Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bubulecykolegor

Szukam przyjaciół na dobre i złe - byśmy razem zrzucały...

Polecane posty

Gość aa..aa
dzisiaj nie zjadlam nic slodkiego ha ha!

Oj bidna twoja córeczka, angina to okropieństwo. Dziś będe sie foliowała a jutro aerobic. Mam nadzieję że efekty bedą. Teraz popijam herbatke (bez cukru) ... okropieństwo. mam nadzieję że się w końcu przyzwyczaję.

ooo na nowej stronce jesteś pierwsza no i gratulacje - pełny sukces - a jak masz coś słodkiego w domu to od razu wyżuć!!! - aby nie korciło:) i napisz co z tym syropem...

Gość aa..aa
cos gdzies slyszalam o diecie jablkowej i czekoladzie (kolezanka)ja powaznie zastanawiam sie nad dieta z chalwa i mysle ze cos w tym jest kiedys cos slyszalem i czytalam teraz po remoncie nie moge odnalesc cudawnych przepisow ale chyba dzis poszukam

Gość aa..aa
surop dla dzieci tusipet

te słodkości to koszmar, ja już przestałam kupowac a mąz też dostał zakaz(zawsze mnie kusił-chyba nie przeszkadzaja mu moje kilogramy :-))) na szczeście

Gość aa..aa
wszelakie zastosowanie tylko w wiekrzych ilosciach

jak chcesz to ja ci moge wysłać kilka przepisów tylko musisz meila podać... a tak w ogóle to odradzam te diety jednoskładnikowe... wytrzymasz dzień lub dwa i w końcu zjesz coś innego... poza tym są nie zdrowe

Gość aa..aa
nie chce sie jesc

Gość aa..aa
musze kogos zawalac zedy nauczyl mnie obslugi komputera za 3 dni podam odres

wiesz ja wczoraj próbowałam jeść tylko jabłka i ok 14 musiałam już sięgnąć po plasterki żółtego sera... nie dałam rady na samy6ch jabłkach... i tyle jak chcesz to spróbuj, może tobie sie uda:) ja musze jednak normalnie jeść tylko w mniejszych ilościach oczywiście:D

Gość aa..aa
te diety jednoskladnikowe mi pomogly moja ulubiana to jogurt i ser jogurt do tej pory i nie mam go dosc chyba nawetzjadam go za duzo

Gość sylaaa
czesc dziewczyny!!..no i kolejny dzien diety...wlasnie kawke sobie pije...ja mam problem z jedzeniem sniadan...rano nie jestem glodna i nie mam ochoty na jedzenie a wieczorem kiedy juz nie powinnam jesc to wtedy mam ochote...i nie moge sie zmobilizowac do cwiczen:(...

Gość aa..aa
tak wlasnie jestem w tym noga

Gość aa..aa
ta chalwa mnie meczy lubie chalwe nie wiem jaki jest sklad bo nie czytam etykietek ale zeby zbic tluscz potrzebny w organizmie jest cukier jabka tez maja znaczenie cukier i tluszcz w chalwie to moze byc to

przy L najlepiej wcale nie pić kawy!!!! ja odstawiłam całkowicie.... kawę naturalną... a w zamian popijałam kawę zbożową!!!! przy L trzeba jeść magnez... i jakieś witaminki... poczytajcie topik o Lidce.... bo warto!!!

Gość aa..aa
cukier pomaga np kiedys pilam rano przegotowana wode bardzo slodke

no cukier i tłuszcz to tylko do otyłości prowadzi hehe, musisz postawić albo na tłuszcz albo na cukier a chałwa to zmielone nasiona sezamu z cukrem...

Gość aa..aa
musialam sie wylaczyc ta slodka woda nie dala sie jej pic 2 tygodnie wytrzymalam jadlam to co chcialam tylko bolala mnie glowa nie zaszkodzila cos tam pomogla

Gość aa..aa
do chalwy wracajac to czytalam dawno i ja rozwazalam nie powturze teraz co bo moge przekrecic nie stosowalam -pochodze z molej miejscowosci i moze to smieszne nie moglam dostac prawdziwej chalwy ale wtedy juz do mnie to przemowilo sprubuje odszukac

aa..aa no najważniejsze by cel osiągną:D jak do niego dojdziesz - jaką drogą to twój wybór...każdy jest inny, ma inne upodobania i co innego na niego działa... i jak tam zakładasz to konto pocztowe?? na tej stronie co podałam??

Gość Sialala
Witam, ja też jestem ze Sczzecina :)

wczoraj leniłam się w pracy a dzis nadganiam robote, zaraz drugie śnadanko jogurcik tylko 90 kalorii :-)))) Witaj sialala :-))

Gość aa..aa
moje diety tez byly niezdrawe ale skuteczne nie byly to jakies opracowane teraz tez tak samo-prawie bo teraz jem wszystko naraz i wiem ze gdybym to rozdzielila to chudla bym( nielaczenia,)u mnie nie byly dlugie co 5 dni chcialam kurczaka i nie chudzutkie miesko tylko calego wiec go zjadalam i tak 3 dni sam kurczak nastepne 3 dni sam nabial ,same banany,arbuzy czesamij 1 dzien zalezy od pogody diety liczenia kolori nigdy 3x9dni bo tyle wytrzymalam na zupie z kapusty 10 nigdy nie dotrwalam to ten dzien z kurczakiem tez schodzilo -szybko wracalo sprubujcie tak naprawde to tak ciezko nie bylo -teraz jest trudniej to te paczki i czekoladki ale wiem tez ze mozna wytrzymoc caludki roczek bez nich - serio z kalendarzem -nie wiem jak ja to zrobilam ale mozna wytrzymac tak ze 2 miesiace puzniej zapomina sie jaka to rozkoz konto do piatku bede mniec