Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alusia 1960

Olsztyńskie klimaty

Polecane posty

Witam ....... Olsztyniaków i nie tylko . Zareklamujmy nasze miasto i nas samych :))))

hmmm.....a zestawienie Casablanca i Elbląg to może chodzi o knajpkę??

A już myślałam. W Elblągu jest właśnie taka knajpka Casablanca i mają dobre jedzenie. Pzdr :)

Mam tam bardzo dużo znajomych, wiem też, że zimą jest niesamowicie zimno w porónaniu z Wybrzeżem ;)

Co gracie aktorzyno????? A Wy Elblągi do swojego wąteczku a nie podpinajcie się pod stolicę Warmii i Mazur :):)

Gość mnie to zawsze zastanawia
Szukam granicy od wielu lat pomiędzy Warmią i Mazurami i nadal ciemny jestem, na mapach nie podają granic obecnie, więc może warto do bram historii popatrzyć, kto rządził Wawmią i kto Mazurami ? Trudna sprawa , serio .

Gość Stawkolog
W Olsztynie kręcili "Stawkę".

Gość z nieba mi spadacie
ostatnio założyłam podobny temat, ale zero odpowiedzi moze kiedyś zamieszkam w waszej okolicy jak tam jest?

Jak u nas jest ????? cudo . Jeszcze czyste powietrze ,w samym mieście tzn. wokół 13 jezior ,lasy ,grzyby,jagody ....:) Tylko \'\'Panowie\'\' w Ratuszu ,jacyś zacofani :( mieszkańcy -ok :):):):)

Gość z nieba mi spadacie
niestety nad zycie kocham moje Roztocze... tak mocno jak ozna kochac region, ziemie nie chce sie wyprowadzac :-(

Gość MARIOLA Z OPOLA
Olsztyn jest przepięknym miastem...zero zanieczyszczen ,rozwija sie pod wzgledem kulturalnym ,slowem ma swoja dusze:)

Gość jaktotak*
Zgadzam się, też lubię Olsztyn. Pozdrawiam Pieczewo i Jaroty ;)

Gość ela 24
studiowalam tam to takie miasto-wies. ogolnie-beznadzieja. nadaje sie tylko do studiowania, potem wypad, bo bezrobocie i nuda.

Gość MARIOLA Z OPOLA
elu tobie juz podziekujemy :)

A stara dzielnica Zatorze? mnóstwo zieleni ,niska zabudowa . Żyć nie umierać!!!:)

Gość jaktotak*
Za Zatorzem to ja osobiście nie przepadam. Strasznie tam ponuro - szczególnie wieczorem,............ brrr strach się bać :O

Gość MARIOLA Z OPOLA
hehe wlasnie ciekawe z jakiej wioski przybyla do olsztyna ela...chyba z jeszcze bardziej dennej niz olstzyn!!hahahah

Nie zgadzam się ,jest bezpiecznie (w miarę) napewno nie gorzej niż w innych dzielnicach . Zatorze ma swój urok ,niepowtarzalny :)))))

Gdyby Olsztynem zarządzali ;mądrzy,prężni ,wykształceni manadżerowie ,to .....ech . A co pomarzyć nie mogę?? :)

Gość meme25.
ja tez postudiowalam i wspomnienia mam super,chociaz przenioslam sie na 2gim roku do innego miasta. ludzie super, knajpy super, miasteczko studenckie - absolutnie genialne na skale polski co najmniej. pare lat temu bylo rowniez swietne radio studenckie, nei wiem, jak to teraz tam wyglada. pozdrawiam :)