Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ardnaskela

20 letnie narzeczone odezwijcie się

Polecane posty

Gość zwlaszcza ze
musza za to wszystko zaplacic ? :D ;)

niekoniecznie:) ja mam 21 lat wesele bedzie za rok na 150 osob i sami za to wszystko placimy:D

Gość hehehehehehehehhe
dodaj jeszcze ze utrzymujesz sie sama , macie kupione juz mieszkanie nie na kredyt , 2 samochody i co pol roku wakacja za granica :D ;) marzenia nie kosztuja , wiem :)

Gość hehehehehehehehheh
ew. masz bogatego narzeczonego ;)

mieskznia nie mammy, za to działka juz stoi. Samochod kazdy z nas ma:) I utrzymujemy sie sami:)

narzeczonego mam pracowitego i z głowa na karku:) sama na dom i samochod nigdy bym nie zarobila w tym kraju

Gość ala i as 3
a gdzie pracujesz ,w Polsce?

A co o wakacji to tak raz na rok,cescniej nas nie stac.Trzeba oszcedzac na budowe domu

kurna mam 22 lata i zapytam jak wy to robicie ze wszystko to macie? studiujecie czy tylko rpacujecie? czy macie bogatych facetów. Bo moj pracuje ale nie zarabia kokosów, żeby sobie teraz na to wszystko pozwolic. Wesele robie na 70 osób i żeby za nie zapłacić musimy ostro zaciskać pasa.

Gość ala i as 3
kurcze zdrać gdzie można tak szybko się dorobić

Ja studiuje zaocznie i pracuje, a moj P pracuje za granica(bynajmniej nie w Anglii)

bez kitu. Wszystkie młode dziewczyny mówią, że mają kupe kasy i wszystko. To dlaczego ja nie mam. Głupia jestem czy jaka? Hehehehehehe

Gość zdraDŹ
!

Gość Masz jakies zdjecia z Peru
:D

okokokokokokokoko-------> no wlasnie, ja tez jestwem ciekawa Chyba, ze sponsoring - jestem w stanie uwierzyc:o

Gość no dobrze.....
ale na jakim stanowisku pracujesz i ile zarabiasz ? :) (jesli mozna spytac ) i jakie masz doswiadczenie ? (ilu letnie? )

a co wyscie sie stanowiska i placyuczepiły. Jak ktos jest na tyle orosły zeby brac slub to powinien tez byc na tyle dorosły aby samemu sie utzymywac, mieszkac i wesele sobie zrobic. Niestety dorosłosc to nie tylko posiadanie meza i mieszkanie u mamusi

okokokoko--> 21, tylko jakos gdybym miala sie sama utrzymac to ciezko to widze Zarabiam na 1/3 etatu 400zl wiec... GDZIE TU MIEJSCE NA SAMOCHOD, MIESZKANIE i w dodatku oplacony slub?!?

OJJ coś nie zrozumiałaś. Nikt tu nikomu nie musi wyjaśniać pojęcia dorosłosci. Ale widze postawa obronna musi być.

JA mieszkam z przyszłym mężem. Wynajmujemy mieszkanie. Nie stać nas na kupno własnego, samochodu brak, bo na tym też można oszczędzić i wcale nie jest mi to potrzebne. Ślub sama ale kosztem wielu wyrzeczeń, ale co tam:D

dlaczego postawa obronna? Mieszkam na razieu rodziców moich, zeby kasy niepotrzenie nie wydawac i odkładac na dom. Pracuje, zarabiam 1300 zł ( na razie mało), ale to okres probny jak sie sprawdze to dostane wiecej.

Bawi mnie tylko i zastanawia, jakim to sposobem praktycznie wszystkie młode dziewczyny tutaj mówią, że mają to wszystko i na wszystko je stać. Haloo to gdzie rozdają tak pieniądze? :D też b ym chciała.

Gość ala i as 3
mówisz -uczepiły się- ale nie każdemu tak się powodzi.Pracując np. na kasie w jakimś markiecie wiadomo ile możesz zarobić a koszt wesela na 150 osób to ok.25.000.Pytanie ile lat musisz oszczędzać ?

ale ja nie prcuje na kasie w markecie i sama na wesele nie pracuje:) moje koszta to tylko moja sukienka a na reszte zarabia P

ardnaskela mozesz mi powiedziec, gdzie mozna zarobic 1300(ew wiecej) w wieku 20 lat, bez wyksztalcenia wyzszego???????????????????????????????????????? strasznie sie bronisz, zeby to powiedziec:o okokokoko---> ja tez mieszkam z chlopakiem, zarabia sporo ale tak samo jestesmy bez samochodu, tyle tylko co placimy rachunki(bo mieszkanie jest jego) i zostaje nam naprawde niewiele na zycie, bo odkladamy na wesele i slub(za 2 lata :D ) I nie narzekamy, jest fajnie chociaz bardzo skromnie:)

nawet nie wiem jak oszcedze na ta sukienke , bo z oszcedzania to jestem gorzej niz kiepska:):)