Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ORANGE- 72

basen Tarnowskie Góry-

Polecane posty

Gość ORANGE- 72

Czy ktoś może mi powiedzięć czy z 9 miesięczną dziewczynką mogę jechać na basen do Tarnowskich Gór??Słyszałam że jest tam bardzo fajnie i mój starszy syn cały czas meczy aby tam pojechać.ma teraz ferie więc była by to dla niego atrakcja,ale co z naszą małą niunią?? Czy tak w zimie na takim basenie z 9 miesięcznym dzieckiem bedę jakoś dziwmnie wygladać??Nie chodzimy regularnie na baseny wiec nie wiem- prosze kto chodzi na basen niech mi powie czy widuje mamy z takimi małymi dziecmu??

Gość pytanko1
Tam jest taka "wysepka" dla najmłodszych dzieci. Myślę, że spoko widuje tam dużo małych dzieciaczków z mamami. wearto też wziąść jakieś zabawki- widziałam jakies wiaderka , kaczuszki ;)

Gość megi7
bylam wiele razy w tarnowskich i czesto widzialam male dzieci,jak najbardziej normalne ;-)

Ostatnio byłam w TG i były tam takie malutkie dzieci. Czy woda jest ozonowana to nie zwróciłam uwagi. Wiem, że organizują tam zajęcia dla niemowlaków, ale może tylko w tym jednym basenie jest ozonowana. Dam wam jedną praktyczną radę - przebierzcie się w stroje już w domu, bo tam za pobyt w szatni trzeba płacić i po co tracić niepotrzebnie czas.

Gość ORANGE- 72
dzieki dzieki za porady!!!!!!! i z tymi zabawkami też dobry pomysł,wiecie jak ktoś nie chodzi na basen to nic nie wie. moze jeszcze ktos cos doda.....

Gość plum plum plum- plum
mnie tez ten temat interesuje ....... czy woda jest ciepła w tym baseniku dla dzieci??

Gość zainteresowana-7
ale czy 9 cio miesieczne?????