Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ot tak...

Polki używają ok 10 kosmetyków do twarzy

Polecane posty

1. mydełko do twarzy AA 2. krem pod oczy 3. krem na dzień 4. krem na noc 5. peeling 6. maseczka 7-8. zestaw do mikrodermabrazji 9. mleczko do demakijażu 10. podkład 11. korektor 12. puder sypki 13. cienie do powiek 14. tusz do rzęs 15. pomadka ochronna 16. błyszczyk do ust

Gość lalalalaa.....11111
A ja uzywam: 1.zel do mycia twrzy clin&clir 2.zel do mycia twarzy nadtolatki 3.peeling z avonu 4.peeling clerasil 5.maseczke do twarzy z avonu 6.krem z koziego mleka 7.krem intenstywnie nawilzajacy 8.nivea(krem) 9.zel na wypryski 10.krem na pryszcze clerasil 11.krem na pryszcze z avonu 12.podkład przeciw wypryskom z avonu 13.puder w kremie 14.puder sypki 15.kredka do oczu 16.tusz do rzes 17.błyszczyk do ust bezbarwny 18.błyszczyk do ust( kolor) Ps.sorki za błedy!!! ufff troche sie tych kosmetykow nazbierało

Nasze wyliczanki wygrała TO THE SKY 21 z wynikiem 22 kosmetyki. Tylko proszę cię nie wyjeżdżaj do Japonii. ;) :D Szkoda, że nie mam jakieś nagrody... Może tak skromnie 🌼🌼🌼 ale zawsze coś.

Gość Pewna dziewczynka z lizakiem
Azura :D Jakim cudem nie masz zmarszczek ? Ja mam 23 i pelno wokol oczu ze wzgledu na sucha skore:( :( normalnie buzia ok ale pod oczami nie wiem czym.Nic nie pomaga ; ( / nie nie chodze na solarium!!

Gość 2222222222222
a ja: żel do mycia twarzy krem fluid puder cienie kredke tusz blyszczyk to tylko 8 :P

Gość minutkaminutka
:) start: 1) tonik-mleczko do demakijazu 2) krem pod oczy 3) krem nawilżający 4) krem brązujący 5)korektod pod oczy 6) puder brązujący 7) kredka do oczu 8) cienie jasne 9) cienie ciemne 10) róz do polikow 11) czaem peeling 12) czasem maseczka 13) sztyft na wyprski - czasem 14) Plastry do depilacji wasika :D 15)kredka do brwo 16) tusz do rzęs 17)szminka ochronna 18) blyszczyk ...o matko :/ sporo tego :]

Gość +Aisza+
w dni kiedy wychodzę 1. zel do mycia twarzy 2. tonik 3. krem 4. Isotrex 5.fluid 6.puder sypki 7.róz w kulkach 8.cień do powiek 9.kredka 10.tusz 11.mleczko do demakijażu 12.maseczka

Gość +Aisza+
13. blyszczyk lub pomadka

Gość +Aisza+
14. peeling 2 razy w tyg.

Gość __meduza
Ja używam na codzień: 1. żel do mycia twarzy 2. krem na dzień 3. krem na noc 4. krem pod oczy 5. tonik 6. puder 7. kredka do oczu 8. pomadka ochronny oprócz tego 1-2 razy w tygodniu: 9. maseczka 10. peeling

1. peeling do mycia twarzy 2. zel do mycia twarzy 3. tonik 4. krem przeciwko zmarszczkom mimicznym 5. krem nawilzajacy 6. krem pod oczy 7. krem na powieki 8. krople nawilzajace do oczu 9. baza pod makijaz 10. puder w plynie 11. puder sypki 12. roz na policzki 13. tusz do rzes 14. kredka do oczu 15. cienie do powiek 16. blyszczyk do ust

Gość takajedna21
1. żel do mycia twarzy 2. maseczki oczyszczające 3. krem nawilżający 4. peeling do twarzy 5. podkład 6. róż na policzki 7. tusz 8. cień do powiek (nie zawsze) 9. kredka do oczu (sporadycznie) 10. błyszczyk do ust 11. kredka do ust

Gość sroczka jedna
ja uzywam tego:::: 1-mleczko do twarzy 2-tonik 3-krem pod oczy 4-krem do twarzy 5-tusz fo rzes 6-puder w kamieniu - rzadko 7-korektor czasem 8-cienie do powiek - rzadko 9-krem vichy na wypryski - tylko w razie koniecznosci :D 10-blyszczyk 11-peeling raz na tydzien 12-maseczki nawilzajace tez jakos raz na tydzien to chyba na tyle ;)

Gość sroczka jedna
acha, mam 27lat, jakich kremów pod oczy stosujecie ??? poleccie cos dobrego bo chce zmienic

Gość taka kobieta
1- żel do mycia twarzy 2- tonik 3- mleczko 4- krem na dzień 5- podkład 6-puder w kulkach 7- korektor 8- tusz do rzęs 9- cienie 10- kredka (nie codziennie) 11- krem na noc(nie codziennie) 12- błyszczyk 13- pomadka ochronna 14- maseczka(czasami) 15- mgiełka do twarzy (czasami) 16- peeling (czasami)

Gość sroczka jedna
zapomnialam o: 13-woda termalna La Roche 14-plyn do demakijazu oczu to chyba juz bedzie wszystko ;)

Gość yeeeeeeeeeeeeeeeejoll
Ja używam; 1. żel do mycia twarzy 2. Krem pod oczy 3.krem do twarzy .4. Mleczko do demakijażu 5. Tonik 6 Emulsja na wypryski 7.Maseczka nawilżająca codziennie 8 Maseczka oczyszczjąca co 3 dni 9 peeling 10 Baza pod cień 11. Baza pod puder 12. Puder 13. ziemia egipska 14 róż 15. Puder na poliki z brokatem 16 cienie 17. konturówka 18 pomadka 19 blyszczyk 20 eyeliner 21 kredka do oczu 22 tusz do rzęs 23puder yoko transparentny z brokatem

zapomnialam 23. korektor

do Pewna dziewczynka z lizakiem --> nie wiem jakim cudem nie mam zmarszczek,tzn. jakieś kurze łapki są ale jakiś innych to nie mam... Przepraszam za to :D:D:D ;) yeeeeeeeeeeeeeeeejoll --> pobiłaś TO THE SKY 21 :D;) Dla was obu 🌼;)

Gość Lekarze sa boscy
1.Żel do mycia twarzy 2.Peeling 3.Krem pod oczy 4.Krem na dzien 5.Krem na noc 6.Maseczka nawilzajaca. 7.Maseczk oczyszczajaca 8.Balsam do ust To chyba i tak nie jest zle jak na Faceta :P

Gość Lekarze sa boscy
nie sugerujcie sie nickiem :P zostal mi taki po pisaniu posta w innym dziale forum i zapomnialem znmienic

nie wiedzialam ze az tylu duperreli uzywam..chyba bede musiala przystopowac

Gość katis
ja; 1. zel do mycia twarzy 2. krem pod oczy 3. krem na noc 4. krem na dzien 5. peeling 6. maseczka nawilżająca 7. podkład 8. tusz 9. kredka 10. cien 11. blyszczyk 12. puder matujacy 13. samoopalacz 14. puder w kulkach 15. korektor pod oczy

Gość lulilulilaj
1.maść do cery wrażliwej. 2.puder 3.CIENIE 4.tusz 5.krem nivea do ust 6.żel pod prysznic 7.szampon 8.odżywka 9.krem pod oczy 10.balsam do ciała 11.antyprespirant 12.perfumy co 2 dziań maseczka,raz w tygodniu pilling, mam 25 lat

To jakich kosmetyków używam zależy od pory dnia i od tego czy wychodzę z domu. Na noc: - żel do mycia twarzy -mleczko do demakijażu oczu -tonik -krem nawilżający Kiedy wychodzę z domu: -żel do mycia twarzy -tonik -podkład -tusz do rzęs -brązowy cień do powiek albo czarna kredka -błyszczyk do ust Teraz mam ferie, praktycznie nie wychodzę z domu i używam tylko żelu do mycia twarzy.:D Raz w tygodniu wykonuję peeling i nakładam maseczkę. Ale stosuję na zmianę kilka tuszów do rzęs, kilka różnych błyszczyków i gdyby to wszystko zliczyć wyszłaby domowa perfumeria.:P

kosmetyków do pielęgnacji twarzy mam z kilkanaście, kolorówki o wiele więcej (30?).

Gość lIlJanka
a ja uzywam: 1) zel do mycia twarzy 2) tonik 3) krem pod oczy/na powieki 4) tusz do rzes 5) kredke do brwi 6) mleczko do demakijazu 7) plyn do demakijazu oczu 8) maseczki: oczyszczajace, peelingujace lub nawilzajace 9) czasem korektor 10) bardzo rzadko fluid i puder (na wielkie wyjscie) :D zmiescilam sie w dziesiatce :P

Gość lIlJanka
a jednak nie :( zapomnialam o 11) pmadka ochronna/ blyszczyk ;)

No patrzcie, TROCHĘ się nazbiera, prawda? I same nie mamy świadomosci ile różności nakładamy na twarz. No, ale najważniejsze, to żebyśmy czuły sie fantastycznie...