Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błagaaammmm

czy ktoś mi wytłumaczy o co chodzi z neostradą??

Polecane posty

Gość błagaaammmm

tak na zdrowy chłopski rozum!! Mam neostarde 200 kilobajtow z hakiem, place 60 zł, jak nie rzowiaże z nimi umowy to ile bede lpłaciła??? A moge przejsc na jakies inne promocj teraz??? I placic mniej a miec wiekszy transfer??

Gość malagga
9393

Gość błagaaammmm
dzieki !!

A kiedy kończy ci się umowa? Bo umowa potem przechodzi na czas nieokreslony (po skończeniu na czas określony). Właściwie już ok 3 miesiące przed końcem umowy mozesz się dowiadywać o nowe oferty. Wtedy podpisujesz aneks. Możesz sobie wybrać wiekszy transfer. Oczywiście bedzie cie obowiązywał nowy cennik (korzystniejszy, bo ceny spadaja). Zerwać umowy tak po prostu nie mozesz. To się wiąże z karami finansowymi...

Gość błagaaammmm
umowa konczy sie w marcu, ale teraz podobno mozna zrezygnowac!!

Jeśli jesteś w trakcie umowy na czas określony, to możesz się dowiadywać w telepunktach, jak np zwiekszyć transfer. Ale na obniżkę kosztów raczej nie licz. :-)

Mi umowa kończy się w kwietniu. W salonie dowiedziałam się że mogę się już starać (3 mies wcześniej) o nowe warunki. Aneks już mogę podpisać, ale nowe warunki będę mieć dopiero dzień po wygaśnięciu starej umowy - czyli w kwietniu. Warto zainteresować się wcześniej, bo jeśli umowa przejdze na czas nieokreślony, to mam zapis w umowie, ze wypowiedzieć umowę będę mogła z miesięcznym wyprzedzeniem.

Jeśli chcesz zupełnie zrezygnować, to trzeba napisać teraz wypowiedzenie, zeby umowa nie przeszła na czas nieokreslony, tylko zwyczajnie wygasła. Ale, ponieważ nie chce wprowadzić cię w błąd, to dowiedz się dokładnie w telepunkcie, jak to jest. :-)

Gość aszka3 ty chyba jakaś popierdo
lona jesteś :O

Właściwie to się zastanawiałam czy sobie nie odpuścić, bo szkoda słów na rozmowy z dupkiem. Ale jeśli już rzucasz epitetami, to albo wyjaśnij o co ci chodzi albo przynajmniej miej odwagę się podpisać, a nie ukrywasz się za pomarańczowymi... Jak to pisał Lec: \"Anonim jest dopuszczalny tylko wtedy, gdy piszący go jest rzeczywiście nikim\".