Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma nawet co czytac

FAJNA GAZETA DLA KOBIET

Polecane posty

Zastanawiam sie czy jest na rynku jakas fajna gazeta dla kobiet, w ktorej mozna cos poczytac a nie tylko poogladac nowosci kosmetyczne i dziwna mode :) Moim zdaniem odpada cosmopolitan (cale o seksie:|)az sie odechciewa:) joy-mega tandeta glamour, kiedys bylo fajne, teraz wlasciwie nie ma tam co czytac, a srednia wieku spada coraz nizej(bez obrazy dla nikogo) uroda-same kosmetyki:) jak sama nazwa wskazuje:) w elle tez nic nie ma Twoj Styl odpada, za redaktor naczelna, ktorej NIe jestem w stanie zaakceptowac:))) pozdrawiam. czekam na propozycje

Gość Samantaaaa
Zgadzam sie co do Joya i Cosmopolitan ,Glamour to takie tandety ,nic w nich nie ma,co druga kartka do reklama ,a ceny ciuchów i kosmetyków oscyluja w granichach mojego rocznego wynagrodzenia za prace.Nawet na to juz nie patrze. Ja np. lubie poczytac Samo Zdrowie, Super Linie, lub tez np.Swat Kobiety czy Oliwia albo Claudia ,nie zawsz ejest ciekawie ,ale zawsze lepiej niz w tym Glamour albo Joyu.Pozdorwionka

zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło zwierciadło

Gość malagga
oj zgadzam sie z opisem autorko! te ,,gazetki" starają się z nas zrobić jakieś cyborgki - damy w salonie i dziwki w sypialni i to 24h 7 dni w tyg! bardziej godne polecenia jednak nie w 100% jest PANI i Olivia. Pozdrawiam.

Gość ja polecam
Twój weekend :]

w Polsce nie ma gazet dla mnie. Kazda mnie poniza, traktuje jak debilowata kupe miesa i wmawia, ktora kobieta jest piekna a ktora piekna ze ho ho ho. Wymiotuje na czasopisma kobiece. Czytam tylko czasopisma branzowe.

Gość a ja lubie Cosmo

Gość Claudię lubie poczytac
ale ostatnio jakby więcej artykułów o dzieciach w niej jest, nie wiem czy to tylko moje wraznenie ... ?

Gość walczę z ciemnotą
Olivia- co druga kartka to reklamy,żadnych artykułó, sama dziwna moda. Zwierciadła- nie czytałam a warto? o czym piszą?Swiat kobiety- to co czytam moze nie namietnie ale jak juz to własnie to. Duzo ciekawych rzeczy Naj i Pani domu, Tina - duzo przepisów dla mnie niepotrzebnych, mało rad, mało artukułów. takie tygodniówki. Ale przydatne może być. Zycie na gorąco - wszystko o gwiazdach na bieżąco- plotki, zdjęcia, romanse, co kto z kim.czasami lubie wioedziec o ich nowościach czy nowych męzach:D Claudie czytałam ale chyba juz za stara jestem to raczej dla pań do 30stki myslę. Cosmopolitan tez nie dla mnie. Poradnik Domowy mi odpowiada, dla kobiet naprawde super.

z GAZET polecam Wyborczą i Słowo. CZASOPISM jest juz wiecej do wyboru... 🖐️

Gość ja lubie
Twoj Styl chociaz ostatnio sie pogorszyl i chce doprownac poziolmme do inncyh szmatlawcow Fajna moda jest w ELLE Zwierciadlo jak dla mnie zbyt pachnie buddyzmem sporo do poczytania jest w Pani... Wysokie Obcasy sa coraz bardziej lewackie i propagandowe..

wszystkie te gazeciny sa sponsorowane prze zachodnie koncerny i ich celem jest takie urobienie gustow by potem zbierac zniwo - kase ze sprzedazy tych \" pomyslow\" przy okazji kreuja tez rozne dziwactwa i zboczenia jak np. dla maloletnich dziewczynek bravo, ktore uwazam ze uprawia psychiczna PEDOFILIE.

Viva i Gala, ale to też zależy od numeru. Głównie kupuję te gazety ze względu na filmy DVD, bo prawda jest taka, że większość z tych gazet można poczytać w sieci. Nie lubię młodzieżowych gazet typu Bravo i Bravo Girl, ale takiej diody na komórkę jaka jest w najnowszym numerze Brava Girl w życiu nie widziałam. Szczerze polecam! Niektóre, a może większość gazet wypada kupować ze względu na dodatki, bo większość poczytnych magazynów dla pań, to zbędna makulatura.

Gość zwierciadlo nawet nawet
jest jeszcze boutique czy jakos tak, kupuje ktos:)? Godne polecenie czy cos ala joy...?

Najbardziej lubię czytac CKM, Machinę i Wysokie Obcasy ---jestem kobieta, ale wszystkie te gazetyLUB czasopisma \"kobiece\"sa dla mnie .....hmmm jakby tu napisac..... mało ciekawe ?

witajcie dziewczyny i panowie:) dziekuje za odzew...ciesze sie ze ktos ma podobne odczucia jak ja, bo juz myslalam ze jak zawsze oczekuje rzeczy niemozliwych... jesli chodzi o Pani, bo ktos tutaj wymienil, moja siostra ma najnowszy numer, i musze powiedziec, ze jest fajny, tak jakby ulepszyla sie ta gazetka, jest fajna moda, felietony... zwierciadla nigdy nie kupowalam, ale kupie ten najnowszy numer i ocenie:) bo widze ze sporo z was zachwala.. vive i gale, tez czasem kupuje jak jest jakis fajny artykul, no ale to wlasciwie takie gazety tylko o gwiazdach:) malo o NAS i dla NAS:) co do caludii , olivi i swiata kobiety:) tez czasem kupowalam, ale ostatnio kupilam znow 2 swiat kobiety i claudie, i tez malo co bylo do czytania:) tez zauwazylam ze sporo jest o dzieciach:) Mysle ze te gazety sa wspaniale dla kogos kto ma rodzine, sa rozne porady i takie tam artykuly, ale ja jeszcze jestem bezcietna i bezmezata:):)

Gość za czasow komuny
byla zupelnioe przyzwoita i zwykla Kobieta i zycie, potem zeszla na psy i reklamy i padla. Czytam tylko Wysokie Obcasy,zerszta dlatego, ze sa dodatkiem do Wyborczej Porady w kobiecych pisnmach sa przedurne,artykuly czesto niemilosiernie snobistyczne,gdyby nie ten czesto dęty snobizm i reklamy lubilabym Twoj Styl.

Gość wehehe
Wiadomości Rolnicze :P :classic_cool:

Gość tamma
Zierciadło było kiedyś fajne, bywało ciekawe. Teraz nie kupuję, bo cena zbyt wysoka i stało się snobistyczno-buddystyczno-pseudointelektualne. Rozmawiam ze znajomą Panią Kioskarką i Ona mówi, że z nudów czyta wszystko z kobiecych pism i autorytatywnie stwierdziła, że nie wydasłaby złotówki na żadną babską gazetę. Może czytajmy książki? Albo gazety popularno-naukowe? żeby sobie za własne pieniądze nie dac zrobić H2O z mózgu?

Gość jnib
PANI -wiele do czytania....

Gość jako medioznawca

Gość jako medioznawca
chciałbym zauważyć, że zaden z przytoczonych przez panie tytułów nie pełni roli - gazety są to moje miłe - MAGAZYNY, tudzież CZASOPISMA pozdrawiam

\"Angora\" \"Takie jest życie\" \"Sukcesy i Porażki\" \"Joy\"- kiedyś Cosmo czytałam, ale teraz to wolę