Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocia mamma

Imię dla kota

Polecane posty

Gość kocia mamma

Niedługo przeprowadzam sie do wlasnego mieszkania i wreszcie bede mogla zaopiekowac sie jakims kotkiem, co bylo zawsze moim marzeniem :) Ostatnio zastanawiałam sie jak moglaym nazwac mojego przyszlego kota, ale zaden ciekawy pomysl nie przyszedl mi do glowy :( Moze napiszecie, jak nazywają sie wasze koty, albo jakies ciekawe pomysly na imie dla kotka ? PS. Jeszcze nie wiem czy wezmę kotkę czy kocurka, wiec imiona mogą byc dla obu płci :) Z góry bardzo dziękuje!

Gość dicerr
Ja ostatnio slyszalam jak pewien chlopak mowil do swojego kotka Kizia Mizia. Zabawne i urocze jednoczesnie:-)

Gość moze ktos mi udzieli dop
Cina -sliczne imie dla kotka ,moj kotek z dziecinstwa tak sie zwal- byl bardzo madrym kotem

Gość kasandrapp
Niunia, Limonka, Gonzo

Gość jak jesy dolar
to nirch bedzie euro (wymowa: ojro)

Gość Anetkaaa20
ja mam kotka o imieniu "tofik" jest przeuroczy:) pozdr

Gość kocia mamma
super, dzięki wielkie! może jeszcze jakieś propozycje ? chyba zacznę sobie spisywać najfajniejsze i ułożę koci kalendarz :D

W dzieciństwie miałam kotkę i miała na imię Majka :) była bardzo mądra i sprytna

Miałam kotkę o imieniu Luncia,mówiliśmy na nią Niachita. Podoba mi się jeszcze imię Eteszek (słoooodkie). Znajoma miała kota o imieniu Pitagoras (ona była matematyczką heheh)

Gość buffy
:D

Gość A ja bym chciała nazwać
swojego kota Wizard (czarnoksięznik z krainy Oz) a mam kotkę Mizię. Miałam kiedyś kota, który miał na imię Upiór, bo był znaleziony na cmentarzu... :-)

ja mialam ota o wszystkomowiacym imieniu Fisio ;) jego corka nazywala sie po tatusiu Fisia ;) mialam tez w zanadzru imie Tornado ale wygral Fisio 😍

Witajcie moje przyjaciółeczki z działu ogólnego ;-) 🌼 Moja mamcia miała kiedyś kota, którego nazwała Protazy, ale niestety przejechał go traktor ze snopowiązałkom :-( Mamcia do tej pory na wszystkie koty mówi Protazy, jednocześnie roniąc łzy przy tym :-( Pozdrawiam, Magda 🌼

Gość mój kot miał na imię Ramzes

u mojej babci kocur nosil zawsze imie Kacper a kotka Petronela u drugiej pamietam byla Lukrecja ;) pozdro 🌻

Gość a ja mam dwa koty
Witek i Mietek. Witek jest juz ze mna prawie 5 lat.. ma swój charaker i za to go uwielbiam... Mietek natomiast to jeszcze taki głupiutki młody kotek... teraz czesto mnei nie ma w domu i bedaczysko się mnie boi bo sobie zapomniał hehehhehe :P

Moj ma na imie Sashka.... to chlopiec chociaz mial byc dziewczynka heheh ale w koncu Sasza to imie dla chlopaka tez, wiec spoko :) Podoba mi sie tez Sushi, ale bardziej dla dziewczynki chyba :)

Gość su tirami
Moja kocica ma na imię Milka (mówimy na nią Miltusia :) ), a gdy powiła 5 kociątek to tak się zwały: Okruszek, Szafirek, Diamencik, Iskierka i Perełka. Pozdrawiam wszystkich

Mój pierwszy kot miał na imię Kot. Drugi - Szogun. Oj pasowało do niego...

Gość FATYUM
Moja kotka ma na imie KLARCIA

Gość su tirami
a jeszcze napisze skąd się wzięły te imiona - Okruszek bo byl najmniejszy i najsłabszy z rodzeństwa, Szafirek - miał duże oczy w pięknym niebiesko-szafirowym odcieniu, Diamencik - największy, najsilniejszy kotek no i chyba najładnieszy z towrzystwa, Iskierka - malutka żywa, energiczna kotka, zabawnie podskakiwala, taka iskiereczka wlasnie, a Perełka - była cała bialutka z mięciutkim futerkiem. A Milka - bo tak jakoś kojarzyła mi się ze słodką czekoldą mleczną :)

Znajoma nazwała kota klasycznie - Filemon. Ze słodkiego kociaka wyrosło olbrzymie czarne bydlę o antypatycznej paszczy i zbójeckim charakterze. Łeb ma jak dwie moje pięści, zęby i pazury takie, że weterynarz ujrzawszy osobnika, z respektem odszedł od pomysłu skracania owych pazurków. W życiu nie widziałam takiego kota. Jak zabierają go na wyjazdy na wieś - ustawia wszystkie okoliczne psy.

Gość dla kota to Tomasz

no to moje koty: - Buziak (ewentualnie Buniek) - Kocia - Bąbel (czasem Bombka, Miś - bo grubiutki jest) - Gucio - Tolka (wcześniej był Tobi ale okazało się, że to dziewczynka) - Jogobela (bądź Jogurt, Jogi - z tych powodow co wyzej)

Gość blądyna
fanie że już myślisz o kotku i o tym jak mu dać na imię. Z doświadczenia jednak wiem, że kota trzeba najpierw poznać. Imię warto kojarzyć z charakterem, bądź wyglądem kociego. A nie myślałaś aby wziąć dwa na raz? Dwa koty to dwa razy tyle radości i przyjemności. Wiem bo mam. Z tą różnicą że jak drugiego kotka przyniosłam do domu po roku. Oto imiona : Shadow, Myszka, Niedobrota, Fiona, Kitka, Roger, Kleo, Nefri (Nefretete), As, Salem, Error, żaba, Rysia, Krzywołap, Gandalf, Oliwka, Niunia, Kacper, Maksio, Tosia, Tusia :)

Gość kkkkkjjjjjjjjjjjjjjj
A nasza kotka nazywa się Walduś

Gość może byc Klakson

Gość fellllllse
Jā lolīt, mēs jau te varētu lūgties zaļas palikdamas, bet viņa tagad piesit bunkuru, tā ka būs jāpagaida, kad viņa apmierināta atgriezīsies, un tad varam ko lūgt

Gość Lamia moja kotka