Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszka78

kolega chłopaka

Polecane posty

Jestem w świażym związku, a raczej spotykam sie z chłopakiem od 4 miesięcy. Irytują mnie jego znajomości. Jest tzw duszą towarzystwa, wszyscy go lubią, czesto odwiedza znajomych.... Niby to fajne i miłe. Ale ja chyba nie wytrzymuje. Nerwy mi puszczają i rodzi sie kłótnia. To chyba nie jest normalne by facet 33letni ganiał 4- 5 razy w tyg do kolegi (najlepszego) ? Ja rozumiem, ze znajomości są ważne, ale.... Czasem sama sie przyłapuje, ze kłótnia nie warta jest świeczki....ale jak ZNóW słysze, ze jest u niego (wstąpił po pracy lub przed, lub zajechal...), albo wstapił w drodze do mnie (przez co jest godzine pozniej) to trafia mnie :/. Nie wiem kto ma racje. Czy ja mam dać spokój i nich on robi co chce (ale bede w tedy na jego warunkach) czy jakoś go odciagnąc od kolegi? tylko jak?

Gość naprawde naprawde
wspułczuje takiego faceta:-0 jemu już bedzie ciężko sie zmienić wkoncu ma już te swoje lata i przyzywczajenia , jak masz siłe to walcz żeby zrozumiał co jest wżniejsze koledzy dzy dziewczyna , może zrób tak że to ty teraz nie będziesz miała czasu dla niego niech poczuje że nie jest pempkiem świata

Gość Mirciabelcia
do kolegi ok:) Gorzej jak tak lata do Jednej;) No to nie ma czasu dla Ciebie, ale dla niej a tak nie ma się czym marwtić:)

Jak narazie ufam mu. Tylko mnie to wkurza. Poprostu, najzwyczajniej wkurza.

Gość Mirciabelciab
dobrze, że ufasz:) A wkurza... to pomów z nim;)

hehe wczoraj byla mala draka o to... to dziś milczy- nie musze zgadywać u kogo siedzi ;/

MYSZKO,dokładnie przyjrzyj się koledze, może oni są bliżej niż myślisz.Poznałam gey na gg i bardzo dużo dowiedzialam się o nich. Angażują sie często w związki z kobietami dla odwrócenia uwagi otoczenia zwłaszcza że ma 33 lata.Kiedyś z kolei byłam bardzo zazdrosna o męża kolegę, nie pili, on godzinami unich przebywał ,ich sprawy wciąż był przy naszych obiadach ,kolacjach i spacerach.Po kilku latach dopiero odkryłam,że to była ona -żona.Mój mąż żył w tamtej rodzinie. Powiedź mu w prost ,że nietaktem jest wobec ciebie stawianie na pierwszym miejscu kolegi i powiedz o swoich domysłach. To co będzie po ślubie gdy będą dzieci,zastanów się. Powodzenia.

Dzięki. Własnie boję sie tego, ze on zyje w jego (kolegi) związku, a ja nie chce żyć w grupie. Ten kolega ma dziewczynę i również ona jest super koleżanką mojego. I wszyscy w 3 bardzo sie lubią. Wydawało mi sie z poczatku ze podoba mu sie ona, wyluzowana nastolatka. Ale stwierdził , ze to tylko kolezanka... Ich obojga łączy pasja, dlatego tak sie przyjaźnią. Wspolne przezycia i wspolne plany na przyszłość. A ja??? Jako dodatek? Moze przesadziłam, bo wiem, ze zalezy mu na mnie (do osatatnich kłótni). Nie jest homo na bank :).