Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

licealistka18

prysznic po wf

Polecane posty

U mnie w liceum po wf moje koleżanki nie idą pod prysznice- mimo iż mają taką możliwość a mnie samej tak głupio –nie wiem z czego to wynika , może ze wstydu- a jak wygląda to u was – czy w jakiejś szkole prysznice po wf są obowiązkowe

Witaj, zaproś koleżanki na poniższą www, a zmienią stosunek do WFu i higieny. Poleć im postudiowanie terminu \"Mysofilia\" a ręczę, że się zmienią, chyba, że mają nie po kolei w głowie.

ja nie chodze pod prysznic po wf-e nie żebym nie dbała o higiene ale wstydze sie paradować na golasa w obecności innych osób nawet jeśli są to kobiety

Gość u mnie tez byly prysznice
w lo tylko co z tego... nie bylo szafek zeby zostawic mokre reczniki, nie bylo zaslon przy prysznichac i nie bylo czasu na nie:O zastanawialam sie tylko po cholere wydali tyle kasy zeby je zbudowac a nie raz mialam ochote skorzystac...

Gość mnie by się nie chciało
mało komfortowe warunki, wf nie jest znowu aż tak męczący, zeby smiedzieć, zresztą po przebraniu sie jest całkiem inaczej. Ja bym wolała przyjść do domu i się od razu umyś niz w szkole.

cyt.: szpileczka18 u mnie właśnie nie ma zasłon przy prysznicach, tak urządzona jest łazienka, że dziewczyny stoją obok siebie nie wiem jak dla Was, ale dla mnie jest to krępujące odp.: jak tego głupiego wstydu nie przełamiesz, to z mężczyzną do łóżka też nie pójdziesz, bo grozi \"nagość\". Staropanieństwo masz jak w banku , chyba, że do klasztoru pójdziesz; zresztą Twoje małpy Twój cyrk, ale szkoda Twojego młodego życia; opamiętaj się, to nie Średniowiecze.

Gość też tak miałam
Pewnie cycki ma jak pryszcze, dlatego się krępuje/wstydzi. Poćwicz trochę a urosną Ci i wtedy zapomnisz o wstydzie, a nawet sama będziesz paradować na golasa by się pochwalić ładnym biustem.

Gość nie dziwię się
ze to krępujące dla Ciebie. Niektóre dziewczyny w tym wieku są tak ograniczone jak "też tak miałam" i pewnie boisz się zostać obgadaną lub coś w tym stylu. Kobiety potrafią byc dla siebie okrutne niestety.

Gość agniecha1234
ja nie lubie brać prysznica w obecności innych osób, chociaż czasami to robie,dla mnie jest to krępujące

Gość karamora
Krępujące, poza tym zawsze obawiałam się podglądaczy. Taki wiek, a technika zaawansowana. Nie chciałabym, żeby moje nagie foty znalazły się w necie. Korzystałam z chusteczek nawilżanych do oczyszczania skóry.

Gość helgunia+++
Piesek, ale głupi jesteś! Też nie cierpię brać prysznica z innymi laskami, a przed facetem spokojnie paraduję nago. Jedno nie ma nic wspólnego z drugim :-o

ja nie lubie paradować nago , dlatego nie biore prysznica jesli prysznice są otwarte, jesli są zasłony to zawsze można przed wyjsciem okręcić sie ręcznikiem