Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Black Rose 26

W gazecie pojawiło się ogłoszenie,że szukają kogoś namojemiejsce pracy!

Polecane posty

Gość Black Rose 26

Chyba chcą mnie wyrzucić z pracy!-ratunku!Wszystko jest ok. z szefem się dogaduję, robie co do mnie należy , czasem nawet więcej.A tu nagle dowiaduję się,że szukaja kogoś na moje miejsce.Oczywiscie ta wiadomosć doszła do mnie przez przypadek.Ogłoszenie wyszło 2 tyg. temu, wczoraj zapytałam szefa wprost, wyparł się. I co mam teraz o tym myśleć?

Gość edycik
Nie pisz tak. Skoro masz dowód to pokaż mu - jak ma się wyprzeć? Nierozumiem. Pokaz kadrowej , zapytaj. Nie pytaj nas,.

a może po prostu tworzą dodatkowy etat tak czy owak współczuję i postaraj się delikatnie to wyjaśnić Pozdrawiam

Gość Black Rose 26
El Diablo , na awans to raczej nie mogę liczyc, chyba że na miejsce szefa:)))), dodatkowy etat wykluczony.Zapytałam szefa dzisiaj wprost,bo mam już tę gazetę, stwierdził,że pewnie coś pomylili i wyszło stare ogłoszenie,które zamieszczali zanim ja objełam to stanowisko. Ale tu nigdy nic nie widaomo mój szef to szubrawiec , wiec nie można mu wierzyć. Nie wiem czy na wszelki wypadek szukać innej pracy.Choć rozmawiałam z szefem ostatnio po tym jak wyrzucił z dnia na dzień mojego współpracownika i prosiłam, by ze mna nie postapił w ten sposób, tylko nawet jeśli będzie chciał mnie zwolnic to z uprzedzeniem mnie otym .

Czasami stosują takie zagranie by zmobilozować do solidniejszej pracy. To taki strach na wróble, jak się ludzie boją to szanują swoją pracę. Nasz szef dawał ogłoszenie by straszyć PHowców, wiedział, że co poniedziałek każdy przegląda Wyborczą.

Gość olalaolili
a jaką Ty masz umowę? nie moze tak poprostu zwolnić Cię z dnia na dzien, jest cośtakiego jak Kodeks Pracy który określa dokładnie jakie prawa przysługują pracownikom