Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ot tak...

Polki używają ok 10 kosmetyków do twarzy

Polecane posty

Gość Dobranoc misie
Azura : mnie zobaczyl listonosz raz w samej bieliznie nie mowiac juz o tapecie! Z plamami zoltego plynu na syfki tez widzial..:D :D :D Normalnie mi bylo mlodego zal.. Co do rozow to mam jasna cere naturalnie wlosy ciemny blond farbow na ciemny braz ,oczy zielono szare.. Nigdy nie mialam rozu i nie mam pojecia od czego zaczac.Nie chce kupic zlego , wyjsc z plackami i radowac otoczenie ;)

Gość kalyyynkaa
róz jest świetny ja tez długo nie używałam ale serio robi z ryjkiem cuda, zacznij od jekiegoś jasnego różu

Gość kalyyynkaa
nakłądaj pędzlem szerokim, i jak nabierzesz róż to najpierw strzepnij ( :D) nadmiar

:D:D:D:D:D:D:D rzeczywiście biedny listonsz... ale przeżył? A co do różu to więcej ci nie pomogę bo sama miałam kłopot. A na kłopoty?- siostra! Obie poszłyśmy do kosmetycznego, mają tam testery różów i pomogłyśmy sobie nawzajem wybrać róż. Ja- morelowy! Niestety żadko go używam, bo jak mi się poliki zarumienią...:o, to róż jest ZBĘDNY. Dlatego przeżuciłam się na kulki brązujące. ;)

Gość lejący się śluz
a ja używam 1. żel do twarzy 2.krem 3. wieczorem acnederm z kosmetyków kolorowych 4.podkład 5, puder 6. róż 7. tusz 8. kredka 9. cień brązowy 10. szminka wazelinowa bezbarwna 11. peeling raz na jakiś czas Do ciała używam balsamu albo oliwki może raz na tydzień, w życiu nie robiłam sobie peelingu żadnym preparatem do ciała. Kilka razy rękawicą sizalową, może z rok temu ostatni raz:p I jeszcze dbam o włosy więcej, na smarowanie tyłka itd. szkoda mi czasu, i tak dobrze wygląda. I nie lubię tych tłustych balsamów:O

Gość a ja uzywam
1. mydełko do mycia twarzy bambino 2. krem l'oreal happyderm 3.podkład 4. kredka do oczu ale to zalezy uzywam jakos 2 razy w tygodzniu 5.tusz do rzęs 6.błyszczyk 7.lekki róz na policzki

Gość a ja uzywam
a co do rajtek to nie nosze bo tez sie czuje jak balon ;p

Ja też używałam kremu l\'oreal happyderm- super:)! Teraz używam Garniera ale nie jestem zbyt zadowolona. :(

Gość mrowa
1.tonik 2.krem do twarzy na dzien 3.krem pod oczy 4.fluid 5.tusz do rzęs 6.róż na policzki 7.peeling 8.korektor 9. żel do mycia 10.kredka 11.krem do twarzy na noc 12.blyszczyk do ust 13. puder w kamieniu 14.cienie do powiek 15 czasami krem koloryzujacy jak nie uzywam fluidu 16.maseczka co jakis czas 17.puder brazujacy na specjalna okazje

hmmm u mnie sie troszenke zbierze jesli chodzi o pielegnacje to codziennie: tonik woda termalna maseczka zel do twarzy krem nawilzajacy krem wyrownujacy koloryt krem pod oczy inne kosmetyki: podklad braz puder prasowany korektor roz blyszczyk pomadka nawilzajaca cienie do powiek tusz do rzes i roznego rodzaju mgielki do twarzy

Gość niebieskooookaaa22
1.krem na policzki 2,krem pod oczy 3,krem na strefę T 4.podkład 5.puder brązujący 6.puder rozświetlający 7.korektor pod oczy 8.krem na noc to jest codziennie ;)

Gość niebieskooookaaa22
9.błyszczyk 10.pomadka ochronna

Gość strasznie duzo tego uzywacie
w porownaniu ze mna;) 1.mydelko 2.mleczko do demakijazu 3.krem 4.eyeliner 5.korektor mam 22 lata

Gość niebieskooookaaa22
o jezu zapomniałam o demakijażu: 11. mleczko do demakijażu 12.tonic

Gość barbara cudna
a pod oczy jaki krem polecacie ,wlasciwie nie mam zmarszczek ale takie doly mi sie robia i to na noc mi chodzi ,a i jeszcze jaki krem jako baze pod podklad polecacie?

A mam jeszcze jedno pytanie. Jakich kremówi powinny używać 30-latki? Mam 30 lat i czy powinnam używać już kremów na zmarszczki choć ich jeszcze nie mam?

Gość to the sky 21
nigdy nie liczylam :) teraz policze 1 mus do mycia twarzy 2 krem pod oczy 3 krem do twarzy na dzien, matujacy 4 raz w tygodniu serum 5 raz w tygodniu maseczka 6 podklad 7 cienie do powiek 8 tusz do rzes 9puder matujacy 10 mleczko do zmywaniu makijazu z oczu 11 chusteczki do zmywania makijazu z twarzy 12 krem na noc 13 krem pod oczy na noc 14 balsam do ust i dobranoc :) mam 21 lat

Gość to the sky 21
zapomnialam o 15 tonik 16 roz do policzkow 17 blyszczyk 18 czasami pomadka 19 kredka do oczy jak wychodze wieczorem na kolacje albo do clubu 20 korektor 21 krem matujacy w ciagu dnia , strefa T

Gość to the sky 21
22 kredka do ust :P wygralam :) haha zartuje

Gość niebieskooookaa22
masz 21., bo krem matujący już był na trzecim miejscu :P :D pozdrawiam 🌻

Gość niebieskooookaa22
;)

Gość to the sky 21
tak , ale ten krem matujacy nawilzajacy, codzienna pielegniacja twarzy a ten matujacy to taki malutki, z chanel ktory nakladasz na strefe T ,

Gość piegusek22
1. mydelko bambino 2. krem do twarz 3. czasami jakis podklad 4. tusz do rzes 5. pomadka ochronna i na twarz nic wiecej nie nakladam juz

A ja wlasnie liczylam ostatnio. I wyszlo prawie jak u Japonek:] 1. krem 2. drugi krem (na bardziej przesuszone miejsca) 3. kostka do mycia 4. korektor 5. korektor pod oczy 6. podklad 7. puder w kamieniu 8. roz 9. czarna kredka 10. biala kredka 11. tusz 12. odzywka do rzes 13. pomadka do ust 14. blyszczyk 15. chusteczki do zmywania makijazu 16. plyn do demakijazu oczu (czasami) 17. maseczka nawilzajaca nie wiem, czy mozna to zaliczyc do kosmetykow, ale: 18. benzacne 19. tribiotic Dobranoc misie >> Tez mam jasna cere, wlosy ciemny blond i szaro-zielone oczy. Uzywam rozu z Avonu odcien Rose Lustre. Zobacz sobie w katalogu.

Gość emiulka
a ktoś wie jakich uzywaja japonki...to bardzo wazne przeciez one trzymaja sie swietnie i cera ladna....hmmm azjatka byc....ale dieta tez wazna duzo owocow moza odmladza:D

Niestety nie wiem jakich kosmetyków używają Japonki. Ale jak widzę my tez potrafimy im dorównać pod względem ilości :)

Jak ja lubie takie wylicznaki ;) Ciekawe jak dluga bedzie moja lista Pielegnujace: 1. Mleczko 2. Tonik 3. Krem na noc 4. Krem pod oczy 5. Krem na dzien Kolorowe: 6. Korektor 7. Lekki podklad 8. Kulki 9. Kredka jakas zazwyczaj 10. Cien, czsami 11. Odzywka do rzes 12. Tusz do rzes 13. Blyszczyk, pomadka ochronna 14. Roz, a nawet 2 :P Chyba tyle. Ach, no i jeszcze co pare dni: 16. Peeling 17. Maseczka, jakas Chyba blizej mi do Japonek :P

Gość to the sky 21
jak na razie ja mam 22 :) ps. zapomnialam o bazie wydluzajacej rzesy, przed malowaniem rzes tuszem jest 23 a Japonek nie lubie za ich skosne oczy ;/ :P