Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiniaczek 22

Czy to w ogóle możliwe ??? SZOK

Polecane posty

Gość Kiniaczek 22

Słuchajcie ... Okres się spóźnia poranne mdłości występują piersi jak arbuzy :P Bolące :( senność .. mmm Zrobiłam test i dwie krechy :D:D:D ale... Kochałam się wtym miesiacu TYLKO RAZ ... 2 dni po okresie !! częściej nie było jak bo mąż w delegacji :( Wraca jutro :) Co mam mu powiedzieć ? Jestem w ciąży czy nie? Wierzyć testowi ?? Mogło dojść do zapłodnienia zaraz po okresie ? Zawsze myślałam że wten czas są nie płodne :| ale pamietam że te 2 dni po okresie mój śluz był ciągnący i przeźroczysty ... MIMO TO nie dowierzam ... Co o tym myślicie ? Miała którać tak ?????

Gość Kiniaczek 22
PROSZĘ O ODPOWIEDŹ :(

Gość JEST NOC
Ludzie śpią

Gość Asik__
Możesz być w ciąży, ja np. mam owulację zaraz po okresie.

Gość AKinA
To jest możliwe....... to zależy od długości Twojego cyklu... Mogło zdarzyć sie tak, ze miałaś owulacje dwa dni po okresie... ale na Twoim miejscu sprawdziłabym to u lekarza zanim obwieszcze całemu swiatu... pozdrawiam

NIe wiem, ile u ciebie trwa okres, ale moja kolezanka zaszla w 6 dniu cyklu. Jesli plemniki meza sa wytrzymale, a twoj sluz byl sprzyjajacy, to wszystko sie zgadza! Jesli nie jestes pewna, zrob sobie test na bete. Albo powtorz test domowy. Mezowi mozesz oczywiscie powiedziec o swoim przypuszczeniu. Dlaczego nie?

Gość Kinieczek 22
Mój cykl trwa właśnie różnie ... ostatnie to 29 ... 28 ... 30 ... 31 ... to cztery ostatnie cykle :/

Gość evvaaa
Podobno plemnik jest w stanie przeżyc w dobrej formnie w drogach rodnych kobiety do 5 dni

Gość evvaaa
je nie widze w tym nic dziwnego, że zaszłaś w ciąże. Organizm to nie szwajcarski zegarek, a przypadki zajcia w ciąze gdzie stosunek odbył sie w czasie miesiączki szą liczne. Ginekolog, do którego kiedys chodziłam powiedział, ze w tym temacie to jego juz nic nie zdziwi.

nie jestes w stanie przewidzieć wcześniej, z wyprzedzeniem, jak długi bedzie Twój cykl, może akurat ten jeden miał być krótszy ;) nie musiałas miec zaraz owulacji szóstego dnia, ale jeśli śluz był płodny to i plemniki męża miały srodowisko dogodne żeby przeczekać

Gość topolinkaxxxbebebebe
jestes w ciazy

Gość evvaaa
I własnie ten okres zaraz po miesiącze jest najbardziej niebezpieczny, bo wiele osób mysli ze jest bezpiecznie a tu ... niespodzianka.

Laurka ma rację, a jeśli test Ci wyszedł dodatni to jesteś w ciąży! Zgodnie z metodą planowania płci, jeżeli sperma czeka na owulację ponad 3 doby to będziesz miała córeczkę. Gratulacje

Gość evvaaa
no właśnie GRATULACJE :-))))

dziewczyno, rózne cuda się zdarzają, skoro ja mogłam zajść w ciążę przy podwyższonej prolaktynie i z nasieniem męża ponizej norm to dlaczego ty bys nie mogła zajść w ciążę zaraz po okresie? Choć dla mnie to dziwne zważając na to że twoje cykle sa nawet po 30 dni, ale tak jak mówię cuda się zdarzają, Uśmiechnij się:), będzie dobrze

Gość Kiniaczek 22
Jejuuuu !! Tak bardzo bym chciała ... BARDZOOOOOOOO !!!! Dzis kupie jeszcze jeden test :) Jutro z rana go zrobię bo ... do lekarza dopiero za 10 dni :/

Kiniaczek, u mnie bylo podobnie. Sluz plodny zaraz po miesiaczce, myslalam, ze nic z tego, a tu 2 krechy! Gratuluje!

chcesz miec 100% pewność to idź do laboratorium rano i poproś o badanie beta HCG, nie wiem ile to u ciebie kosztuje, u mnie w moim mieście płaciłam 23 zł, jak ten test wyjdzie ci pozytywny to wtedy mozesz byc pewna że dzidzius w drodze, powodzenia:)

ja zaszła właście tak w ciążę 2 dni po okresie;) teraz mam już 5 letniego faceta w domu:) gratulacje!!

Gość Moniuuur
Ja tez kochałam się zaraz po okresie i tylko wtedy.Też nie umiałam uwierzyć w to że jestem w ciąży robiłam 3 testy na każdym wychodziły 3 kreski ale ja dalej nie umiałam w to uwierzyć.A teraz jestem w 9 miesiącu ciąży :)Więc jest to jak najbardziej mozliwe

Gość Moniuuur
hehe miały być oczywiście 2 kreski

Gość buuuuuuuuubu
TO NIEMOŻLIWE !!!

pewnie,ze mozliwe!!!!!! a mezowi powiedz po prostu ,ze test wyszedl pozytywnyale nie bylas u lekarza jeszcze i nie wiesz na 100 procent. masz wielkie szanse na dziewczynke!!!

Gość he a ja zaszlam
w ciaze pod koniec okresu, i co ty na to? jestem w 7 miesiacu ;)

Gość inke
moja kolezanka zaszla w ciaze takze 2 dni po okresie, byla w szoku, to tez byl tylko 1 raz, teraz ma piekna coreczke :) no i potwierdza sie ze przed owulacja dziewczynka :)

Gość ojeja jeja
jak śluz jest przeźroczysty i ciągliwy to jest to MOMENT owulacji ??? Czy przed owulacją ?? Jak to jest ?? Jeśli dziś mam bardzo ciągliwy - jak białko surowego jaja to kiedy owulacja ??? ???????

Gość aga1506
Ja też tak miałam tylko ten jeden raz!!! Ijestem już w 5,5 tygodniowej ciąży. Śpiąca jestem cały czas najlepiej z łóżka bym nie wychodziła........ nudzi mnie jak cholera , dobrze że wymiotów nie mam, piersi masakra nie dość ze bola to jeszcze rosną......................... A i zrobiłam aż 4 testy bo nie wierzyłam ze po 3,5 roku starań wyszły mi dwie krechy.........

Gość eml
jak sluz jest jak kajo kurze to raczej to przed owulacja ja zaciazylam jak juz prawie sluz byl gesty u kazdego roznie z ta owulacja, jeden ma jak jest wlasnie taki sluz jak jajo, drugi owulacje mam jak sluz juz sie zageszcza

Gość Karolinka 22
Jeśli śluz jest jak jajko surowego jaja to jest to OWULACJA ??? jak nie to do owulacji ile pozostało ?? Może być tak że dziś mam taki własnie śluz a owulacje dopiero za tydzień??? ???