Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzumkaa

nielubili sie a sie pobrali i jak mam rozumieć

Polecane posty

Gość dzumkaa

W podstawówce była dziewczyna kujon. Nie była brzydka- azjatka , ale o tym nikt nie wiedział.Tzn ze ma ojca azjata bo wychowywał ja polak ojczym. Dziewczyny nie lubiły jej, nie z zazdrości ale ona była niemiła, zazdrosna, wredna itp. I był chłopak - tez dobrze sie uczył. Nawet bardzo. Jego lubili wszyscy, nie wychylał się. Kazdy nawet z chłopaków jaa wyzywał, docinał nawet ten chłopaka czasami. i .po 8 klasie patrzymy a ona z nim idzie przez osiedle za rękę. Bylismy zszkokowani. jak to mozliwe? jak to sie stało?nie spotykali sie nigdy, nikt nie widział tego. i dzis maja 31 lat, mają córkę, stanowiska, sa po sliubie. poprostu jak w bajce

Gość czernine

Gość malagga
smieszy a zarazem przeraza mnie Twoja infantylnosc. Czy sądzisz ze uprzedzenia z piaskownicy trwają całe życie?

Gość dzumkaa
wiesz katarino ale jej nienawidzili chłopcy , wyzywali, nie sądzę by lubili ją bo było wiele przykroście jakich doznała ....

Moja poprzedniczka, malagga, dobrze napisala :D Ludzie sie zmieniaja. Nie kazdy tkwi przez cale zycie w 8 klasie szkoly podstawowej ;)

Gość malaga ma racje
podstawowka to piaskownica!! rozne rzeczy sie dzialy oni pewnie sie z tego smieja ze sie nei lubili w podstawowce okres dojrzewaina siano w glowie mieli ale przeciez to nie musialo cale zycie trwac! dziwne masz podejscie i ty masz 31 lat?

Gość dzumkaa
ale mic hodzi o coś innego. Nie lubili sie a po otrzymanku swiadectwa z 8 klasy wszyscy wyszlismy a oni za ręce na osiedlu. I kiedy to uczucie zakiełkowało?nie było widac, w jakim momencie?

Gość a co cie to obchodzi
:D musieli się z tym obnosić?

Gość Po pierwszym poscie
to wydaje mi sie zo ona dalej tkwi w podstawowce , trudno zrozumiec co pisze

Gość Its the height of fashion to
ale boli cudze sczęscie/?hihihih

Ja też uważam że to świństwo.Takich rzeczy się nie robi!! A co z solidarnością klasową? Ludzie są jednak parszywi.