Maja_Pszczółka 0 Napisano Luty 1, 2007 Chciałam się dowiedzieć czego można użyć podczas stosunku oprócz prezerwatywy, aby zmniejszyć prawdopodobieństwo zajścia w ciąże.Brałam tabletki antykoncepcyjne, ale wpływały na mnie niekorzystnie, a poza tym z partnerem nie przywiązujemy dużej wagi do seksu i uprawiamy Go raczej razdko więc chyba nie ma sensu szprycować się hormonami.Co możecie mi poradzić?Słyszłam np. że po globulkach wypływa jakaś piana i w ogle strasznie się pieni?Będe zwdzięczna za odpowiedź.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Luty 1, 2007 mysle ze sama prezerwatywa wystarczy.przeciez wszyscy tak robią i jakoś żyją:)... globulki i pianki psują nastrój niemiłosiernie. pienią się, wyciekają z Ciebie okropnie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maja_Pszczółka 0 Napisano Luty 1, 2007 A jednak jakbym chciała się jeszcze bardziej zabezpieczyc to co radzicie?Żeby własnie nie psuło tak nastroju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach