Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfgfg

Pytanie do kobiet/dziewczyn które sie same zadowalają czasami

Polecane posty

Gość ja to robię jak mam ochotę
nie wiem, trudno to wytłumaczyć... Ale zawsze u siebie w pokoju:) I przeważnie jak jestem nakryta:P Chyba, ze przy kompie;)

mój facet uwielbia kiedy siadam na stole , rozchylam szeroko nogi,ślinie paluszek i zaczynam głaskać się po mojej łechtaczke powoli i coraz szybciej ,a kiedy jestem już maksymalnie wilgotna ,on wchodzi we mnie i doprowadza mnie do rozkoszy.

Gość umrzeć przy Tobie
Federico bym chciał....pachnie wiosną,dzięki TOBIE

Gość gfgfgfg
ty podszywka dzięki że... pytałeś za mnie ale ja też umiem pisać dopiero teraz się umyłem.. jak coś spoko zaras sobie poczytam :)co podszywka i piękne panie tutaj naklikały :)

Gość bbrrrrrrrrraaaaaaaaaatttttt
wielki brat patrzy

Gość OXANA 1q
właśnie się zaspokoiłam ,za pomocą wibratorka,ale jazda

Gość gfgfgfg
Wicky Tiki gfgfgf---->>> powiem ci pod jednym warunkiem , tu masz sposoby na calowanie , jak wybierzesz ten sam co ja to ci powiem 1) na przyssawke 2) na poszukiwacza 3) na gryzonia 4) styl motylkowy 5) skubanie naprzemienne Wybieram Wicky 5 :P

Gość gfgfgfg
lelijeczka masz zajebisty patencik na masturbacje bardzo podniecający :)

Gość gfgfgfg
no to się umyj dobrze A to słodkie jednym paluszkiem bardzo ciekawa kombinacja .. :)

Gość gfgfgfg
Wicky Tiki buuuuuu ja wole numer 1 i 2 No to przegrałem hehe .... nie zawsze się wygrywa trzeba umieć przyjąc porażke :)

Gość gfgfgfg
Wiesz Wicky hehe... jakbym wiedział oco dokładnie chodzi w koniecych maturabacjach tkz te nazwy. :P To bym miał większy wybór i większe pole popisu a tak trafiałem na chybił trafił.. a na przemięne .. wydało się ..takie złożone i ciekwe wieć je wybrałem :P

Gość gfgfgfg
Ja bym chciał popatrzyć na królową maturbatorke.. :P tkz profesjonalistke.. jak ona to robi.... to by było ciekawe doświadczenie :)

Gość OXANA 1q
coś takiego jak Federica preferuje

Gość gfgfgfg
No kobiety mają dobrze sobie bo mają takie chude delikatne paluszki.. i mogą się bardzo ...przyjemnie zaspokajać.... ja bym bardzo chętnie popatrzył jak się jakaś masturbuje... aż do orgazmu.. a potem chętnie jej ten paluszek wylizał ..... cały :P

Gość kotka 20
Jak sobie pomysle o dzisiejszej nocy to mi dobrze sie robi między nózkami... mniam, nie wiem jak to sie stało ale obudziłam sie w nocy i ledwo co pamietam. Miałam starszna ochotę. Ale nie na standartową pozycję jaką zawsze stosuje i od jakiegos roku jest mi tak samo jak robie sobie dobrze. otórz położyłam sie na plecach rozłożyłam szerodko nóżki, tak zeby łechtasia moja była na wierzchu i zaczęłam ja masować powolnym jednostajnym ruchem ...bardzo bardzo powoli starajac saie nie napinac zadnych mięsni nawet jak zaczynał obyc mi juz gorrrąco z podniecenia. jedyne co to zacisnęłam mocno zabki i piesciłam sie dalej. potem juz tylko zastanawiałm si jak to zrobic zeby nie zacząc krzyczec i nie obudzic dobowników... ufff. dzis to juz chyba sobie budzik nastawie zeby nie przespac nocy bezczynnie. pozdrawiam cieplutko wszystkie dziewczątka krtóre kochają swoje pipusie. :)

Gość daria 99
gf gf gf gf, wiesz chcialabym ,zeby ktos patrzyl jak ja się zadawalam.byłabym bardzo podniecona,a ty?

z miła chęcią bym na to popatszył