Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to tylko sen

To chyna nienormalne, aby rodzice zabraniali spełniać marzenia..

Polecane posty

Gość to tylko sen

nie moi, ale mojego narzeczonego. Mamy swoje lata, chcemy się usamodzielić, mamy już mieszkanie w innym większym mieście, mamy prace. mamy wyjechać 6 lutego. Ale nie.. tu jest problem, bo rodzice mojego faceta są przeciwko, bo uważają, że ich syn powinien być przy nich.. szlag mnie trafi..

Gość kukułeczka
a czemu ma być przy nich? jak oni to tłumaczą? i co to właściwie znaczy? przy nich w jwdnym domu czy przy nich tzn. w tym samym mieście?

w domu! mój facet to olewa, ale ja mam dość gadania. Nie wiem, czym oni sobie to tłumaczą, uważają, że powinnien być przy nich, w domu, a nie laać po innych miastach. żałosne.

no najwyraźniej rodzice mają problem z odcięciem pępowiny...i właśnie dlatego,im dalej, tym lepiej...bo pewnie syn ma być przy nich i oni temu synkowi będą we wszystkim pomagać, i w ogóle będzie cudownie... A co na to rzeczony syn?

Gość no i widzisz problem z głowy
:) trzeba było wczesniej o tym pomyslec :P

Mój facet to olewa, stwierdził, że nie będą nim rządzić, wkońcu ma 25 lat. radzi sobie i zarabiał sam na siebie, zawsze miał na wszystko, na studia, na samochód, w niczym mu nie pomagali tak konretnie. Mam dość uwierzcie, taki banał, a mnie przytłacza.

Gość gmjmmg
ty sie nie wkurzaj, nie doluj, tylko ciesz ze wasz zwiazek przeszedl taka probe i ze okazalo sie ze masz fajnego, dojrzalego chlopaka (to rzadkosc) a ich problem niech pozostanie ich problemem

Gość To sprawa twojego
faceta i jego rodziców, a nie twoja Co najwyzej możesz mu podpowiedzieć, żeby załagodzic sprawe, że on właśnie ma dobra pracę a w tej miejscowości co oni mieszkaja nie ma szansy ...