Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porazkaaaaaaaaaaaaa

brak sexu

Polecane posty

Gość porazkaaaaaaaaaaaaa

Mam 22 lata i ostatnio kochalam sie z facetem 1,5 roku temu.Jestem sama nie mam faceta a nie jestem tego typu dziewczyna zeby z jakims tak 1 lepszym gdzies na disco...Ale wurza mnie juz to,fizjologia tosz to biologia sie odzywa.I co mam teraz cichutko i grzecznie czekac na ksiecia z bajki?Tak tylko chcialam sie wyzalic dziekuje za uwage....

Gość pozostane anonimowa
o rany, jak Ty tyle wytrzymalas? ja zyje bez sexu juz (a moze dopiero) 2 miesiace i jeszcze z tyle samo mnie czeka i czasami bardzo trudno wytrzymac , ale jak trzeba to trzeba, nie bede sie umawiac z jakimis obcymi facetami na niezobowiazujacy sex

Gość ManFo
Lepiej poczekaj cierpliwie niż ktoś ma kiedyś powiedzieć że byłaś takia,nietaka itd.............

Gość Jakisss
jak jestes ze stolicy to mozemy sie spotkac i od czasu do czasu porozmawiac a czasem poprzytulac sie. :) mam 24 lata i nikt mi nie przeszkadza w czasie pobytu w domku.

Gość porazkaaaaaaaaaaaaaaaaa
dzieki za propozycje ale jestem z zachodniopomorskiego to spory kawalek do ciebie wiec chyba odpada....

Gość miso
*............_. ,-'``; . . . . . . . . . .,`. . .`-----'.. . . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- . . . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__ . . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . (#) . . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,' . . . . . . .,. .,.-~-.' -.,. . . ..'--~` . . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/ . . . . . /. ,'___. . . . . . . . . . . . /'`-.l. . . `'-..'........ . . . . . ;. . . . . . . . . . . . .)-..... . . .l. . . . .' ---........-'. . . ,' i . . .',. . ,....... . . . . . . . . .,' . . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,' . . . . .. . . . . .. . . .,.- ' . . . . . ',. . . . . ',-~'`. ; . . . . . .l. . . . . ;. . . /__ . . . . . /. . . . . /__. . . . .) ^^ . . . . . '-.. . . . . . .) . . . . . . .' - .......-`

Gość ojtaktak
mam 32lata i mam problem podobny do autorki topiku. Tak chcialam się tylko wyżalić. Już kończę, dziękuję za uwagę.

Gość 60 sek
wy z braku faceta, zastanaiam sie co gorsze brak sexu czy 1minutowy numerek