Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ot tak...

Polki używają ok 10 kosmetyków do twarzy

Polecane posty

Ja uzywam: -preparatu oczyszczajacego Avene -wody termalnej Avene -kremu nawilżającego na dzień z SPF 15 Avene -podkładu Clinique -pudru Rimmel -czasem tuszu do rzęs Rimmel -błyszczyka Vichy lub pomadki ochronnej Avene -na noc krem do twarzy dla dzieci Lavery -czasami Tormentiolu na krostki

Gość asc001
1. żel do mycia twarzy 2. krem nawilżający 3. płyn do demakijażu 4. podkład w kompakcie 5. cienie 6. tusz do rzęs 7. korektor 8. puder rozświetlający 9. peeling

Gość shndfm
hm żel do mycia twarzy, tonik, krem nawilżający, czasem żel pod oczy, tusz do rzęs, czasem cień do powiek, błyszczyk, fluid, puder w kamieniu do zmatowienia, czasem mleczko do demakijazu oczu i twarzy, balsa do ciała, żel pod prysznic

Gość GANJAAAAAAAAAAAAA
zel do twarzy krem na dzien puder tusz do rzes kredka do brwi roz korektor pomadka ochronna plyn do zmywania oczu na codzien 9 ;) chyba ze pasta do zebow sie liczy?:P maseczka peeling co kilka dni

Gość czybit
1. Woda mineralna 2. Filtr na dzien 3. Czasami kremik z wit. C na noc 4. Tusz do rzes 5. Czasami blyszczyk 6. Czasami cien do powiek I mam skore w lepszej kondycji niz kolezanki uzywajace "Diorow":D

1. peeling 2. zel oczyszczajacy 3. krem na dzien 4. mgiełka bronzujaca. 5.tusz do rzes 6.cienie do powiek 7. kohl 8.błyszczyk??

Gość ___ona___
1.peeling morelowy 2. krem dove lub garnier 3. dermacol 4. puder 5.tusz do rzes 6. pomadka ochronna 7.blyszczyk co dwa-trzy dni: 8.tonik przeciw wagrom 9.maseczka nawilzajaca

Gość Sway
1.Żel do mycia twarzy 2.krem 3.podkład 4.korektor 5.puder sypki 6.cienie 7.eyeliner 8.maskara 9.błyszczyk okazyjnie 10.piling 11.maseczka z glinka zieloną:):)

Gość Marysieńka_25
1. Krem nivea (ale nie ten gęsty) 2. mydło 3. fluid w płynie 4. Puder sypki 5. puder w kulkach 6. tusz do rzęs 7. cienie do oczu 8. kredka do oczu TYLE. Poza tym nie stosuję żadnych toników, mleczek (chyba że to zmycia oczu) i dziwnych kremów z przeróżnymi dodatkami na dzień czy na noc.

1. Zel do mycia twrzy. 2. Tonik 3. Krem nawilzajacy 4. korektor na cienie pod oczami 5. baza rozswietlajaca 6. Fluid do cery problemowej 7. puder sypki 8. Perelki brazujace 9. Cienie do powiek 10. Kredka do powiek 11. Tusz do rzes 12. Blyszczyk 13. mleczko do demakijazu 14. Maseczka raz na tydzien 15. Odzywka do rzes na noc Czyli zmiescilam sie w 15stce!:)

Gość Karusiaaa
Natomiast ja:) : 1. Zel do mycia twarzy (mam dwa rodzaje na dzien i na noc) 2. Tonik ( tez dwa ) 3.Mleczko do demakijazu 4. Kremy( dwa na dzien i na noc) 5. Baza pod podkład 6. fluid z soraya 7. peelong enzymatyczny 8. peeling mechaniczny 9. tusz do rzęs 10. kredka of course:) 11. serum from time to time:) 12. puder transparentny 13. maseczki (3 rodzaje) 14. róż 15. krem brązujący 16. cienie 17. błyszczyk:) 18. korektor 19. woda termalna 20. puder mineralny 21. odzywki do rzęs 22. konturówka 23. mgiełki 24. krem pod oczy 25. równiez szminke Jestem modelką, wiec az tyle tego:P:P

Mój zestaw: 1. pianka/żel do mycia twarzy 2. tonik lub woda termalna 3. krem na dzień 4. krem pod oczy 5. podkład 6. czasami baza pod podkład 7. czasami korektor 8. cienie do powiek (kilka) 9. kredka do oczu 7. tusz do rzęs 8. szminka 9. błyszczyk 10. puder matujący 11. róż 12. peeling enzymatyczny 13. maska nawilżająca 14. dwufazowy płyn do demakijażu 15. krem na noc 16. samoopalacz do twarzy 17. czasami żel punktowy z antybiotykiem (na szczęście rzadko ;) ) Wszystko :)