Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kocia mamma

Imi臋 dla kota

Polecane posty

Go艣膰 kocia mamma

Nied艂ugo przeprowadzam sie do wlasnego mieszkania i wreszcie bede mogla zaopiekowac sie jakims kotkiem, co bylo zawsze moim marzeniem :) Ostatnio zastanawia艂am sie jak moglaym nazwac mojego przyszlego kota, ale zaden ciekawy pomysl nie przyszedl mi do glowy :( Moze napiszecie, jak nazywaj膮 sie wasze koty, albo jakies ciekawe pomysly na imie dla kotka ? PS. Jeszcze nie wiem czy wezm臋 kotk臋 czy kocurka, wiec imiona mog膮 byc dla obu p艂ci :) Z g贸ry bardzo dzi臋kuje!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dicerr
Ja ostatnio slyszalam jak pewien chlopak mowil do swojego kotka Kizia Mizia. Zabawne i urocze jednoczesnie:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moze ktos mi udzieli dop
Cina -sliczne imie dla kotka ,moj kotek z dziecinstwa tak sie zwal- byl bardzo madrym kotem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasandrapp
Niunia, Limonka, Gonzo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak jesy dolar
to nirch bedzie euro (wymowa: ojro)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anetkaaa20
ja mam kotka o imieniu "tofik" jest przeuroczy:) pozdr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocia mamma
super, dzi臋ki wielkie! mo偶e jeszcze jakie艣 propozycje ? chyba zaczn臋 sobie spisywa膰 najfajniejsze i u艂o偶臋 koci kalendarz :D

Udost臋pnij ten post

W dzieci艅stwie mia艂am kotk臋 i mia艂a na imi臋 Majka :) by艂a bardzo m膮dra i sprytna

Udost臋pnij ten post

Mia艂am kotk臋 o imieniu Luncia,m贸wili艣my na ni膮 Niachita. Podoba mi si臋 jeszcze imi臋 Eteszek (s艂oooodkie). Znajoma mia艂a kota o imieniu Pitagoras (ona by艂a matematyczk膮 heheh)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buffy
:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A ja bym chcia艂a nazwa膰
swojego kota Wizard (czarnoksi臋znik z krainy Oz) a mam kotk臋 Mizi臋. Mia艂am kiedy艣 kota, kt贸ry mia艂 na imi臋 Upi贸r, bo by艂 znaleziony na cmentarzu... :-)

Udost臋pnij ten post

ja mialam ota o wszystkomowiacym imieniu Fisio ;) jego corka nazywala sie po tatusiu Fisia ;) mialam tez w zanadzru imie Tornado ale wygral Fisio 馃槏

Udost臋pnij ten post

Witajcie moje przyjaci贸艂eczki z dzia艂u og贸lnego ;-) 馃尲 Moja mamcia mia艂a kiedy艣 kota, kt贸rego nazwa艂a Protazy, ale niestety przejecha艂 go traktor ze snopowi膮za艂kom :-( Mamcia do tej pory na wszystkie koty m贸wi Protazy, jednocze艣nie roni膮c 艂zy przy tym :-( Pozdrawiam, Magda 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸j kot mia艂 na imi臋 Ramzes

Udost臋pnij ten post

u mojej babci kocur nosil zawsze imie Kacper a kotka Petronela u drugiej pamietam byla Lukrecja ;) pozdro 馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja mam dwa koty
Witek i Mietek. Witek jest juz ze mna prawie 5 lat.. ma sw贸j charaker i za to go uwielbiam... Mietek natomiast to jeszcze taki g艂upiutki m艂ody kotek... teraz czesto mnei nie ma w domu i bedaczysko si臋 mnie boi bo sobie zapomnia艂 hehehhehe :P

Udost臋pnij ten post

Moj ma na imie Sashka.... to chlopiec chociaz mial byc dziewczynka heheh ale w koncu Sasza to imie dla chlopaka tez, wiec spoko :) Podoba mi sie tez Sushi, ale bardziej dla dziewczynki chyba :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 su tirami
Moja kocica ma na imi臋 Milka (m贸wimy na ni膮 Miltusia :) ), a gdy powi艂a 5 koci膮tek to tak si臋 zwa艂y: Okruszek, Szafirek, Diamencik, Iskierka i Pere艂ka. Pozdrawiam wszystkich

Udost臋pnij ten post

M贸j pierwszy kot mia艂 na imi臋 Kot. Drugi - Szogun. Oj pasowa艂o do niego...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FATYUM
Moja kotka ma na imie KLARCIA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 su tirami
a jeszcze napisze sk膮d si臋 wzi臋艂y te imiona - Okruszek bo byl najmniejszy i najs艂abszy z rodze艅stwa, Szafirek - mia艂 du偶e oczy w pi臋knym niebiesko-szafirowym odcieniu, Diamencik - najwi臋kszy, najsilniejszy kotek no i chyba naj艂adnieszy z towrzystwa, Iskierka - malutka 偶ywa, energiczna kotka, zabawnie podskakiwala, taka iskiereczka wlasnie, a Pere艂ka - by艂a ca艂a bialutka z mi臋ciutkim futerkiem. A Milka - bo tak jako艣 kojarzy艂a mi si臋 ze s艂odk膮 czekold膮 mleczn膮 :)

Udost臋pnij ten post

Znajoma nazwa艂a kota klasycznie - Filemon. Ze s艂odkiego kociaka wyros艂o olbrzymie czarne bydl臋 o antypatycznej paszczy i zb贸jeckim charakterze. 艁eb ma jak dwie moje pi臋艣ci, z臋by i pazury takie, 偶e weterynarz ujrzawszy osobnika, z respektem odszed艂 od pomys艂u skracania owych pazurk贸w. W 偶yciu nie widzia艂am takiego kota. Jak zabieraj膮 go na wyjazdy na wie艣 - ustawia wszystkie okoliczne psy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dla kota to Tomasz

Udost臋pnij ten post

no to moje koty: - Buziak (ewentualnie Buniek) - Kocia - B膮bel (czasem Bombka, Mi艣 - bo grubiutki jest) - Gucio - Tolka (wcze艣niej by艂 Tobi ale okaza艂o si臋, 偶e to dziewczynka) - Jogobela (b膮d藕 Jogurt, Jogi - z tych powodow co wyzej)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bl膮dyna
fanie 偶e ju偶 my艣lisz o kotku i o tym jak mu da膰 na imi臋. Z do艣wiadczenia jednak wiem, 偶e kota trzeba najpierw pozna膰. Imi臋 warto kojarzy膰 z charakterem, b膮d藕 wygl膮dem kociego. A nie my艣la艂a艣 aby wzi膮膰 dwa na raz? Dwa koty to dwa razy tyle rado艣ci i przyjemno艣ci. Wiem bo mam. Z t膮 r贸偶nic膮 偶e jak drugiego kotka przynios艂am do domu po roku. Oto imiona : Shadow, Myszka, Niedobrota, Fiona, Kitka, Roger, Kleo, Nefri (Nefretete), As, Salem, Error, 偶aba, Rysia, Krzywo艂ap, Gandalf, Oliwka, Niunia, Kacper, Maksio, Tosia, Tusia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkkkkjjjjjjjjjjjjjjj
A nasza kotka nazywa si臋 Waldu艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mo偶e byc Klakson

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fellllllse
Jā lolīt, mēs jau te varētu lūgties zaļas palikdamas, bet viņa tagad piesit bunkuru, tā ka būs jāpagaida, kad viņa apmierināta atgriezīsies, un tad varam ko lūgt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lamia moja kotka

Udost臋pnij ten post