Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lelelelelelele

Mam kompleks!!oceńcie!

Polecane posty

Gość lelelelelelele

ej mam straszne kompleksy i nie potrafie sobie z nimi poradzić!mój chłopak mówi ze jest bardzo dobrze i jest zadowolony ale w sumie co ma powiedzie innego!? od jutra prechodze na dietke musze sie zmienic to poprawi moje samopoczucie bo juz nie chodzi mi tak bardzo o sylwetke!wazne ze sie jemu podobam a innym chyba nie musze chociaz dobrze by bylo! mam 160(jestem niska) waze 49kg biust 75B(też mały:( ) talia66 i biodra 90 nie znam sie nawymiarach al nie jestem zadowolona:(

Gość TO SEM JA
A co masz w głowie.. sama sobie robisz kompleksy.. odżuć się a nic nie będzie rozwijaj się umysłowo i fizycznie ....na ile potrafisz proste...

Gość agarafka54646
ja tez mam takie wymiay i czuje sie swietnie kobieto cos z toba nie tak jest tyle ci powiem!!!!ja mam nawet mniejszy biust i jakos akceptuje siebie pomysl jak bys sie czula majac 70 kg lepiej?

Gość Rychard12
To Ty straszanie gruba jesteś.O rany normalnie maciora :)

Gość gość
przynajmniej plaskodupia nie masz, ciesz sie kobieto....

Gość gość
przynajmniej plaskodupia nie masz, ciesz sie kobieto....

Gość taki gosc
musisz wkleic zdjecie to ci powiemy jak wygladasz

Gość troche inny 22
NIe masz czym sie przejmowac. MOja dziewczyna ma 160 wz, a wazy 85 kg...

Gość lelelelelelele
We mnie nie podoba mi sie mój tyłek, jest za duży, piersi za małe, w talii za grubo!oj nie wiem!już tak może sobie coś wbiłam w głowe i tak mi zostało!postaram sie przetrwać tą dietke ale dla samopoczucia!będe akceptować siebie i bedzie ok!no ciesze sie w sumie ze nie mam płaskodupia bo są i takie i ciesze sie ze nie waze 70kg...ale jednak coś w tej głupiej głowie siedzi!nawiekszy kompleks to mam chyba z tymi cyckami bo wiem ze są małe!no ale trudno!powoli sie przyzwyczaje!

Gość agsdf
do autorki: nie masz powodów do kompleksów i to powinno byC oczywiste

Gość lelelelelelele
prawdę mówiac wolałabym być taka jak modelka!czuje sie zle w swoim ciele i tyle!ten problem tkwi w głowie!to przez to ze jak ogladam gazety to tam są same takie chudziaki a ja głupia mysle ze to sie podoba!no ale to chyba prawda ze chude maja wieksze branie u facetów!

ja jakos około 50 kg, 158cm (jestem niższa) i 75C biustu. ojciec mi dogryza ze mam duzy tyłek, ja bym chciała zrzucic brzuszek ale jakos jak mam sie za to zabrac to mnie nosi;/ ogólnie nawet się sobie podobam:) czy to prawda chłopcy że lubicie laski \"wieszaki\"??

Gość lelelelelelele
Moim zdaniem chłopaki nie lubia wieszaków!przynajmniej tak mówia ci w moim otoczeniu!:)mój np lubi duze pupcie:P