Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko1

Jutro ważny egzamin, a ja właśnie weszłam na kafe...

Polecane posty

jeszcze jestescie:)..ja zaczynam panikowac, zostaly mi 3 godziny do popisania, a ja w malinach...zarza przez nerwy dostane rozstroju zoladka:(

Pytanko socjologie , a Ty? gybym byla moderatorka , to tak z troski dalabym Ci bana:D;) Morelandia nie panmikuj!!!! wylacz kafe i bierz sie do pisania:)

Gość pytanko1
Morelandia- trzymamy kciuki i popilnuyjemy kafeterii kiedy Cię nie będzie ;) setunia- socjologia- fajny kierunek, ja wybrałam fizjoterapie :)

widze ze, tylko ja sie ostalam na kafe;)....oczywiscie..oczywiscie ..nie dalam rady:O...byle dostrwac do rana..

morelandia- to już nie jest śmieszne, nie skończyłaś tej pracy? co ty tu jeszcze robisz? :o

ja tak samo...stwierdzilam, jeden dzien roznicy nie zrobi...:O..nie bede sie zmuszac na krzywy ryj;)...ale zaraz sie zabieram......

Morelandia masz racje, nie ma co na sile , bo promotor tak chce , a i tak bedzie zwlekal z tymi poprawkami:o moja pro. to powiedziala , ze ona musi calosc zobaczyc dopiero poprawiac bedziemy:/

Hej dziewczyny :-) ja już po egzaminie. Nie było aż tak źle- opłacało się posiedzieć na kafe :D