Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donatkaaa

czy sex z 18 cm.....??

Polecane posty

Gość donatkaaa

Ej czy sex z chłopakami którzy mają powyżej 18cm sprawia wam ból? bo słyszałam ze niektórym tak!ja osobiście mam wspaniałego chłopaka który ma 22cm i bardzo sie z tego ciesze chociaz to nie jest dla mnie najwazniejsze!wiem ze to jego kocham a nie jego kutasa!!

Gość ****malaria****
jak kochasz chlopaka, to kochasz go calego od stóp do głow...czyz nie? wiec kochasz rowiez to co nosi w spodniach :)

Gość ****malaria****
16.5 jest dla mnie idealne....i nie mam najmniejszego zamiaru experymentowac z innymi wiekszymi.

Gość dominkaaaa
hehe no tak!! w sumie kocham go całego!ja nie miałam okazji wczesniej przetestować innych rozmiarów!;p miałam wielu chłopaków ale oni chcieli tylko jednego i nie chciałam z nimi tego robić!mam 18lat i teraz spotkałam chłopaka który był tego wart! myśle ze on mnie aż tak strasznie nie rozepcha co??

Gość donatkaaa
hehe pomyliłam nick :P zamiast donatkaaa napisałam dominkaaaa ;p sorki spać mi sie chce

Gość mierzyłaś mu
:D

Gość agarafka54646
moj chlopak ma jakies 18 cm i jest mi super tez nie probowalam z innymi ale wcale nie zamierzam kocham GO O JEGO OLBRZYMKA!!!

Gość donatkaaa
no jasne ze mu mierzyłam!na poczatku nie chciał!nie wiem dlaczego ale dał sie namówić!:) obwód tez mierzyłam ma 14,5 nie znam sie na obwodach ale to chyba dobrze! nie narzekam!:) dla mnie liczy sie facet a nie to co ma w spodniach!no chyba ze trafiłby mi sie taki od 10 w dół!chociaz nigdy z takimi nic nie robiłam ale zdaje mi sie ze chyba byłaby lipa!chociaz słyszałam ze zalezy jak by nim sterował!!

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuu
moj maz ma 24 !!!!! i szczerze to sprawi mi czasami ból ale to zalezy od pozycji....