem :p zauważyłam np. że Pitbull wpadł Ci w oko ;):D gdybyś zobaczyła tą Meksykankę, śliczna, młodziutka dziewczyna, rzeczywiście można się zauroczyć :)

Gość w następnym odcinku
Justyna, która dla miłości z internetu, przyjechała z Radomia do Warszawy, podjęła decyzję: opowie o nieudanym związku. Szalona Martita przedstawia mamie nowego znajomego. Do 40 randek, o których Zegarynka opowiadała córkom, w ostatnim tygodniu dorzuciła trzy kolejne. Adam przekonuje babcię do internetu. Znalazł pewną stronę, która z pewnością skruszy jej nieugiętość. Wyczekiwany przez Wikunię 777 ideał nie tylko odwiedził ją w sieci, ale zapragnął też spotkania w świecie rzeczywistym.

Gość szkiełko
przypominam, że dzisiaj kolejny odcinek, godz. 23:15, Polsat

Gość szkiełko
Pitbull spotyka się z 4-ema dziewczynami z internetu, ale mówi mamie, że dopiero się rozkręca :p a Wiking ogląda suknie ślubne.. ..same skrajności

Gość minia pinia
kurnaaaaaaaaaaaa przegapilam :( nie ma powtorek???

Gość usmiałam sie
ten co zakochał sie w meksykance juz suknie chodził oglądac:) desperat. A ten pitbull o zgrozo jak on się wysławia, jak wygląda.:O

Gość usmiałam sie
zegarynka ma 3 córki i ma tylko 31 lat na co ona liczy? ze ktos pokoha ją z takim bagazem i będzie go dzwigał? teraz niechca juz z jednym dzieckiem a codopiero z 3 nastolatek. Kobiety szukaja ojca dla dzieci a potem dla siebie kochanka. Zenujące. Adam- szkoda mi go. Spoko chłopaka a ta babka jego nawiedzona.

Gość ale lecicie na takich
pitbulów:P :O Czy ja dobrze zobaczyłem jego wiek?21 lat?:P:D Bo jakos staro wygląda i już po rozwodzie:D

Gość szkiełko
minia pinia --> chyba nie puszczają powtórek, jak dobrze że masz Nas ;) ale lecicie na takich --> nie pamiętam jego wieku, ale on chyba ogólnie takie tępo ma :D rozwód, dziecko, teraz randki z 4-ema dziewczynami jednocześnie, znaczy nie tak całkiem jednocześnie, tylko na zmianę :p żeby mu się tylko imiona i fakty nie zaczęły mylić :D

Gość szkiełko
Setunia --> Witaj Słoneczko, skąd jesteś ? :D to cytacik z Wadiego48 :D takim tekstem zaczepia wszystkie dziewczyny, widać lubisz czule, ciepło i... wąsato...;)

Śmiesznie było jak zawsze:D, ciekawe ile będzie jeszcze odcinków :P

ja widziałam 2 odcinki i o zgrozo... Jak ogladam tych ludzi to nie wiem czy sie smiac czy plakac:/ Waldi48 i ten od meksykanki to juz dno straszne:/ Facet jest stary i ma braki w uzebieniu:/ (mnie to osobisie obrzydza:/) wyglada jak niedomyty:/ Ta Zegarynka tez jest dziwna:/ a jej córki maja \"cięzko\" Fajnie cala szkola gada o ich mamuśce:/ i te dretwe teksty córeczek uuuuuu

Gość snejanka
misia zgadzam się z Tobą, dziewczynki mają cieężko a zegarynka też teraz za bardzo nic nie znajdzie bo te cóeczki przegięły z textamy typu ale żeby miał samochód itp........zresztą ona wygląda staro ratują ją tylko młodzieżowe ciuchy które jej nie pasują wygląda na po 40, jak myślicie czy laurze spodoba się ten z obrzydliwymi zębami>???????

Gość ta zegarynka to
zwyczajnie tłusta jest bleeee;),może nie jest gruba ale na napuchnieta twarz:O, a wymagania tych córeczek hehe:P, straszne. Tak nam rośnie nowe pokolenie, strasznie rozpuszczone:O Martika czy jak się nazywa , to jakaś blachara, na dodatek chyba nie wie co chce. Pitbul tępy prostak, ale widać kobiety lubia takich:P, waldi- smieszny typek:D Tyle mozna powiedzieć o tym serialu:D, ale ciekawe jak będzie dalej;)

Gość snejanka
no ja dzisiaj oglondam :-) ciekawe co będzie z pitbulem to brzydką martitką icałą resztą, a wybrali chyba takie osoby zęby się z nich ryć

Gość ja też będe ogladać
śmieszny ten program :)

Gość a kiedy to będzie
błagam powiedzcie mi

ten pidbull i martita do siebie pasuja. oboje tacy nie dokonca \"YNTELYGENTNI\"

Gość szkiełko
no a mi wreszcie, po wczorajszym odcinku, ktoś sympatyczny wpadł w oko..... .. papuga :D miłe stworzonko ;)

Gość srutututu majtki z drutu
a co było we wczorajszym odcinku? bo nie widziałam :|

a tak, bardzo fajna :D heheheh jedyna normalna w tym serialu ;) hehehe

Gość majua
kurcze przegapiłam wczorajszy odcinek. Ale Walentynki były ważniejsze. Może ktoś wie czy są powtórki? Podobno ta zegarynka miałą się spotkać z jakimś facetem. Faktycznie wygląda strasznie staro nawet jeżdzenie na rolkach jej nie pomoże. Myślałam ,że ona spokojnie po 40 jest. Te jej córki tak sztucznie te teksty rzucają. I rzeczywiście wymagania to one mają. Ale facet musiałby rzeczywiście być odważny by tak się wpakować. Ten co czeka na Laurę też taki oleśny. W ogóle jak się ogląda ten program to nie odechciewa się poznawania kogokolwiek przez internet. Bo co Pidbull, czy ta martita czy jak jej tam , oboje nie za mądrzy są. Ten cały waldi robiący się za luzaka i młodzieniaszka. Ten 18stolatek też jakiś dziwny. Aż strach pomysleć , co za straszki się szukają. Ale co było we wczorajszym odcinku?

Gość szkiełko
Włoszka, jak możesz ;) Ta papuga taka troszkę oszołomiona słuchała właściciela :D no ale w sumie mój chomik zachowuje się podobnie, jak z nim gadam :D;) tam ktoś pytał, co było we wczorajszym odcinku, było mniej więcej tyle: Pitbull spocił się podczas tańca z Szaloną Martitą; a Wiking mierzył garnitur ślubny i namawiał meksykańską narzeczoną na dwanaścioro sztuk potomstwa ;) Zegarynka spotkała się z internetowym przyjacielem i dostała od niego kubek w prezencie ale chyba nic z tego nie wyjdzie, bo na 1 stronie topiku Illa wkleiła linka, z którego wynika, że Zegarynka nadal jest samotna i smutna.

Gość majua
szkiełko, dzięki, troche szkoda tej zegarynki. Mam nadzieje ze te dzieci to maja wszysstkie jednego ojca. Pamiętam jak byla kiedyś taka telenowela o ludziach ktorzy szykali drugich polowek przez biura matrymonialane i tam kobieta miala 4 dzieci kazde z innym. No porazka.