Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maria22

Poszukuję kremu do twarzy- rozsietlanie, nawilżanie, ochrona UV

Polecane posty

Piszcie, mogą też być te drogie np. Lancome, Clinique itp.

No piszcie, nie wierzę, że nie używaliscie podobnych kremów!

Gość Madzia 2007
a jaki masz typ cery i ile masz lat?

ja rowniez przylacze sie do pytania mam prawie 22 lata,a cere raczej mieszana ,tlusta w linii T a przesuszona na policzkach

Gość Madzia 2007
a powiedz mi co robisz gdy wstajesz rano jakie stosujesz kosmetyki czym myjesz twarz

Mam 22 lata, cera mieszana - czasem się błyszczy w strefie T- najczęsciej tylko nos, 0 trądziku, krosty - rzdko 2-3 razy/rok. Wchłania wszystko co jej dam. Używam głównie kosmetyków Oriflame i Yves Rocher - jak dla mnie najlepsze. Był kiedys taki fajny, rozsiwtlający krem Nivea Radiance, ale go wycofali. jak znjdę linka to zamieszczę. Proszę o jakies wsazówki co do kremu - znalazlam taki Olay, ale nie wiem czy jest odpowiedni dla mojego wieku i cery http://www.olay.pl/index.php?id=walentynka

Gość ten OLAY
rozswietlajacy jest naprawde rewelacyjny-cera po nim blyskawicznie staje sie ladniejsza i NAPRAWDE rozswietla.POLECAM ..zreszta OLAY w ogole ma fajne kremy

Dzięki, ale czy on ma takie rozswietlające drobinki cz witaminę C? Nie pisze, że jest przeciwzmarszczkowy, więc może rzeczywiscie go sobie kupię. Dobrze nawilża? Wolałabym się upewnić, piszcie jeszcze jakies soje opinie/sugestie na temat rozswietlających kremów. Dzięki:)

Gość zwykła nivea najlepsza
:)