Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarabiam 1000 żł

jak bardzo trzeba byc biednym by dostac coś od państwa?

Polecane posty

Gość zarabiam 1000 żł

Zarabiam 1000 żł. Zyłam wiele lat sama i sama się utrzymywałam. Facet był - ale niemieszkał ze mną. Płaciłam sama za jedzenie, opłaty i kredyty czy leki. Zostawało mi nic, a praktycznie to nie zostawało mi wcale. I należe do grupy bogatych tylko dlatego ze mam kredyt i mieszkanie i stac mnie na chleb. No ale dla mnie to jest wegetacja. Nie stac mnie na dziecko bo niby za co bym je wykarmiła i ubrała. facet nie pracował, potem zarabiał tez grosze. I ja zaliczam się do bogatych. W takim razie te biedne panie nie mające mieszkań,żyjące u teściów, mające 3 dzieci i pracujące w biedronce za 600 zł uznawane są za biedne i im sie nalezy z opieki kasa ? Ale one to tez mają żle bo napewno niechce cisnąc się z tesciami i pewnie tez na wiele ich nie stac mając te 600 zł. No chybaze mąz coś dorobi. tesciowa opłaci mieszkanie i jakoś ta wegetacja tez u nich idzie. Tylko ze czym w takim razie ja się róznie od niej? Ona ma gdzie mieszkac ja tez. Ona nie płaci za mieszkanie i kredyty a ja muszę. Ona ma rodzinę i dzieci a ja nie mambo za co?Ona nie myslała o tym,że nie stac ja na dzieci - zrobiła sobie. ja jak sobie zrobie w przeciwieństwie do niej nie dostałabym pomocy. A powinnam. Gdzie tu sprawiedliwość? Moje 1000 łz to jak jej 600 bo ona nie płaci za nic a ja musze .I jeszcze moje podatki ida na nią.

Gość chyba się zblazniłaś
moja znajoma zyje tylko z alimentów 500 zł na dwie osoby.....i doraznej pomocy z opieki.SZOK> pomagam jej czasem, np w kupnie kurteczki dla dziecka czy butów a ona mi za to myje okna lub odwala za mnie prasowanie.

Gość mam futro z pluszu ale kręcone
taki los sobie zgotowała ze została z dzieckiem i alimentami.

Gość pocztowa ...
ale ty durna jesteś. Jak kiedyś zostawi cie mąż z dzieckiem czy dziećmi będziesz inaczej śpiewać

a czemu ma ja zostawic mąż? trzeba wiedziec z kim sie robi dzieci i zachogo wychodzi. Potem sa takie sytuacje ,że facet odchodzi .

Gość pocccaka
E futro - życia nie znasz. Ile masz latek? 17? Jesteś głupia .

mam po 30stce i dojrzałam by swiadomie wybierac sobie kandydata na męza i aby miec z nim dziecko. No ale jak się bzyka pokatach pod remiza w wieku 17 lat to potem sa takie sytuacje rozwody, alimenty, bijatyka.

Gość po 30 -tce też mozna zle
trafić. Na to nie ma reguł.

Gość musisz miec 4 dzieci
i siedziec w domu, a maz musi chodzic do pracy, wtedy bedziesz dosatwac darmowe wejscia do kina czy teatru, a jak dobrze pojdzie to MOZe, powtarzam MOZE bedziesz dostawac ood panstwa 1000zl miesiecznie :classic_cool: ale super

Gość montego pajtona córka
1000 z dadzą ci jak będziesz miała 6 dzieci. a jak 4 to niestety nie prócz tych wejściówek tylko do kina teatru .....

aaano tak, to musisz miec 6 dzieci ,zeby MOZE dostac od panstwa 1000zl miesiecznie..... brutto :D ale spoko, wejsciowki masz na bank :classic_cool:

Gość dlaczego znów się nabijacie
Boże co kraj, co za ludzie, żenada.

"dlaczego sie znow nabijacie " :D jesem beznadziejna :o

Np. jeżeli dochód (udokumentowany bo w Polsce róznie to bywa)nie przekracza 500 zł na osbę, państwo zapłaci część czynszu. Piszę bo kiedys korzystałem z takiej możliwości.

Gość miba
KURZA TWARZ!!!!!!!! PRZECIEZ NIKT NIE MOZE WIEDZIEC JAK MU SIE ZYCIE POTOCZY . CZY MAZ CIE ZOSTAWI PO ROKU CZY PO 25 LATACH !!!!!!! CO ZA IDIOTKA MOZE MYSLEC ZE BZYKANIE POD REMIZA W WIEKU17 LAT MA NA TO WPLYW. ZNAM TAKIE MAłZENSTWA ,KTORE POZNALY SIE W TAKI SPOSOB I JEST OK! A TAKIE Z TZW.DOBRYCH DOMOW PROWADZALY SIE ZA RACZKE LATAMI A W STADLE MALZENSKIM WYTRZYMYWALY KILKA LAT I KONIEC NIE MA NA TO REGULY ...

--> Bykówna Ortograficzna Straciłem pracę. Wg prawa mi się należało. To skorzystałem.

Tak domyslam sie ,że straciłeś. To najgorsze co może nas spotkac jak się mieszka, żyje samemu. Jak kobieta traci pracę zawsze jest mąż. On jakoś nie pozwoli jej zginąć. tak samo jak mąż traci posadę, .....a jak żona tez nie pracuje? :(

Gość alinka36
polecam stronę na której znajdziecie najtańsze na rynku warunki refinansowania kredytu w przypadku problemu ze spłatą zadłużenia , sa jeszcze instytucje które idą na rękę www.kredytyw.pl