Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyyytalska

duże piersi???

Polecane posty

Gość pyyytalska

duże piersi podobno faceci je lubią, ale... no właśnie duże -znaczy ciężkie więc jak nie są sterczące tylko nieco obwisłe to też?

Gość pyyytalska
no a co z tymi dużymi?

Gość ManFo
no jak wiszą to też po c h u j u :)

Gość wszystkei sa ok

Gość ManFo
Mam realne zdjęcia mojej byłej laski z okropnymi cyckami.Nie chciałbyś ich lizać :) I ona miała tylko 20 lat!!!!!!!!!Byłem z nią tylko 2 tygodnie.

Gość cycatka
matko, jak ja nie lubie swoich wielkich cycków :(

Gość cycatka
Mam 75d, a ostatnio to właściwie 75e:o No i kurde takie cycki wielkie muszą zwisać, no chyba że ktoś ma E ale silikony... Kurde, normalnie wstyd się na plaży pokazać, bo wszyscy się gapią:(

Gość cycatka
głupia natura, powinna wszystkie kobity tak samo obdarzyć, zmieszać wszystkie D z A, żebyśmu takie C wszystkie miały;) Ale takich A jest więcej na basenach niż E:o No i normalnie źle się z tym czuję, że się wszyscy gapią:o

No gapią się, bo co maja robić. Na mnie się tez gapią, bo się zastanawiają, gdzie biust podziałam:p Kiedyś np. jak chodziłam na basen, jakiś typ komentował moją rufę:O Przestałam chodzić i problem z głowy:p Podobno najprostsze rozwiązania są najlepsze:)

Gość cycatka
na mnie na pewno się bardziej gapią :p faceci i kobity, wszyscy! 😭 A ja tak lubię pływać... a tak muszę się chować z tymi bimbałami wielkimi:o Jedyne miejsce gdzie się nie wstydzę to damskie prysznice, wtedy olewam wstyd i chwalę się cyckami :classic_cool:, wtedy nawet mnie to trochę kręci ;)

Gość cycatka
kurka, ale naprawdę wygodniej jest nie mieć nic niż takie wielkie:o Kostiumu kupić się prawie nie da, wszyscy się gapią, najlepsze staniki na plecach podjeżdżają pod kark, nie wygląda to dobrze:( Nawet nie chcę myśleć jakie bym miała gdybym karmiła :(

Gość no cycatka
Weź przestań ja mam tak samo i nie mam problemów z niczym. Wystarczy kupić dobry stanik i koniec. W H&M i takich innych z ubraniami to ciężko coś trafić a jak jest to takie babciowe ale jak połazisz po sklepach z bielizną to wybór jest duży. Drogo ale opłaca się a dobry stanik na dłużej starcza.

Gość no cycatka
A deska też nie jęcz ;). Cycki działają tak samo niezależnie od rozmiaru.

Gość cycatka
no ta, jasne, kupić sexowny stanik na mój rozmiar to nieosiągalne. To nie jest kwestoia ceny, ale estetyki... nie ładnie się wygląda w spadochronach...

Gość zakonnica w przebraniu.
ja wstydze sie chodzic w bikini od ostatnich wakacji, bo dwoch facetow na plazy na moj widok zaczelo szczekac:o

Gość zakonnica w przebraniu.
cycatka ja mam podobny rozmiar, ale nie narzekam na brak ladnej bielizny;) jak sie umie poszukac, to można naprawde trafic na ładna...push-upy odpadaja, ale przeciez takie azurowe wygladaja o wiele lepiej;) najgorzej jest z kupnem kostiumu kapielowwego-zwykle musze kupowac dwa, bo dol jest za duzy:o

Gość no cycatka
No mówie Ci przecież że mam taki sam rozmiar. Bardzo ładny sobie stanik kupiłam nie podjeżdża nic nie wypływa. Ładne kolory. Bez problemu tylko sztywny musi być.

Gość no cycatka
Acha i co najlepsze z push-upem jest. Poduszeczka schowana w kieszonce można ją sobie wyjąć albo zostawić jak ktoś woli, a jak szukałam to nieraz trafiałam nabardzo ładne w rozmiarze E również.

Gość cycatka
tylko cycki są już niżej... łądny stanik zwykle nie trzyma tak dobrze biustu... Kurde 😭 dobranoc

coś za coś... chyba tylko gimnazjaliści i niedoswiadczone buraczki maja takie wyobrazenie o jędrnym i jednoczesnie naturalnym biuscie powiedzmy w rozmiarze D przeciez wiadoma sprawa ze taki kawał mięsa musi wazyc i nigdy nie bedzie tak wyglądał jak np B :P akurat moja kobieta ma w rozmiarze D i jestem z nich baaardzo zadowolony :D ile rzeczy mozna z nimi robić :) mmm...

Gość eeeeeelkAAAAAAAAA
aj tam kobiety. Biust nie jest aż tak ważką sprawą;). ja osobiscie mam 85G i maalutko mnie obchodzą spojrzenia. na jakiekolwiek odzywki odpowiadam, ze rozmiar biustu jest proporcjonalny do IQ;). wiekszosc nie wie wtedy co odp i jest 1:0 dla mnie;)

Ja tez mam duzy biust i bardzo mnie to cieszy :)

Gość isia.......
2371719 gg